+1 yılhımymı friendsten daha güzel bulanların tek ortak noktası friendsi hiç izlememeleri ya da göstermelik ön yargıyla 1 2 bölüm izlemeleridir. Ben her ikisinide izleyip hımym diyeni pek duymadım. Diyen de ağır ergendir heralde. Ben her ikisinide sevsemde hımym ın elbette sıkan yerleri var. Ancak friendste böyle değil. Friends mizah bakımından daha kaliteli ayrıca hımymdaki bir çok olay karakter friendsten bariz çalıntıdır zaten. Hımymda saçmalamaya doğru giderken dizi nasıl senaryoyu barneynin üzerine yıktılarsada friendste böyle bişeye ihtiyaç duyulmadı zaten.
60 Yorumla
En İyi Cevaplar
Tabi ki Friends!!! HIMYM ı daha önce izledim ama kesinlikle Friends'in yeri bambaşka! Detaylar çok yerli yerinde ve kurgusu gerçekleri yansıtan hikayesiyle Friends on numaradır. Her karakter birebir çakma HIMYM da :D adamlar Friends in yokluğunda insanlar boşta kalmasın diye HIMYM ı yapmışlar resmen :D
43 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle haklısın !
Soran+1 yılgeç kaldın yaa :D
+1 yılhow i met your mother
sorcağını bildiğim için söylüyorum ikisini de izledim
ve evet senin beğendiğini beğenmek zorunda değilim
burada resmen ayrım yapıyorsun friends yazana helal diyorsun hımym yazana '' İKİSİNİ DE İZLEDİN Mİ :D AHAHAHHA MAL '' şeklinde davranıyosun aynı görüşü paylaşmak zorunda değiliz saydı duymuyorsan saygı bekleme sorunu sorup beğenmiyo olabiliriz zorunda da değiliz kusura da bak hadi eyvallah110 Yorumla
İlk izlediğim hımym dı 5 kere bitirdim sıkıldığımda hala açıp izlerim ama Friends i izlediğim anda sanki gerçekten arkadaşımlarmış gibi hissettim bittiğinde arkadaşımdan ayrılmıştım çok güzeldi
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
+1 yılFriends himym in 4 5 katı izlenmiş efsane orjinal bir dizidir. Ayrıca friends birsuru ödül almıştır. Imdb ye göre en iyi sitcom dizisi friends dir. Friends in 2. Sezon 13. Bölümü dünya televizyon tarihinde en çok izlenmiş 5. Bölümdür.
Not: 10 sezon friends izleyen himym demez.20 Yorumla
+1 yılLa aciklaman bile yanlis zaten how i sonradan cikma friends yoklugunda zaman gecirmek icin yapilmis daha yeni bir dizi ama bana sorarsan how i candir yani cunku once how i izledim ben sonrada friende cok igrenc geldi bana
113 Yorumla
Soran+1 yıliğrenç mi :D hakaret resmen bu :D
Soran+1 yılHIMYM friends çakması açıkmasının neresi yanlış :D
- +1 yıl
Ama oyle arkadaslarim baslatti bir ara how i bittikten sonra ona basladim ki ben howi sıkı takilcilerindendim 2006dan beri izliodum hep araliksiz ki o bitince bosluga dustum basladim ve bana oyle yapmacik geldilerki eskilerya bide nasil boyle sanki once how i varmis gibi geldi resmenbbana friends sanki cakmaymis gibiydi benim icin :)
- +1 yıl
Bana gore devami olmaliydi :)
Soran+1 yılsaçma :D
- +1 yıl
Bence sensin sacma ööo friends mis ahhahahha
- +1 yıl
Bana sorarsan sen burada bizi friends reklami yapmak icin cagirmissin madem dusuncelerimize saygi duymiycak neden cagirdin herkese ayni tripi cekmissin howi daha iyi daha sicak bence bunu anlamak cok kolay friends sem patizmanligi yapiosun resmen net.
Soran+1 yılevet yapıyorum! ama sonuçta senin fikrin değişmeyecek sadece sana olanları söylüyorum bu da mı suç? :D
- +1 yıl
Yoo suc degilde boyle herkese ayni seyi yapinca kendimi tutamadim howi ciyiz biz kizim yedirtmeyiiz kendimizi :D
Soran+1 yıl:D öyle bir niyetim yok tespitlerimi aktardım
- +1 yıl
Peki oyle diosan oyle olsun tesekkurler tespitlerin icin
- +1 yıl
Senle aynı fikirdeyim. Himym i ilk izledim ben de sonra friends in 1. sezonunu izledim. Friendsi hiç sevmedim dizi 20 dakika 10 dakikası gülme efekti ve sıkıyor yani.
- +1 yıl
Aynen Friends i zar zor 5 sezonuna kadar geldim bıraktım nefret ediyorum how un yanında minik bir patates kalır. s Hatta Karakterler bile Rachel-Robin Robin çok daha iyi Phoebe-Lily herkes kabul etsin Lily baya baya bin basar Barneye karakter bulamadım çünkü Barney hiç birine benzemez ama Chandler diyorum Barney-Chandler tabii ki cevap Barney. Ross-Ted her türlü Ted. Marshall-Joey Marshall daha komik bence.
Bunlar benim için doğru. Ayrıca Friends te ki ilişkiler çok saçma. O onla çıktı o onla evlendi ayrıldı tekrar çıktı falan falan falan. Ama Himym de gerçek aşk var Lily ve Marshall der susarım yani. Friends kos koca bir BERBAT ı hakeden bir dizi.
https://i.hizliresim.com/0b61nR.jpg bu der konu kapatırım
00 Yorumlaeski espirilewr yenilerinin yerini tutmuyor. Hem barney kraldır :D
228 Yorumla
Soran+1 yılbence friends çok daha güzel yani aslında HIMYM çalmış resmen karakterleri
Soran+1 yılRoss karakteriyle Ted karakteri nerdeyse aynı :D
Soran+1 yılişi biliyor :D
Soran+1 yılfriends eski olduğu için çok izlenmemiştir zaten sitede genelde 18-25 yaş arası kişiler var friends 94-2004 arası oynadı sonuçta çok eski millet ikisini de izlemeden oy veriyor
Soran+1 yıleski dizi diye izlenmeyen çok güzel diziler var bu da onlardan birisi
Soran+1 yılhangi tür istiyorsun :D
Soran+1 yılniye yanlış? :D
Soran+1 yılAwkward gençlik komedisi
The Blacklist aksiyon 24 kadar değil ama komedi de yok :D
Crisis sezonun en iyilerinden bence :D aksiyon
Go On komedi :D iptal edildi ama bence süperdi
Homeland Süper aksyon! izlenmeli mutlaka
Leverage suç komedi istediğin tarza yakın :D
Misfits bilimkurgu komedi :D
Orange Is The New Black suç komedi :D
White Collar suç ve komedi yine :D bence tam tarzın bu :D
Soran+1 yılahhaha :D altyazı çevirmeniyim :D yani işim bu
- +1 yıl
Abi süper ya , işini severek yapan biri :) aklıma şu resim geldi. Sende bu arkadaşlardan mısın?
www.capsverlan.com/.../...r_karikaturleri_1698.jpg
Soran+1 yıldizilerin izleyici yaş ortalamasına göre yapılır çeviriler yani küfürlü içerik 18 yaş altıda izleyici kitlesine hitap eden diziye böyle çevrilir
Soran+1 yılbazen çevirilemeyecek kadar zor yerler oluyor özellikle komedilerde espiri ingilizcede çok farklı türkçeye çevirmek bela oluyor gerçekten o zamanda sakla samanı gelir zamanı şeklinde saçma çeviriye muhtaç oluyoruz asıl espiriyi çevirebilsek süper olur ama karşılığı yok malesef :D
Soran+1 yılhahah :D
Soran+1 yılyo :D ben mühendisim aslen ama proje uzmanı olarak çalışyorum (mühendislik proje uzmanı değil) o yüzden sürekli yurt içi dışı iş gezilerim oluyor o sayede ingilizce öğrendim
Soran+1 yılthanks
ikisi de çok güzel diziler ama ben friends derim. eminim iki diziyi de izleyen pek çok kişi de friends diyecektir.
11 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle olduğunu düşünüyorum ikisini de izledim ve kesinlikle friends derim
+1 yılbu nesil bilmez friends i. ondan herkes how i met your mother'ı seçmiş
07 Yorumla
Soran+1 yılaynen :D
- +1 yıl
ne aynen sen nerden biliyorsun ki friends i
Soran+1 yılizledim :D
- +1 yıl
zaten how i met your mother friends in taklidi. o yüzden tuttu o kadar. dikkatli değerlendirisen çok büyük benzerlikler olduğunu anlarsın
Soran+1 yılhahaha :D ben zaten bu değerlendirmeden dolayı sordum :D soruda link var bir bak istersen
- +1 yıl
bakmamıştım ama çok benziyor gerçekten. tesadüf olamayacak kadar çok
Soran+1 yılaynen ben 2006 da okumuştum böyle bir haber sonra oturdum izledim friends i ve gerçekten farkına vardım
+1 yılfrıends bıraz daha eskı oldugu ıcın cou kısı hıc ızlemeden hımym dıyecektır :)
09 Yorumla
Soran+1 yılben izleyenlere soruyorum zaten :D
- +1 yıl
bu kıyaslamayı yapanların hepsının ızledıgıne ınanıyor musun pekı gercekten de ^.^
bu suna benzer...
bana ıyı bır kıtap soyleyın dersın herkes okudugu kıtabı soyler
ıyı oldugu ıcın deıl bakk ben bu kıtabı okudum mesejını vermek ıcın :)
Soran+1 yılhayır inanmak değil soruyor zaten izledin mi diye ki çoğu izlemedi :D biliyorum yani.. Ayrıca friends i izleyenlerin %90 ı friends derler HIMYM da neyin nesi o dizi mi l*n diyenler duydum :D
- +1 yıl
ızleyenler dıo ama bunu :))
oranlara bakarsak yuzde 10 da kalmıs... bu da gosterıyor kı cou kısı ızlemeden oy kullanıyor... benım anlatmak ıstedıgım de bu ztn ^.
Soran+1 yılbende bunun farkındayım :D
Soran+1 yıladamlar yorum atmış fringe ve game of thrones diye :D bunlar varken burdan sağlıklı sonuç çıkar mı
- +1 yıl
bu anketın guvenılırlıgı sıfırn altında kanka ^.^
orneklem secımı yanlıs :D
Soran+1 yılne örneklem seçimi yanlış? ne olmalı?
- +1 yıl
anladım henuz tez yazmamıssın ^.^
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbi friends olay yani. Himym da ona keza. Ikisini de izlediysen az cok himym in friensse ozendigini anlarsin :)
13 Yorumla
Soran+1 yılaz çok mu :D bir link attım bak istersen bence direk kopyalamışlar karakterleri
Cevap sahibi+1 yılAz cok degil o çok çok olacak :P
Soran+1 yılhahaha :D
karşılaştırma yapamıyorum şu an eror verdim :D
06 Yorumla
Soran+1 yılhahaha :D
Soran+1 yılikiside güzel tabiki :D bence friends ama :D
Soran+1 yıl404 sayfa bulunamadı :D
İkisini de izledim ve tartışmasız friends derim 😊
01 Yorumla
Soran+1 yılhelal :D
Tartışmasız Friends. Chandler forever ♥
217 Yorumla
Soran+1 yılAynen Chandler kesinlikle on numara!
Soran+1 yılhiç bişe yapmasa bile güldürüyor
Soran+1 yıl:D aynen annem sürekli ne var o kadar gülecek ya diyor :D
Soran+1 yılunuturmuyum hiç :D
Soran+1 yılben geçen hafta tekrar bitirdim. D süperdi
Soran+1 yılara müşteri himetlerini iptal ettireceğim de hemen bağlarlar bendede aynısı oldu :D 2 broke girls sevmedim ya :D
Soran+1 yıl6-7 bölüm izledim çok değil ama sıradan geldi bana :D
Soran+1 yıldoğrurdur ama sarmadı beni :D
Soran+1 yıliyi geceler
+1 yılHow I Met Your Mother.
33 Yorumla
Soran+1 yılikisini de izledin mi
- +1 yıl
Evet.
Soran+1 yılhmm ok :D
+1 yılFriendse daha çok güldüm ben :)
01 Yorumla
Soran+1 yılbendeeee :D
HIMYM öper atar , saygılar.
028 Yorumla
Soran+1 yılikisini de izledin mi ki
Soran+1 yılahahah ilk defa böyle kesin bir yorum aldım :D sen bence friends i izle :D ayrıca link var güncellemede ona bir bak resmen friends çakması himym
Soran+1 yıloda güzel tabi ki ama tercih etsem tabiki frineds
Soran+1 yılarrow mu :D batman çakması :D
Soran+1 yılHomeland izle :D
Soran+1 yılhee tamam:D sende o dizi manyaklarındansın
Soran+1 yılhmm iyimiş yani fikir alabilriz senden :D
Soran+1 yılhmm :D iyimiş :D burada insanlara bayılıyorum ya herkes uzman bir konuda fikir alışverişi çok fazla :D ama haberin olsun 12 dizinin alt yazı çevirmenliğini yaptım :D
Soran+1 yılest. :)
Soran+1 yılyok onlar tarzım değil vampir zombi fantastik sevmiyorum
Soran+1 yıldediğim gibi o tarzlar alanım değil
Soran+1 yılaksiyon komedi bilimkurgu suç dram
Soran+1 yıldexter dan daha iyileri de var aksiyonda :D Homeland tavsiye ederim komedi suç türünde White Collar var iki sezonun çevirisini ben yaptım :D komedi olarak misfits i öneririm hem bilimkurgu hem komedı zaten :D
Tam bilim kurgu istersen de Doctor Who
Soran+1 yılBence izle doctorun muhabbeti bu zaten yeni doktorlar herzaman :D filmlerle pek aram yok
Ananla nasıl tanıştım filmi güzel :)
015 Yorumla
Soran+1 yılikisini de izledin mi?
Soran+1 yıl:D ikisinide izleyen genelde friends i beğenir ilginç tercih senin ki
Soran+1 yılkarosu sağlam mı? :D oyuncuların hiç biri tanınmıyordu dizi öncesinde :D Friends de ise Jennifer Aniston ve Courteney Cox dönemin en iyilerindendi :D
Soran+1 yıladrosu sağlam demişsin sonuçta ünlü oyuncular kendilerini ispatlamışlar ondan bahsettim
Soran+1 yıloff tamam haklısın
Soran+1 yılsen öğren ya :D bu * herkes uzman olmuş adama kifir söylüyoruz illa ters çıkacak
Soran+1 yılolur :D
Soran+1 yıloff hala yazma yaa
+1 yılTabikide game of therones :D
10 YorumlaHIMYM devam edeydi iyiydi :D
15 Yorumla
Soran+1 yılhahah friends i izledin mi
Soran+1 yılo zaman konuşma gereğinde yoktu
Soran+1 yılhe öyle
Tabi ki HIMYM
13 Yorumla
Soran+1 yılikisini de izledin mi?
Soran+1 yılilginç :D
prison break candir gerisi heyecan
012 Yorumla
Soran+1 yıl2. sezon finali itibariyle boka sardı o dizi ya :D
Soran+1 yılalakası yok :D beğendim ama ikinci sezon finali tekrar hapis tekrar kaçış falan bombok ilk sezon ve 2. sezon finaline kadar süper ama
Soran+1 yılyoo :D bende bir mühendisim ve bir çok aksiyon dizisinde altyazı çevirisi bile yaptım yani ne hakkında konuştuğumuzu bliyorum :D
Soran+1 yılses? :D hahah White Collar, Covert Affairs, Lost, HIMYM, Misfits, Under The Dome, Doctor Who... her bölümleri değil ama :D bazılarında bir iki sezon bazılarında bir kaç bölüm :D Hatta yalnış hatırlamıyorsam Prison Break de de 4-5 bölüm çevirmiştim 2. sezondaydı sanırım :D bölüm makina
Soran+1 yıl:D evet
Soran+1 yıl:D yabancı dizi sitelerine mail at onlar arıyorlar zaten altyazı çevirmeni şu an aktif olarak çalışmıyorum o yüzden önereceğim bir yer yok yani harikadizi. net sitesi için çeviri yapmıştım en son
İkisi de iğrenç ötesi dostums ^^
00 YorumlaHIMYM iyi
110 Yorumla
Soran+1 yılikisinide izledin mi
Soran+1 yılvalla ikisini de izleyenler geneld friends derler şaşırdım :D
Soran+1 yılKarakterler nerdeyse aynı bence :D ve herkesce :D neyse senin görüşün saygılar
Soran+1 yılöyle işte :D sen friends i iyi anlamamışsın git bir daha izle bence :D
Soran+1 yılhe var :D
İkiside (:
00 Yorumla
+1 yılFringe :D
00 Yorumlakesinlikle friends
00 Yorumlao neydir lo
00 Yorumla
+1 yılEmanuella 1-8
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle himym
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılI em guing to sikul