Kültür & Sanat En sevdiğiniz yazar hangisi? SσɳKαɱҽʅყα Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Şüphesiz başta Livaneli sonra ise Sarah Jio benim için 😌🌸 En sevdiğiniz yazar hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Trenebakmayanöküz Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 57% +1 yıl Dostoyevski tabii ki 💁 hem iyi bir psikolog hem de mükemmel bir yazar. 2 2 Yorumla SσɳKαɱҽʅყα +1 yıl Hiç okumadım, hangi kitaplarını önerirsin başlangıcı olarak? Yorumla Trenebakmayanöküz +1 yıl Ben 7 eserini okudum. En çok bilinen ve sevilen eseri suç ve ceza ama ben Karamazov kardeşleri daha çok beğendim tavsiye ederim 🙂 Yorumla
münzevibirisi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 46% +1 yıl Türk edebiyatında Yaşar Kemal en sevdiğimdir. Zülfü Livaneli’nin kalemini de çok beğenirim. 1 1 Yorumla SσɳKαɱҽʅყα +1 yıl Yaşar Kemal hiç okumadım, hangi kitaplarını önerirsin? Yorumla
dudunmubeni Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Dostoyevski gogol adolf Hitler tolstoy oğuz Atay ilber ortaylı 1 0 Yorumla
Neyimbenmayki Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Türk yazarlardan Peyami Safa, dünya edebiyatında Dostoyevskidir.😌 0 0 Yorumla
yaralı_yüz0035 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Sabahtan ali diye yazmıştı biri yok akşamdan memet demiştim 0 0 Yorumla
hellnope Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Trevanian, Alexandre Dumas, Charles Bukowski, Chuck Palahniuk vs. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl John Steinbeck, Alexandre Dumas, Yaşar Kemal, Sarah Jio en sevdiklerimden 0 0 Yorumla
BrfnArsln Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Stefan Zweig olabilir. 1 1 Yorumla BrfnArsln +1 yıl Beğeni ile geri döndüm Christian Jacq'ı da eklemek isterim.)) Yorumla
Romeommmm Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Jack London 2 4 Yorumla Efulimsii +1 yıl Martin Eden en güzel kitabı bence Yorumla Romeommmm +1 yıl @Efulimsii mükemmel gerçekten bu kitabı 1 yıl önce okudum ve hala aklımda- önerim vahşetin çağrısı ve beyaz diş Yorumla Efulimsii +1 yıl Aynen onları da okudum hepsi bir birinden güzel ama yarı otobiyografik hali olan Martin Eden beni etkilemişti Yorumla Efulimsii +1 yıl Ve Martin Eden'i bende 1 yıl önce okudum 😃 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 313 cevap paylaştı. Tess Gerritsen 0 0 Yorumla
BayanCokbilmis1 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Livaneli yi ben de çok seviyorum ayrıca Canan Tan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Dostoyevski tabii ki 💁 hem iyi bir psikolog hem de mükemmel bir yazar.
Hiç okumadım, hangi kitaplarını önerirsin başlangıcı olarak?
Ben 7 eserini okudum. En çok bilinen ve sevilen eseri suç ve ceza ama ben Karamazov kardeşleri daha çok beğendim tavsiye ederim 🙂
Türk edebiyatında Yaşar Kemal en sevdiğimdir. Zülfü Livaneli’nin kalemini de çok beğenirim.
Yaşar Kemal hiç okumadım, hangi kitaplarını önerirsin?
Dostoyevski gogol adolf Hitler tolstoy oğuz Atay ilber ortaylı
Türk yazarlardan Peyami Safa, dünya edebiyatında Dostoyevskidir.😌
Sabahtan ali diye yazmıştı biri yok akşamdan memet demiştim
Trevanian, Alexandre Dumas, Charles Bukowski, Chuck Palahniuk vs.
John Steinbeck, Alexandre Dumas, Yaşar Kemal, Sarah Jio en sevdiklerimden
Stefan Zweig olabilir.
Beğeni ile geri döndüm Christian Jacq'ı da eklemek isterim.))
Yerlilerden Livaneli sıkılmadan okurum🤗
Yukio mişima turgenyev
Tess Gerritsen ve Agatha Christie
Jack London
Martin Eden en güzel kitabı bence
@Efulimsii mükemmel gerçekten bu kitabı 1 yıl önce okudum ve hala aklımda- önerim vahşetin çağrısı ve beyaz diş
Aynen onları da okudum hepsi bir birinden güzel ama yarı otobiyografik hali olan Martin Eden beni etkilemişti
Ve Martin Eden'i bende 1 yıl önce okudum 😃
Enlerim yok
Sabahattin Ali
Livaneli ve tolstoy
Agatha christie
Albert Camus
Oğuz Atay.
Ziya Gökalp
jules verne
Albert Camus
Tess Gerritsen
Livaneli yi ben de çok seviyorum ayrıca Canan Tan