Bu gün uzun zamandır üzerinde çalıştığımız drama oyununu sınıfta oynadık. Baya da güzel geçti ☺ ben tiki kız rolünü üstlendim baya güldük eğlendik 😂 tabi bunun içinde tarz değiştirmek zorunda kaldım!Nasıl yakışmış mı yeni tarz 🤣Arada sözünü unutanlar oldu ama genel olarak güzel bir oyun oldu 🤗
Peki siz daha önce drama oynadınız mı? Drama, tiyatro severmisiniz?
Bende üniversitede drama oynadım 😅 o kadar komik oldu ki dramanin yarısında hocamız gülmekten fenalaşmış dışarı hava almaya çıkılmış! biz drama bittikten sonra haberdar olduk 😂🤣 drama bitti kadını bi gördüm kıp kırmızı! Bende dedim aha s*çtık! Gecemiyecez dersi dedim kendi kendime sonra hoca yanımıza geldi. Ben cem yılmaz izledim, atalay demirci izledim bu kadar gülmemiştim. Dramaniz çok iyi değildi ama beni öldürüyordu gülmekten normalde 60lik ama size 80 dedi geçtik 😅😅😄
Bir ara, Arkadaşlar kendi aralarında film yapıyorlardı, komedi tarzı amatör bir çalışma bende , çektikleri parçaları bilgisayarda , animasyon, efekt montaj vs, işlerini yapıyordum Dikkatimi çeken , bazı oyuncu arkadaşların suratlarında budala bir gülümseme, Sordum, -Bunlar neden gülümsüyor? Oynarken -Kamera karşısında durmak görüldüğü gibi kolay değil Ve deneme maliyetinde kamerayı bana çevirdi iradesiz bir şekilde sırıtmaya başladım -Bak gördün mü? dedi Ben de anladım, mesela gitar çalmayı öğrendiğim de, deniz kenarına oturdum dinleyiciler yanaştı ve benden istek şarkıda bulundular İnsanların bakışları altın da felç gibi oldum İnsanların yapacakları şeyler var , yapamayacakları şeyler var, Çoğunlukla anne , ve babadan gelen yetenekler, kromozyon yolu ile çoçuğa geçer, Bu benim gözlemler sonucu düşüncelerim, çok genci elektroniğe ve proğramlamaya yöneltme çabasında bulunsamda, yapamadılar Benim babam , eski elektronikçi ve şair, heykel de yaparmış bu yeteneklere bende sahibim, hobi olarak elektroniği illerettim fark ettin mi bil mi ben (R),(L) harflerini doğru kullanamıyorum, ne yapsam konuştuğum gibi yazıyorum Sonuçta, çok yetenekli Annen ve babadan geldiğini, görmek benim için çokta sıradışı değil Çok şanslısın
En İyi Cevaplar