+1 yılTadi super Baileys Irish Cream (tescilli marka üstten virgül içermemektedir) likör tabanlı bir İrlanda viskisi ve kremasıdır. R. J. Bailey & Co. tarafından İrlanda, Dublin'de üretilmekte olup, hacmen %17 alkol içermektedir.
Baileys, "Uluslararası Damıtıcı ve Şarap Tüccarları" (İngilizce: International Distillers and Vintners) ve bir yeni ürün geliştirme firması olan I&D mensubu bir topluluk tarafından yaratılmıştır. Baileys'in arkasındaki esas isimler, Tom Jago ve David Gluckman, halen Jago's Cream Liqueur gibi başarılı içecekler yaratmaktadır. Baileys İrlanda viskisinin, krema ve kahve aromaları ile harmanlanmasıyla üretilmektedir. İçkinin badem ve fındık aromasıyla, zengin, pürüzsüz ve tatlı bir tadı vardır.
Baileys'in isim hakkı günümüzde Diageo firmasına aittir.
26 Kasım 1974'de piyasaya sürülen Baileys'in, ilk kremalı likör olduğu iddia edilmektedir. Bu iddiaya karşı çıkanların sayısı çoktur, ama içki piyasaya çıkar çıkmaz birçok taklidinin yapıldığı da bir gerçektir.
2003'te, Bailey & Co., Baileys Glide adlı daha az tatlı ve hacmen %4 alkol içeren bir ürünü, sıkılıkla içki tüketen kişiler pazarını hedefleyerek, piyasaya sürdü.
2005'te, orijinalindeki gibi hacmen %17 alkol içeren çikolata aromalı Baileys çeşidi piyasaya sürüldü.
2006'de, krem karamel aromalı Baileys çeşidi piyasaya sürüldü.114 Yorumla- +1 yıl
Helal be abi copy paste :D
- +1 yıl
Turkce tabirle caramino cikilota gibi tadi var tiksinmeden rahat bir siseyi bitirirsin. Buzu kirip kar haline getir bardagi azina kadar doldur karla ve sonra icine dok. Ardindan pipeti icine koy anne annene bile cikilotali sut diye icirebilirsin anlamazlar (:
- +1 yıl
Farli seyler denemek istersen beklerim yine (; . Halusulasyon gosteren icki bile var absthe kisaca yesil peri ama sert. Ucuruyoor adami
- +1 yıl
İnsanlari yesil gormuyorsun. Perilerle iciyorsun gecen aksam koluma kondu saatlerce gulustuk (:::
- +1 yıl
Saka saka ben kullanmadim ama kullananlar olumle sonuclanan kazalar atlatmis. İnternette var oku adam otobuse biniyorum diye aparmanin penceresinden atlamis. Senin icin en iyisi beiyls guzel icki caraminiya benziyor tadi. Nerde yasiyorsun
- +1 yıl
Bodrumdayim ben yolun duserse beklerim yaz kis burdayim :-)
- +1 yıl
hic tatile cikmazmisin
- +1 yıl
Rehberlikmmi yapiyorsun
En İyi Cevaplar
dünyanın en güzel likörü.
baileys içme yöntemleri #1# : 1 ölçek absolut (mümkünse vanilya) + 1 ölçek malibu + 2 ölçek baileys + bir miktar muz + buz + az mikatsa kahve tanelerini mikserden geçidiğinizde ortaya çıkan karışımı içmeye kıyamazsınız, eğer içerseniz başka kokteyl içmezsiniz.
baileys içme yöntemleri #2# : sadece buzla karıştırarak direk içebilirsiniz. yine güzel.
baileys içme yöntemleri #3# : damak tadınıza uygun şekilde hazırladığınız nescafeye 1 ölçek baileys ekleyrek sıcacık çok lezzetli bir tat yakalayabilirsiniz.
baileys içme yöntemleri #4# : nasıl içerseniz için müthiş birşey.00 Yorumla
+1 yılBira rakı vs diyenlere sövesim geliyor.
Baileys olabilir malibu olabilir. Sek olarak tadı güzel içki olduğunu sanmıyorum ama kokteyl şeklinde meyve suyu tadında alkolün dibine vurabilirsin.
Meyve şuruplarının tadı çok yoğun oluyor onlarla (mesela) vodka karıştırdığında içimi çok kolay oluyor.
İçemiyorsan o şekil dene derim :)37 Yorumla- +1 yıl
Kokteyl içsen bırakamazsın. Benim tattığım 1-2 tane vardı. Rahat 1000 çeşit kokteyl vardır. İçimi de çok güzel oluyor işte dediğim gibi alkol oranı yüksek olmasına rağmen farklı karışımlarla o acı tadı alıyorlar.
- +1 yıl
Bak benim denediğim long island ice tea diye bir şeydi çok beğenmiştim. seks on the beach falan filan zibilyar tane var hatta çok daha güzeli de vardır eminim :) Sen araştır biraz. Şurdaki yorumlara da bak anlarsın tadının ve etkisinin nasıl olduğunu.
- +1 yıl
Pardon buydu :)
Meyvalı votka felan yalan hepsi acı alkol seviyesi yükseldikce keskinlik artar tat acır güzek tat arıyorsan kokteyleri dene sarhoş olmak istiyorsan tat arama xuxu var bulabilirsen şeker gibidir şizofren var ama bunlar ya ülke dışı ya da barmenin hazırladığı karışımlar (: seks on the beach, mariachi iç onlar idare eder
02 Yorumla
+1 yılBaileys ve Archer's çok güzel likörlerdir ve tatları çok güzeldir.
Baileys karamel likörü, kahve ile güzel gider ya da yalnızca iki parça buz ile de içebilirsin.
Archer's da çok güzeldir, şeftali likörü sek olarak çok iyidir ya da Sprite ve Buz ile çok güzel bir karışım yapabilirsin daha tatlı olur :)10 Yorumla
beylies güzel bir likördür
pina colado içe bilirsin
long island tea olabilir herahtir
mojito olabilir
b52 mutlaka dene
biraz daha hafif dersen gül şarabı ve kiraz şarabı da olabilir
bacardi dene mesele az keskindir
aklıma şuanlık bunlar geldi14 Yorumla
+1 yılSafari
Tequilla
Quarenta y tress
Malibu
Ti maria
Mojito
Bende wisky bira falan sevmiyorum ama bu yazdiklarimin tadi cok guzel11 Yorumla- +1 yıl
*tia maria olmali ti maria yazmisim
rose şarap meyve suyu gibi baileys de tadı güzel kahve ve buzla içebilirsin malibu süt ve buz üstüne çikolata rendesi güzel bir içki bence.
12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
çikolatalı tekila denemeni tavsiye ederim fakat bira bir süre sonra alışkanlık yapıyor tadı çok iyi gelmeye başlıyor ayrıca rakı iç fakat sarı zeybekten başkasını içme çok hafif ama ağırdır otururken anlamassın ayağa kalkınca anlarsın
00 Yorumla- Diğer konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yılE dikme o zaman sen de :) Çok mu matah bir şey :D İlaç mı sanki öyle bir sormuşsun ki :)
Zevk için içmek istiyorsan şarap tavsiye ederim ;) Zevk almadığın şeyleri de hiç bir şey uğruna yapma derim..03 Yorumla- +1 yıl
neden sarhoş olmak istiyorsun ki çok ilginç :)
+1 yılGüzel bir zeytinyağlı , mısırlı , kırmızı turplu , yeşilliği bol rokasıdır kıvırcığıdır , domatesli salatanın yanında taze istavrit yerken rakı içmedin mi? Tabikide rakı.
19 Yorumla- +1 yıl
Hiç rakı içmediğin belli. Salata diyorum balık diyorum. Sen dert diyosun :)
- +1 yıl
Söylediklerimin yanında rakı nasıl diyim küçükken poğaçanın yanında içtiğin meyve suyu gibi. Acılı yemekle içtiğim ayran gibi yani. Rakı sanki balık ve yeşillikle birlikte içilmek için üretilmiş birşey gibi. Senin söylediğin üstadların '' dudak payı '' muhabbeti. Ağzına kadar rakı 2 damla su sırf renk katsın diye. Ama güzel bir balık lokantasında 1 kadeh rakı içmeni tavsiye ederim. Tadı güzel gelicektir.
- +1 yıl
Akrep burcuyum betimleme benim işim :)
- +1 yıl
2 Akrep fazla geliriz biz. Fazla tehlikeli gördüm ben bu ikiliyi. En iyisi kaçiyim ben KS hazır değil buna hahhaha. Şaka bir yana Rakı balık dene birgün. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. İyi geceler
+1 yıliçki içmek HARAM güzel kardeşim, dini İSLAM olan bu ülkede bu soruyu sormak bu kadar kolay hale geldi ise ahirette VAY halimize
310 Yorumla- +1 yıl
Ooo sorsan müslümanlar erkeklerden iyi biliyorlar ne icilecegini cevapları okuyorum valla yazik utandim birde tarif veriyorlar şöyle yap boyle bunlardan ev kadini olacak anne olacak ve bekliyor vatana millete hayirli evlat olmasini yazik çok yazik hemde gerçekten kiyamet yaklasiyor
- +1 yıl
gerçekten çok haklısın kurtoğlu kardeşim
- +1 yıl
estağfirullah kimse sizin özgürlüğünüzü kısıtlayamaz, ama sizlerin gözleriniz artık görmez olmuş, güneşin batıdan doğacağı günde gelecek bacım o zaman içki masalarından kalkıp camiye koşanlarıda göreceğiz ama artık ne fayda, bütün hesaplar bitecek!
- +1 yıl
Gel sana buzlu sidik verelim hiç yoktan günahı olmaz amele seni
- +1 yıl
ben size yetemem kardeşim, o yüzden yormayın beni
- +1 yıl
sizin ilminize ve bilginize bırakız yetmek haşa o ne kelime elinize su bile dökemeyiz,
- +1 yıl
burası İslam ülkesi değil. defol git arabistana. yallah koçum. bak bakalım yasalarda ne yazıyor. yobaz sen
- +1 yıl
içki içmeyen bir kadınla asla evlenmem
+1 yılÇayı tek geçerim. Kaç yıldır içiyorum. Her defasında tadını alarak içiyorum. Hem sağlığa zararı yok hem de zihin açıcı. Hemdeee haram değil!!!
25 Yorumla- +1 yıl
Şu güzelim fotoya bakıpça çay içmeyen var mıdır acep
- +1 yıl
Hayııırrr. Kaç yıldır çay içiyorum ama hiç tiryakisi olmadım. Çaya laf atma lütfen :D
- +1 yıl
burası İslam ülkesi değil. defol git arabistana. yallah koçum. bak bakalım yasalarda ne yazıyor. yobaz seni
- +1 yıl
pardon size değildi yorum
+1 yılsoğuk bir yayık ayranı tabii yanında dürüm falan yemeniz gerek ki tadı çıksın.
05 Yorumla- +1 yıl
yani burası müslüman bir devletdir. milli içkiside ayrandır beğenmeyene havalimanı orda gidip başka ülkelere bol bol vurdurabilir bol bol sevişebilir bol bol yiyişebilir bol bol her türlü içkiyi şarabı içebilir ölene kadar tuvaletten çıkamaya bilir yani
- +1 yıl
elbette bu öyle bişeydir kimseye zorlaya içtiremezsin isteseler içkiyi bile yasaklarlar gerçi bu çok kez oldu ama hala delip geçenler olduğu için fada etmiyor. alkolik olmaya çok yatkın insanlar var. bu biz moderin gösteriyormuş güya hani biz diğer ülkeler gibi moderin değiliz ya bunu içkiyle süslüyoruz dışarı çıkıp gezende bir bayansınız etrafınıza iyice bakın bakalım ne kadar özenti var avrupaya? bunu dememe gerek yok nerdeyse yol ortasında yiyişen bile var yani o derece köreltildiler. kim bilir daha neler var ben anlatmıyorum
- +1 yıl
Burasi laik bir devlettir cok muslumanlik istiyenler hadi ordan arabistana gidebilir
İçki bütün kötülüklerin anasıdır...
Kumar mıydı la o yoksa?
yalan eltisi miydi?
ya neyse içme işte sen...02 Yorumla- +1 yıl
zaten ana gibi yar olmuyor işte :))
iyi hazırlanmış bir malibu iyidir. ama topuktan keser şerbet gibi içme.
güzel kokteyller de var (hiç bir yerde bir önceki tadı tutturamazsın herkes biliyorum ayağına başka bişey yapar)
ama senin gideceğin mekanlar genelde genç bar tarzı olacağı için bir bira al önüne, ufak ufak içiyormuş gibi ortama ayak uydur. sarhoş olmana gerek yok. falan filan işte...
Tadi guzel bir seyler istiyosun meyve saraplari denemelison benim favorim seftali ama yaban mersinliside guzel
08 Yorumla- +1 yıl
domates suyu ile votkayı karıştır bir dene derim
- +1 yıl
bloody marry yaz bakalım google a. biz içkinin masterını yapmış adamız:D
- +1 yıl
google a domates suyu ve votka yazar mısın :) aynadan gelen bir efsaneden değil ciddi ciddi içkiden bahsediyorum :)
- +1 yıl
en azından bir şeyler yaşatmışım :D
+1 yılNeredeyse hepsini tadimlik denedim hepsi berbat bir tek sarap icilebilir gibi.
01 Yorumlabütün içkiler içtikten bir süre sonra güzelleşir ama en başta hepsi kötü galiba :)))
02 Yorumla
+1 yılBaileys. Evde kendin hazırlayabilirsin. İstersen tarifini veririm.
16 Yorumla- +1 yıl
1 muz likörü, sade kahve (üçü bir arada, bir kaç tane almanda fayda var), süt ve buz.
Büyük su şişesinin çeyreğine kadar likör ekle ve ağzına kadar süt ile doldur.2 tane kahve ekle ve 2-3 dk. salla. İyice birbirini bulduktan sonra, buzluğa at ve 20 dk kadar beklet. Buzları, küçük parçalar haline gelecek şekilde bir kaşıkla kır. Kadeh içine küçük buz parçalarını koy ve üzerine içkiyi doldur. Çikolatayla yemeni tavsiye ederim. Baileysin tadının dozuna göre, süt, kahve ya da likör ekleyebilirsin. - +1 yıl
7 yıldır üniversite okuyoruz, git gel, bir şeyler öğrendik tabi:)
- +1 yıl
eee kimsenin bir şey öğrettiği yok, çaba göstermeli:)
Tadı Güzel diyenleri samimi bulmuyorum. Bağımlılar dışında alkolü severek içen görmedim hiç..
010 Yorumlamadem bunları beğenmediniz, bir de meyveli vodkaları deneyin. smirnoffun var mesela.
00 Yorumla
+1 yılOlmeca Tequila ve Absolut benim as larım. Ama sen tatli bisey istiyosan git seks on the beach ic :D
02 Yorumla- +1 yıl
Bu gune kadar nasil denemedin ki? İcki istiyorum ama tadi guzel olsun diyosun cok guzel bir kokteyl.
vodak klasik meyveli olanlarını dene olmadı kkteyle yap ya da likörlerin tadına bka
00 YorumlaŞampanya güzeldir. Vodkayıda karışık meyve suyuyla içersen iyi gider
00 Yorumla
+1 yıl
+1 yıliçkilerin genel olarak hepsinin tadı acıdır belki nane likorü diyebilirim
00 Yorumla
+1 yılyesil peri efsane yaa , saatlerce gülersin perilerle. naper panpa falan der durup durup gülersin
03 Yorumla- +1 yıl
dene bence :)
- +1 yıl
Sen o zaman Baileys i dene hem yumuşak hem tatlı + likorler
Gizli Üye(30-35)+1 yılTekila... şarap kırmızı ve yillanmis olmali daha güzel olup sonraaaa votka bira vişne karstr super kafa yapio
10 YorumlaÜZÜM ŞARABİ, BEYAZ ŞARAP ŞARAP ŞARAP İYİDİR. AMA RAKI VE VODKANIN YERİNİ TUTMAZ BİLGİNİZE.
00 Yorumla
+1 yılBaileys var. Sütle içersen çikolata suyu içiyorsun gibi bişey. Tekila da pek tiksindirmez.
00 YorumlaTadı güzel olan yoktur da Votkayla Red Bull u karıştırırsan Red Bull tadı baskın geliyor. Red Bull u seviyoran çok rahat içersin.
00 YorumlaLong island iced tea.
Güzel yapan olursa tüm gece içilir.02 Yorumlabaileys+süt+parça buz
bana göre tadi igrenç oluyor ama kızlar çok seviyor içimi çok rahat dir00 Yorumla
+1 yılönemli olan tadının güzel olması değil kafanı güzel yapması onu ara sen :D
00 Yorumlaçok bayanlar için , martini , margarita , bacardi elma, havana clup biraz buruk ama güzel.
00 YorumlaVodka en sevdiğim içki ama sade içmiyorsun dimi? meyve suyuyla karıstırcaksın?
05 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeylis, malibu, likörler ( gül, muz, çilek, acıbadem , nane her türlüsü var ) kokteyller vs.
Sıralarsın.00 Yorumlamalibu süperdir. Jackte içebilirsin ama çikolatayla. çikolatasız boğazını yakar
00 YorumlaKokteyl hazirla cikolatali tekila falan koyarsin baileys damlatirsin fjsvdnsb
00 Yorumla
+1 yılMalibu içmediysen tavsiye ederim. Her yudumda tadı çarpıyo insanı.
00 Yorumlabegenmiyosan tadını icme yahu, absinthe dene tam senlik
02 YorumlaVar milli ickimiz Ayran😁😁saka saka en guzeli sampanya digerleri copluk☺
06 Yorumlavodka redbull denemeni tavsiye ederim ya da seks on the beach şiddetle tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılSu var knk 0 zarar dogal faydali gerekli aromasi asidi yok daha ne olsun
00 Yorumla
+1 yılmalibu içmeni öneririm sütle karıştırıyorsun yanında bitter çukolata..
00 YorumlaSmirnoff GreenApple al, %100 yeşil elma suyuyla dene!..
00 Yorumla
+1 yılVodka redbull üçlüsünü karıştır çikolata ile iç cok tatlı olur
02 Yorumla- +1 yıl
Aşırı tüketmediğin sürece birşey olmaz ;)
hepsi aynı tadını dusunmeyeceksın :D
10 YorumlaMalibu-süt karışımı bir de tekila da hafiftir :)
02 Yorumla
+1 yılZıkkım iç -.- merak ettiği şeye bak hele
04 Yorumla- +1 yıl
tamam peki affettim:D
- +1 yıl
muck :d
+1 yılJagger var kanka ayıpsın.
01 YorumlaŞerbet al tadida güzel hem günaha da girmiyon :)
15 Yorumla- +1 yıl
Adam hakli en iyi icecek
müslümanız biz nerden bilelim içkiyi fışkıyı.
03 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAbsent ya da stroh içsen demek ki yandın :)
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılstroh zaten bulamazsın :) Absent bulma ihtimalin olabilir ben gibi yurtdışından getirenlerden ama evet içme sakın :P
Cevap sahibi+1 yılAşkolsun düşman olsam vereyim bende var derdim :) Bence uzak dur onlardan. Absenti içip camdan atlama sonra :)
+1 yılVar, irish cream, tadi cok guzel
02 Yorumla- +1 yıl
Kahve benzeri birşeydir, tadı çok güzeldir alkol oranıda düşüktür.
+1 yılEn guzeli kolonya limonlu :)
03 Yorumla- +1 yıl
Ben hep guzel seyler yazarim cevaba sorun olursa ozeldende sorabilirsin gozden kaciyo ya bazen :)))
+1 yılBizzat ıçki yok ama kokteyller var tatli olanlar
10 Yorumla
+1 yılRaki absent malibu elmalı martini ve redbul votka
00 Yorumla
+1 yılEfes malt ve tekila can can
00 YorumlaBaileys soğuk nescafe tadında
00 Yorumla
+1 yılArchers , Malibu , Safari :)
00 Yorumlavişneli vodka meyve suyu gibi :D
00 Yorumla
+1 yılnapacan yiyecen mi :D
01 YorumlaAyran var sütaş olmaz mı?
04 Yorumla
+1 yılJack Daniels mükemmel.
00 Yorumla
+1 yılVar, Baıleys :) Ben çok severim :)
00 Yorumla- Diğer konusunda 623 cevap paylaştı.
+1 yılkişiden kişiye değişir damak zevki
01 Yorumla Buzz gibi köpüklü ayran hiç birşeye deişmem
00 Yorumla- Devamını Gör (47)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler