Derinden etkilemek değil de daha çok ölümüne üzüldüğüm kişi selçuk seymen, kendisini cin Ali'nin yaratıcısıydı... Çocukluğumuzda cin alinin yeri her zaman bir Başkaydı, yazı yazmayı, okumayı cin Ali ile öğrendik bir bakıma...
İdealist bir sanatçımızı kaybettik. Üzülmemek elde değil. Tiyatro da tamamen kendisi olabilen, kendisini aksettiren değerli üstadımızın her oyunu bir mücevherdir. Kendisini hasretini şu an bile çekiyoruz. Türk toplumuna değer vermiş her bir sanatçımızın kaybında üzüntü duyarım.
Benim için kaybedilen en büyük değer Barış Manço olmuştur. Biz çocukların idolü ve figürü olmuştur. Ölümüyle bizi ağlatan nadir ince insan. Aynı şekilde Kemal Sunal’ın ölümü nü de ekleyebilirim.
Selam majestetuncay Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun İnşallah. Benim ölümünden en çok etkilendiğim Kayahan ve Harun Kolcaktı. İkisinde de ağladığımı hatırlıyorum. Malesef ölüm yaşlı genç ayırt etmiyor. Allah yakınlarına sabır versin...
Sabah haberlerde izleyince çok üzüldüm. Çok kaliteli ve donanımlı bir sanatçıydı. En son Rasim Öztekin'in vefatına çok üzülmüştüm. Tek tek ayrılıyorlar aramızdan ne yazık ki.
Ana Sayfa > Kültür & Sanat > Sorular > Pardon... Ferhan Şensoy'u kaybettik. Yaş aldıkça sevdiğimiz insanlar gidiyor. Hangi sanatçının vefatı sizi derinden etkiledi?