Nadide ilçemiz, Datça'mıza yeni kazandırılan bu sanat harikasını görmeye gelirken, lütfen tetanoz aşısı olmayı ihmal etmeyin. Allah korusun, bi tarafınıza paslı demir, tel parçası batabilir. Düşündüren sanat harikamızı beğendiniz mi? Solda asılı duran termos, sanatçıya aittir. Lütfen alıp götürmeyin.
Resim altındaki uyarı :D ee insanların zevki aynı bu ''sanat eseri'' gibi şu an ister müzik olsun ister giyim ister her şey ve hatta insan ilişkileri aslında çok güzel yansıtmış şimdiki durumu. Yavaş yavaş dünyayı çöplüğe çeviriyor insan. Eminim o heykel de olay olur turistler bile getirilir karşısında selfilr bile çekilir sanat camiası da bu sanatçıyı alkışlar da övgüler de yağdırır. Üstüne bir de başka ''sanatçılar'' alır fikri başka şehirlere de götürür.
Bunada sanat diyenler çıkarmı acaba. Geçen sene boş bir arazi vardı. Ankara sitelerde. Herkes çöpü oraya döküyordu. Zabitayada şikayet ediliyordu. Zabıta gelip ceza yazıp gidiyordu. Adamda mecbur ödüyordu. Adam bıktı. Demirlerle çit ördürmüstü. Hurdacılar hergun bir parça demir niyetine alip alip götürdüler. Çiğden yana hic bir şey kalmadı. Bunun başınada aynı şey gelirse şaşırmamak lazım 😅
Muhteşem bir eser :)).. İyi kötü bir sanat sever olarak eseri begenmedim.. Önümüze konan her eser sanat degildir.. Her koyanda sanatçı... Çok derin ve farklı konular.. Metal heykelleri severim aslında baya yaratıcı eserler gördük ama bu bana pek hitap etmemiş.. Ne diyim
Kuşlara veya yavru kedi köpeklere sağlam bir yuva hissi verir bunlar. Lakin tetanoz insanlara değil onlara geçmiş olacak ! Sanatçı, sanat derken biraz da kendisi hurdalaştırmış doğayı, alsın termosunu...
Göle eşşek çalan nasreddin hoca heykelimsisinden hallice. Ülkenin bunca mes'elesi varken heykel senin neyine? Şöyle okkalı bir konu aç da onu tartışalım Isparta de, elektrik faturası de, dıj güjler de yoksa... üretkenliğin mi bitti?
Bu heykeli ya da iste adi neyse bu şeyi yaptirip" Muasir medeniyetler seviyesine cıkmamizi saglayan CHP li Datca belediyesine sonsuz tesekkurlerimi sunuyorum!!