Bir dönem gitmiştim ama pandemiden dolayı kapandı. Açılırsa devam edicem. Tiayrro sahnesinde yer aldım ve harika bir şey hem heyecanlandırıyor insanı hem de harika bir duygu oluyor içinde bunu yaşayan bilebilir anca.
Bir dönem tiyatro kursuna gittim. Hatta 2 tane rolüm vardı. Uğraşıp emek verdik, kostümleri kendimiz yaptırdık. Hatta üç arkadaş Eminönü'nü karış karış gezip kumaş seçtik. Günlerce oyunda kullanılacak maskeleri vs hazırladık. Sonuç: Oyun olması gereken tarihe yetişmedi. Önce emek ziyan oldu. Sağ olsun hocamız sürekli oyuncu değişikliği yapa yapa, oyuncuları sürekli değiştire değiştire bu sonuca getirdi. Sonradan öğrendik ki bizim hazırladığımız maskeleri başka oyunda kullanmış.
Lisede 18 Mart çanakkale zaferi yıldönümünde oyun değil de müzik hocamız bir okuma parçası vermişti, bir tarihi mehmetçiğin bir sözünü. Onu sanki o mehmetçikmiş gibi okumuştum.
Okuma yazma bildiğim günden beri ibtilasiyimdir tragedyaların sanki doğuştan zerk edilmiş gibi bu aşk kanıma tiyatronun asıl doğuşu bu eserlerdir aslında Gençliğimin baharındayım umarım Oidipus un kral olduğu gibi bende tiyatrocu olur ve sahne tozu yutarım ilerde.. 😊😊 Sevgilerle
İnşalllah. Bir gün şu mağaramı aşarsam taze karanfil gibi kokacak ruhum Ve bitecek bir gün Hypatia gibi mahzunlugum... 😊😊 Esen kal sevgili gönül dostu..