Kültür & Sanat KizlarSoruyor'un bize uyguladığı özel indirimden faydalanıp kitap aldınız mı? AtomunÇekirdeği Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Kitaplar bu kadar ateş pahasına satılıyor iken bu denli kampanyalar beni mutlu ediyor açıkçası siz ne düşünüyorsunuz? KizlarSoruyor'un bize uyguladığı özel indirimden faydalanıp kitap aldınız mı? Cevapla Kamp Soruları İndirim Soruları İndirme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 546 cevap paylaştı. Önce evde beni bekleyen yaklaşık 20 kadar kitabımı bitirmem lazım. Maalesef onlar bitmeden yenilerini almayı düşünmüyorum. 1 0 Yorumla
deltaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 88% +1 yıl Sonrada z kuşağı okumyor oluyoruz Ben kitapları ultra indirimde yırtık falan olunca alabiliyorum O da sevmediğim olunca okuyamiyorum 1 0 Yorumla
Zeusscuk Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bir kitap ne kadar yaa? Ateş pahası diyorsunuz bir ekmek arası 20 tl bir kitap 30 tl en fazla 50 tl kitaba değmez mi? 1 0 Yorumla
Karanlık_Okyanus Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Genelde Fenomenlere yaparlar onun haricinde öyle bir uygulama var mı bilmem. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Hayır almadım fırsatı kaçırdım ama bir dahakine değerlendirmek lazım. ( 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 3b cevap paylaştı. Yok hiç almadım.. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Önce evde beni bekleyen yaklaşık 20 kadar kitabımı bitirmem lazım. Maalesef onlar bitmeden yenilerini almayı düşünmüyorum.
Sonrada z kuşağı okumyor oluyoruz
Ben kitapları ultra indirimde yırtık falan olunca alabiliyorum
O da sevmediğim olunca okuyamiyorum
Bir kitap ne kadar yaa? Ateş pahası diyorsunuz bir ekmek arası 20 tl bir kitap 30 tl en fazla 50 tl kitaba değmez mi?
Genelde Fenomenlere yaparlar onun haricinde öyle bir uygulama var mı bilmem.
Hayır almadım fırsatı kaçırdım ama bir dahakine değerlendirmek lazım. (
Ne kampanyası hiç görmedim
Yok hiç almadım..
Hiç denemedim.
Yoo almadim
Haberim yoktu
Hayır