Çizimlerin çok güzel. Çabalarsan ve pes etmessen bir yerlere gelebilirsin. Ben bu işten anlamam ama yine de sanki çizimlerinde şunları yapsan daha iyi olur diye düşünüyorum. Çizimlerin çok gerçekçi gibi. Yani tam olarak karükatüre oturmuyor. Biraz daha espirili bir çizim ve komik tipler ve ifadeler olması daha iyi olur diye düşünüyorum. Ayrıca gerçekçi olmasına rağmen tam olarak roman kahramanı tiplemelerine de uygun değil gibi. Yani bir karizmaları, kendine has bir özellikleri yani bir tarzları yok gibi. Yani sanki hiç bir amaçları yokmuş gibi. Yanlış anlama sakın. Amacım seni eleştirmek değil. Haddim de değil zaten. Sadece bir okuyucu olarak kendimce gördüüm eksiklikleri belirttim. Umarım başarılı olursun.
11 Yorumla- +1 yıl
Aksine beni eleştireceksiniz sonucta ben yaptığım cizimlerde goremedigim hatalara sahip oldugum icin soruyorum haddiniz haddiniz :)) evet bu dediklerinize bende katiliyorum cizdiklerimin ne tarz oldugunu bende bilmiyorum yani bende 2 arada 1 derede kaliyorum acikcasi o an kalem nereye dönüyorsa o çıkıyor ortaya ufak anime cizimlerimde var ancak çok ugrasmadim. Yani yaptigim o eksik şeyi bende cikaramiyorum bir türlü elime bağlı o nereye giderse o cikiyor ama kendimi bunkonuda biraz daha egitecegim. Hem desteginiz hem gerçekçi yaklasiminiz icin size minnettarim çok swolun :)))))
En İyi Cevaplar
+1 yılEl çizerimisin? Bak benim esas mesleğim 3D Programlar , 3DS max , Maya , Cinema 4D , After Effect , Z Brush , Real Flow , Photoshop , gibi programlarda üstad kademesindeyim. anladığım kadarıyla el çizerisin photoshop kullanarak daha iyisini yapabilirsin karakalem çalışmaları yaparak eskiz uzmanı olup film senaryolarında çalışabilirsin
118 Yorumla- +1 yıl
hoşbulduk evet ciddiyim el çizerimisin?
- +1 yıl
yazdığım programlara bak ben kursa gitmeden hepsini kendim öğrendim. Photoshop ve After Effect hariç diğerleri 3 boyutlu çalışmalar yapılan programlar ağır gelir ilk olarak ama hevesin varsa öğrenirsin ben max ve maya'nın ilk kullanıcılarındanım
- +1 yıl
resimlere baktım insan bedenini olarak sadece kafa da iyisin :D yüz hatlarını çizebilmişsin 1-2 tanesinde yetenek var. Bence ilerlet hobi olarak başla uzmanlaşırsın benden demesi.
İstanbul'da karakalem çalışarak eskiz çiz 3 bin 4 bin tl para alırsın maaş - +1 yıl
yok yok sende iş var yeniden baktım tablette yapıyorum demişsin normal :D Bilgisayarda daha iyi yaparsın. güncelleme de olan resimler daha iyi pozlama falan becerebilmişin kaykaylı falan :D
- +1 yıl
sabah sabah beni sesli güldürme millet bakıyor :D
- +1 yıl
bak bana bide maço derlerdi hamura çevirdin kanka :D
- +1 yıl
Vay bre doğan sen neymişsin laf cambazı :D
- +1 yıl
Ben şimdi çıkıyorum demiştim ya tayland için gitcez hazırlık yapmak gerekiyor. kendine iyi bak görüşürüz @sonas yaramazlık yapma
- +1 yıl
ok görüşürüz
- Kültür & Sanat konusunda 982 cevap paylaştı.
+1 yılHem de ne güzel olur...
Değerlendirilseniz bir çok şey yapabilirsiniz... Animasyon mesela... Ya da Grafiker olursunuz, Tasarımcı...
Sanat zira yaptığınız...14 Yorumla- +1 yıl
Amin, sizin de inşallah ve vazgeçmeyin bundan...
Karıkatur tarzına baya baya yatkınsın cok ıyı gorunuyolar. Karakalem de cok ıyı yalnız. Gercekten resımden az cok anlayan bırı olarak cok begendm dıyebılırm. :-)
14 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılVay anasını özellikle portrelerde karakteri ve genel ışık gölgeyi yakalamayı başarmışsın. Tek sıkıntı biraz ışık gölge ve tonlamalarda ama olsun. 9. çizim dijital mi el yapımı mı?
Tavsiyem kendiniz geliştirmek için karikatürlerden çok karakalem desenlere ağırlık vermeniz. Hatta fotoğraflardan çalışmayın ayna karşısında kendi otoportrenizi yapın. İlk zamanlar biraz zor olabilir anca zaman geçtikçe daha da geliştiğiniz fark edersiniz.
Tebrik ederim oldukça enerjik çalışmalar.
Ve sakın ara vermeyin13 Yorumla- +1 yıl
9. cizimi ve bir cogunu renkli kaleme sahip olmadigim icin tablete çizdim. Yani spen ile normal deftere çizer gibi. Yorumunuz beni gerçekten çok mutlu etti :)) o ayna işi beni öldürür herhalde :D daha çok kafadan cizimler uzerinde rahatım. Animasyon okumak istiyordum ancak bir tek ipek ozel Üniversitesi'nde doktorluk puani ile bas basa bir puanda var. Malesef olmadi o yüzden :)) beni çok mutlu ettiniz tesekkur ederim tekrardan :)))
Cevap sahibi+1 yılYanılıyorsunuz, Çizgi film animasyon benimde mezunu olduğum Anadolu Üniversitesi GSF de Kütahya Dumlupınar GSF'de ve İstanbul Maltepe özel Üni de var ve yetenek sınavı ile öğrenci alıyorlar.
+1 yılAman tanrım didim :) bu tarz bir eğitim almamış biri için cidden çok başarılı cizimler. Karikaturde Hayal gücü çok önemli ve bu sende mevcut. Tebrik ederim :)
13 Yorumla- +1 yıl
Ben sadece tavsiye olarak şunu diyebilirim. Insan çiziminde yüz şekilleri sıradan yüz şekli gibi olmasın. Abartılı yüz şekilleri Karikaturde daha hoş oluyor. Mesela olması gerekenden 4 5 kat büyük burun. ya da çok büyük gözler. Bu tarz simalar cizmeyi denemelisin
- Kültür & Sanat konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılPotansiyel var!
Üstüne düş, geliştir, hayal gücünle besle ve büyüt! İleride mutlaka sonuçlarını alırsın...12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim:)
bu işleri profesyonelce yapan bir çok kişi var , ayrıca bu işde para yok aç kalırsın ben 2 senedir çizmiyorum.
yetenek var mı dersen var ama daha cok işlenmesi lazım.. bir hayale kapılıp kendini harcama derim..11 Yorumla
+1 yılgerçekten yeteneklisin resimden çok anlayan arkadaşlar eksik var mı yok mu bahsederler ama bence çok başarılı
11 Yorumlanette bu sekılde resımlerın satıldıgı bı yer var oraya koysana
15 Yorumla
+1 yılkafa çalışıyosa karikatür yapıp dergilere yollayın. beğenirlerse işe alırlar.
17 Yorumla- +1 yıl
mizahçı adam bakmaz onlara. siz yollayın, beğenirlerse size dönerler. eğer beğenmezlerse diploma sorarlar :D
mizahın okulu yok, olmaz da. - +1 yıl
boşver bir seneyi. aklına mizahi birşey geldiği zaman arkadaşlarınıza anlatıp kikirdemek yerine karikatür çizin. bir 10 adet civarı biriktirince nüshalarını uykusuz, sızıntı gibi dergilere yollarsınız. :D benim o yeteneğim pek yok. farklı açılardan bakabilirim ancak mizahı alelen pek yapamam. o yüzden girişmiyorum bu işe.
- +1 yıl
umarım olur :D haber et.
Çizimler çok güzel. Gayet yetenekli biri olduğunuzu gösteriyor. :)
11 Yorumlabir yetenek var ortada. Yalnız bayaaa bir geliştirilmesi lazım.
18 Yorumlaiyi yani kötü değil ama bayağı geliştirmen icap eder
18 Yorumla
+1 yılEgo kartının arkasına çizmiş :D sevdim bunu. Bir yere gelir misin bilmem ama güzel bir uğraş olur hiç birşey olmazsa.
01 Yorumla
+1 yılduvara çizilen şeyler gibiler, güzel
21 Yorumla
+1 yılmuazzam gerçekten yolun açık olsun canım :)
11 YorumlaKardeşim bende grafik okuyorum çizimlerin güzel gölgeleri ve ışığı guzel kullaniyorsun bence 3 4 ay kursa git kendini geliştir illaki tutarsın bir isi ama bilgisayardanda programları ogrenmen gerek programida ogrendikten sonra gerisi kolay
00 YorumlaÇizimler fena degil..
Tuttuğunu koparan biriysen neden olmasın..11 Yorumla- +1 yıl
Size kalsa aşağılardım değil mi bu yetenekli insanı?
- https://youtu.be/-Zojd2ay-GA
Buda benden ;)00 Yorumla
+1 yılFlash ciz sen altyapin ona musait
15 Yorumla- +1 yıl
Aynen flash animasyon veya flash grafik tabi ekmek yemeyi dusunuyosan:) hobi diyosan baska..
- +1 yıl
Sanatci tripleri benim babamda ressam oluyo oyle:)
karikatür mü bunlr kanks ben anlıyamadm
11 YorumlaÇok başarılı, ellerine sağlık.
11 Yorumlabence güzel 10 uzerinden 8
15 Yorumlayetenek var daha çalışmalısın... AFERİM...
16 Yorumla
+1 yılgüzel olabilir çok tatlılar başarılar :D
13 Yorumla- +1 yıl
:D evet çok hoşuma gitti teşekkür :D
+1 yılçok yetenekli birisin demekki :)
12 Yorumla- +1 yıl
:))
Gizli Üye(30-35)+1 yılbizim eve gelebilirsin kanks mesela
11 Yorumla- +1 yıl
Şaka da olsa senin yaptığın saygısızlık. Bak ben sirf emek veripte yazdigin icin olumlu olumsuz fark etmeksizin +1 liyorum. Kendime güvenmesem bende bu soruyu gizliden sorabilirdim. Ama ben olumlu olumsuz her tepkiye her yoruma açık olarak geldi konu dışı hariç. Lütfen daha dikkatli olun söylemlerinizde bundan sonra..
Başarılı
11 YorumlaGelirsin bundan eminim
13 Yorumlabir de soruyA
13 Yorumla
+1 yılSonassssss kanks panp kardis :D Bunlar ne böyle :O
016 Yorumla- +1 yıl
Çok guzeller kank. Yaratici :O
- +1 yıl
Evet dostum :D Ya sen yaptin beyenipmez mi :))
- +1 yıl
Birs dinlerim net yavas kank acamiyorum :))
- +1 yıl
Tabikide sorun yok kardesim. Hayat vadeden tek arkimsin. Diyerleri boşa :D
- +1 yıl
Dogru kardesim pek rast gelemedim zamanimi verdigim insanlar bir hic ugruna sattiklarini gördum.. Zamanim degerli eyvallahım olmaz kimseye yoruldum onlarla ugrasmaktan.
- +1 yıl
100 insan tanisan 2 si dikkatini çekse yeter :) benim her tarafta bir dostum var oturdum mu cevrem sarılır. Eskiden boyle değildi :)) zaman insanlara bir seyler katiyor bak her yerden dostum var hollandadan ingiltereden misirdan ankaradan adanadan ispartadan konyadan istanbuldan antalyadan yozgattan vs vs vs ama gercek guvenebilecegin kac kisi var desen annemde dahil tek kisiye kendimden daha çok guvenmem. O yüzden insanlarin varlığı sana sadece enerji verir kutluluk verir güven ve hayal gücü senin elinde :))
- +1 yıl
Bende sıcak kanliyim tek kötü yanim dogruyu secerim yanlisi secmem.. Karsimda yanloslik vardir duzeltmeye gayret ederim.. Simdi kendi haline birak diceksin ama benim yanimdaki biri dogruyu secsin isterim.. Ama kuru kuruya diil bir suru iyiligim dokunur karsimdakine ve hic hak etmedigim kelimeleri duymak.. Mukemmel oldugumu zannedipte arkamdan yalan yanlis konusan insanlar.. Sonra butun hayatimi mahvetmeleri... Ben iyiyim boyle ya yuz insanla tanismak istemiyorum. Fakat dahilinde karsilastigim kisilerde umut görürsem o zaman deger veririm karsimdakine :)
- +1 yıl
Dostum eğer bu dogruyu secme yanini sozde dahi olsa kotu olarak betimliyorsan umut azalir sende bunu yapma. Hem kendine hem cevrene. Yani ben deli gibi şaşırıyorum insanlari tanidikca bazen çok mutlu lup saatlerce gülümseyerek yürüyorum. Sokakta şarkımı soyleyerek geziyorum ve saniyorlar ki cesurum hayir olan tek şey mutluluk. Ve en emin oldugum şey ise mutluluk cesaret gerektirmez. Bir kisi mutluluktan gülsün 10 ikramiye almis isçi gibi seviniyorum. Gecen sene stajdan eve dönerken arabaya carptim sokakta kahkahalara boguldum adeta :D yahu ufak detaylar hayatimizda onlarida goremezsek b. ka sarariz iyice.. :)) umudunu asla kaybetme çıkıyor 3 5 kisi :))
- +1 yıl
Aslinda uzun sure konusmamiz lazim anlataamiyorum tam olarak kendimi :)
- +1 yıl
Dimi kardesim :)
+1 yılInsallah olur panpa
11 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım