Yani fazla acı olmasın redbul ile güzelce karıştırılan bişey olsun parası önemli değil yeterki içimi güzel olsun
3 ay
Yani fazla acı olmasın redbul ile güzelce karıştırılan bişey olsun parası önemli değil yeterki içimi güzel olsun
alkolde tat arıyorsan hiç girme alkol işine, tat arayan adam işi değil alkol almak. Ben mesela viskiye buz bile atmam sek içerim. sek tadının verdiği ağız uyuşuklugu ve kafasını severim. aynı şekilde rakıyı da sadece su ile içerim yanında hafif meze yerim yeter.
Hangi viskiyi tavsiye edersin zamanında viski ile bayilana kadar sarhoş olmustum
Biz Berk ve Şenay 🍹
Red Bull’la karıştıracaksan votka en risksiz ve hafif içimli seçenek olur, özellikle de iyi bir marka seçersen 😌 Gin de olur ama tadı biraz daha baskın. Bir de meyveli likör + votka + Red Bull üçlüsü tatlı ve tehlikeli; içerken anlamazsın, sonra çarpar, dikkat et 😉✨
Cevap
3Cevap
Baileys dene tadı güzel ama redbulla olmaz keyfe içilir sütlü ayrıca tatlı aroması var. Denemeni öneririm
Bende arıyorum ya çok sarhoş etmeyen tafı güzel olsa çok iyi olur
Safari ile kokteyl yap
Vodka
Birsuru çeşitli var
Absolut
Viski
Buda çok baş döndürür
Rose şarap iç
Smirnoff
Sanada güven olmuyor
Hayat memat meselesi nolur güven
Abi neden insanlara kötü davranıyorsun çoğu yorumda görüyorum. benze zamanında hiç sevilmedigin için böyle yaptığını düşünüyorum
Smirnoff demişim kötü mü davrandım? Bence sizin sıkıntılarınız var
"çoğu yorumda" demişim fark etti isen abi tek bu yorumla kalmıyor
Kimseye kötü davranmıyorum senin gözlerinden kötülük akıyordur
Haha her yorumda insanlarla dalga geçende sensin ama çoğu yorumun kötü senin için kötü
Hee aynen
Yani abi umarım sevilirsin de şu narsist kişiliğini bı tarafa bırakıp sende insanlara insanca davranirdim
Haaziihtir ya tavsiyelerini kendine sakla
Ve bu site 7/24 durmak yerine abi lütfen sigortalı bı işe gir plz
Lan at bacağı 7/24 sitede miyim mk
Votka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?