Şimdi say say bitmez ki... Aklıma gelen en kral hareketleri bir şarkıda armylere diss atması : "artık bizi dinlemeyi bırak ve sınavına çalış" diyerek armylere gönderme yapıyor. "Şarkılarımızı sonra analiz edersin, twitter bunları bırak." Hatırladığım kadarıyla sözleri bu şekildeydi. Bu şarkıyı ilk dinlediğinde aşk şarkısı sanan bir ben miyim?
Yaa bir de bir videoda gördüm birbirlerine kaç ıq olduklarını soruyorlardı diğerleri 128 dediler Jin benimki 107 deyip çok tatlı ve çok komik bir şekilde güldü. Çok saf ve çok iyi biri Jin, onu çok seviyorum. ♥
Kalıp mı belirlediniz. O zaman al sana yeni kalıp. Almanya'dayım Alevi bir ailede büyüdüm adım Alara. İnançsızım. Burada BTS dinleyenlere haterlık yapan tek EXO hayranlarıdır. Dünyada BTS çok seviliyor bir kalıbımız rengimiz ya da dinimiz yok. Brezilyalı armyler çok gıcık.
Doğru bildiğin şey nedir tatlım senin? Adımı yanlış tahmin ettin. Bir başkası da bana imam hatiplisindir diyor. Ne alaka bunlar. Dinleyenler çok çeşitli
genel anlamda bom boş sevdalar bunlar koreli şarkıcı gruplarının fanı olmak aşırı derecede aptalca geliyor kulağa bir grup parlak eleman yaratılan yapay bir dünya da sadece şarkı söylüyorlar tek meziyetleri bu çok sevdalar rüveydanur
eğlenmek ayrı bu eğlenmek sayılmaz heriflerin her hareketinin çetelesini tutmak normal değil UwU davranışlar ne mesela niye bunlarla beyninizi dolduruyorsunuz
p*rno ve dizi film izleme kotamı bunlarla dolduruyorum belki de. Abartılacak bir şey yok videolar ortamalama 30 sn en fazla 2 dk oluyor. Kafayı sabah akşam bunlarla bozmuyoruz. Bak sen şimdi atıyorum yeni army oldun diyelim bu videoları ve tüm şarkılarını dinlemen maksimum abartırsak 1 gününü alır. Yani her army bunları biliyor çünkü denk gelmek ve izlemek çok zamanlarını almıyor. Yani dediğim gibi başka şeyler yapma kotamdan kısıyorum onlar için çünkü nazik tavırları var ve komikler. Günümü neşelendirmek için bir doz almam gerekiyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Jin'in Tae düşünce o rezil olmasın diye bilerek düşmesi çok tatlıydı, Melek Jin.♥♥
Link at aşkı
Diğer gruplarla da ilgili olan uzun bir videonun bir bölümünde gördüm ama dur atayım.
https://m.youtube.com/watch?v=hly7gVBVpUA&t=218s
3.30'da
UwU oldum çok hoş ya bir de beyaz pantalon giysem asla yere öyle oturmam.
Yaa bir de bir videoda gördüm birbirlerine kaç ıq olduklarını soruyorlardı diğerleri 128 dediler Jin benimki 107 deyip çok tatlı ve
çok komik bir şekilde güldü. Çok saf ve çok iyi biri Jin, onu çok seviyorum. ♥
Evet Jin aralarında en bana benzeyen olabilir 🤣 videoları izlerken "ben de öyle yapardım" diyorum sürekli.
https://m.youtube.com/watch?v=ynCes0HZ8WE Burada da çok tatlı. ♥
Worldwide Handsome o zaten
Aynen.♥
Jk’un bebek gibi davranması
Ding dooong
Cok tatlis saçları ile birbirlerine olan ask dolu gay bakislari UwU 🥺🥺🥺
Seok-Jin’in müq rap’i👁👄👁
JK'in onları taklit etmesi?
A bak onu unuttum
Çok tatlılar bea
kanka sen nasıl bir bataklığa düştün?
Ne bataklığına burda kerhane mi işletiyoruz. Namusumuzla armyiz işte 🤣🤣🤣🤣
depresyon sebebi
adın da rümeysa falandır şimdi senin
Siz ne alaka ya
Kalıp mı belirlediniz. O zaman al sana yeni kalıp. Almanya'dayım Alevi bir ailede büyüdüm adım Alara. İnançsızım. Burada BTS dinleyenlere haterlık yapan tek EXO hayranlarıdır. Dünyada BTS çok seviliyor bir kalıbımız rengimiz ya da dinimiz yok. Brezilyalı armyler çok gıcık.
Demek ki doğru bilmişim
Tr'de ki haterlardan bıktım ha zaten türkçem çok güzeldi iyice ağzımı da bozdunuz.
tüh bende sevinmiştim tutturdum diye neyse bomboş ergen işleri sonuçta
Doğru bildiğin şey nedir tatlım senin? Adımı yanlış tahmin ettin. Bir başkası da bana imam hatiplisindir diyor. Ne alaka bunlar. Dinleyenler çok çeşitli
genel anlamda bom boş sevdalar bunlar koreli şarkıcı gruplarının fanı olmak aşırı derecede aptalca geliyor kulağa bir grup parlak eleman yaratılan yapay bir dünya da sadece şarkı söylüyorlar tek meziyetleri bu çok sevdalar rüveydanur
☺ hayran olunca normal hayatımı yaşayamıyorum mu sanıyorsun.
Neden bu boş şeylerle kafanızı dolduruyorsunuz anlam veremiyorum altı üstü popüler kültürün doğurduğu şarkıcılar
Dünyada biraz eğlenmekte gerekiyor. Her zaman ciddi olmaya gerek yok.
eğlenmek ayrı bu eğlenmek sayılmaz heriflerin her hareketinin çetelesini tutmak normal değil UwU davranışlar ne mesela niye bunlarla beyninizi dolduruyorsunuz
p*rno ve dizi film izleme kotamı bunlarla dolduruyorum belki de. Abartılacak bir şey yok videolar ortamalama 30 sn en fazla 2 dk oluyor. Kafayı sabah akşam bunlarla bozmuyoruz. Bak sen şimdi atıyorum yeni army oldun diyelim bu videoları ve tüm şarkılarını dinlemen maksimum abartırsak 1 gününü alır. Yani her army bunları biliyor çünkü denk gelmek ve izlemek çok zamanlarını almıyor. Yani dediğim gibi başka şeyler yapma kotamdan kısıyorum onlar için çünkü nazik tavırları var ve komikler. Günümü neşelendirmek için bir doz almam gerekiyor.
bu kadar şeyi yazarken yorulmadın mı 😁
Unicef bağışı
İmam Hatipli misin
Ne alaka
Vardır bir alakası
Aydınlat beni