arkadaslar zulfu lıvanelı nın bu kıtabını okuyan var mı?
ALLAHını seven şu kitabin sonunu söylesın ya çatlıcam :( :(
ALLAHını seven şu kitabin sonunu söylesın ya çatlıcam :( :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gazeteci ile Ahmet Beyin sohbetleri artık cinayetten çıkmış daha çok Ahmet Beyin kardeşinin hikayelerine dönmüştür. Gazeteci ile Ahmet Beyin sohbetleri ilerlerken bir akşam köpek huysuzlanır. Hursuzluğun nedeni sabah anlaşılır ve köpeğin yatağında ölen Arzu hanımın kolyesi bulunur. Katil zanlısı olarak bebek bakıcısı Svetlana tutuklanmıştır fakat kolyeyi bulduktan sonra Ahmet Bey katilin kim olduğunu anlar. Fakat ansızın Ahmet Bey de ölü bulunur ve gazeteci kıza bıraktığı veda mektubunda katilin kim olduğunu açıklar. Fakat Ahmet Beyin ölümü gerçek katilin ötesinde çok daha büyük bir sırrı da ortaya çıkartacaktır.
Ahmet sizin akraba mıydı? arzu da mı yoksa akraba? (-:
evet bide durup yazacak mıydım hey Allah ım (-: linki vereyim mi? ordan okursun
(-: Allah seni napmasın güldürdün beni. veriyim işte linki okursun ne bu bağımlılık
ya şimdi arzu gazeteciyle buluşuyo ertesi akşam ölü bulunuyo sonra tam Ahmet açıklayacakken oda ölüyo herkes svetlanadan şüphelenirken kaynanası adalet çıkıyo şüpheli (-:
(-: bizim komşunun rus gelini var adı svetlana bende ondan şüpheleniyodum bişeylik var diye ama meğersem fiyuuuvv gahnem gadın bizim adalette bişeyler varmış (-:
(-: yok yav aman bizene (en bilindik replikler)
aynen öyle ah bu kızlar yok mu ne dedikoducu ne çirkefler (-: yalancı kanatsız şeytanlar
kadınlar kızlar neyse işte hepiniz aynısınız püüü (-:
internetten illaki görürsün kitabın sonunu neden bu kadar çıldırdın :) ya da kitap elindeyse aç sonunu oku :D
söylemem. evet çat diye çatılıyorsun ama bence oku ve gör. gerçekten şok oluyorsun sonuç olarak. hem neden bu heyecanı kesiyorsun ki bırak yaşa doya doya..
Söylemem ama ağlama bittiğinde de.
sevgiye aç bir insan nasıl... neyse yazmıyorum :))
Cevap
1Cevap
hahaha elinde sürünüyor di mi :D
Oku oku :) sonu daha güzel heyecani orda zaten
hayırdır noldu kardeşine kardeş
ne kitabı
nette araştırdınmı kanka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar