İticilik denmez buna ama durum bundan daha kötüdür. Böyle bir şey yapmanın tek amacı entel, kültürlü görünme çabasıdır. Bunu yapmak yerine, gerçekten olmak adına bir adım atılsa daha güzel olacağını düşünüyorum.
Ben her konuda samimiyet olması gerektiğini düşünenlerdenim. Kahveyi seviyorsan, resimdeki o kitabı da okuyorsan hiç bir mahsuru yok. Ben onu hemen anlarım. Samimiyse bana çekici gelebilir. Ama sadece fotoğrafa poz vermek içinse çok iticidir. 😎
Kitap kadrajda var hiç kimse itici olamaz. Yani herkesin kendi zevki ama hem kahve hem de kitap bile başlı başına bir güzellikken insanın onların arasına kendini de sıkıştırması bence gayet normal ve hoş
hayır neden itici olsun böyle bir durum kişi kitap okumayı seviyorsa kahve içerek bu aldığı zevki ikiye katlayabilir resim çekinmek istiyorsa elbette çekinebilir
aksi halde resme alınan her durum iticidir durumu oluşturur
Kitap okuduğunu belirtmek için atsa da bazen istisnalar hariç bazıları kendilerini olmadık biri gösterdiğinden dolayı itici olabiliyor. Mesela kitap okumayı sevmese bile havadan dolayı atması gibi
kitapla fotoğraf çekilen herkes iticidir bu insanlar yüzünden kitap okuyanların adı gösterişçiye çıktı toplu taşıma da vesaire kitap okuyamıyorum gösterişçi sanmasınlar diye