Kültür & Sanat Ölümüne en çok üzüldüğünüz sanatçı kim? Osmanlı-Beyefendısı Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Ölümü en çok üzen sanatçı kim senin için?Bknz: Merhum Müslüm Gürses Ölümüne en çok üzüldüğünüz sanatçı kim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
яüүαмsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl İbrahim Erkal, barış akarsu Şahika min ölümü birde 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,4b cevap paylaştı. Müslüm Gürses çok severim ya çok dinlemem ama Allah rahmet eylesin 0 0 Yorumla
Itoket Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl SHINee grubundaki joghyun için arada bi ağlama krizine giriyorum 0 0 Yorumla
Attax Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Cem karaca barış Manço levent kırca Kemal Sunal abimiz 0 0 Yorumla
SenDelisinn Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Ölümüne üzüldüğüm bir sanatçı yok ne yalan söyleyeyim. 0 0 Yorumla
İshalyazar Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Louie Anderson. O öldü, çocukluğum da öldü sanki :') 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 78% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 7,1b cevap paylaştı. Erkin koray 1 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,1b cevap paylaştı. Barış akarsu 😕 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kıvırcık Ali 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İbrahim Erkal, barış akarsu Şahika min ölümü birde
Müslüm Gürses çok severim ya çok dinlemem ama Allah rahmet eylesin
SHINee grubundaki joghyun için arada bi ağlama krizine giriyorum
Cem karaca barış Manço levent kırca Kemal Sunal abimiz
Ölümüne üzüldüğüm bir sanatçı yok ne yalan söyleyeyim.
Louie Anderson. O öldü, çocukluğum da öldü sanki :')
Barış Manço ve kerim tekin.
Barış Manço
Kemal Sunal
Müslüm Gürses ve Kemal Sunal
Ben ölümlere üzülmüyorum
Erkin koray
Bana beni ver bir şansım olsun
Barış akarsu
Barış akarsu 😕
Barış akarsu
Barış Akarsu
Kemal Sunal