Kültür & Sanat Bitkiler konusunda önerebileceğiniz kitaplar var mı? reisaga Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Özellikle sebze, meyve ve çiçek türleri hakkında görseller ile zenginleştirilmiş, bitki bakımına dair herşeyi anlatan. Bitkiler konusunda önerebileceğiniz kitaplar var mı? Cevapla Öneri Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Diğerkâm1i Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ahmet Maranki' nin şifalı bitkiler diye bir kitabı vardı istediğiniz gibi mi bilmiyorum ama bakarsınız. 0 0 Yorumla
mrozdal Takip Et Master Yaş: 26 , eic 73% +1 yıl Tam bilmiyorum abi ama 99 sayfada bahçe balkon ve ev bitkileri kitabı olabilir 1 0 Yorumla
sssnowice Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl Mehmet Ali uymaz-Bitki çeşitliliği. Üniversitede görmüştük. Kapsamlı bı kitap 0 0 Yorumla
queennadia Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Aidin Salih - Gerçek TıpKesinlikle tavsiye ederim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ahmet Maranki' nin şifalı bitkiler diye bir kitabı vardı istediğiniz gibi mi bilmiyorum ama bakarsınız.
Tam bilmiyorum abi ama 99 sayfada bahçe balkon ve ev bitkileri kitabı olabilir
Mehmet Ali uymaz-Bitki çeşitliliği. Üniversitede görmüştük. Kapsamlı bı kitap
Aidin Salih - Gerçek Tıp
Kesinlikle tavsiye ederim
google var