Kültür & Sanat Bi sayı söyler misin? çevrimiçiiii Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Elimde 500 sayfalık kitab var sözler var gelmek isteyen gelsin Güncellemeler+1 yıl Bütün sözler noktalandı hadi dikkat edin kendinize sjsjjsjs Bi sayı söyler misin? Cevapla En İyi Sözler Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
_-Chucky-_ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 60% +1 yıl 500 ya cevap versene kimseye cevap vermemissin 0 2 Yorumla _-Chucky-_ +1 yıl Yazsana be ne ciktigini Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl İşim gücüm var ya kusura baka ma 🤣 Yorumla
vişneli_çukulata Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl 486 desem ve kitabın ismini sorsam 0 0 Yorumla
melihyakupoğlu Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 8, veya 88. sen hangisini istersen 0 0 Yorumla
zeynbah Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl 22... 1 1 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Beni aşka öyle aç bıraktın ki, yokluğunda kendi duygularımı katık yapıp yedim. Şimdi bir garibim sevdanın yolunda, durağım belli değil, gideceğim yer belli değil. Yorumla
Minnoşumbne Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl 210. 1 2 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Dost dediğin kara günde belli olurmuş Söndürün ışıkları dostlarımı sayacağım! Yorumla Minnoşumbne +1 yıl Gee, thanks 😯 Yorumla
YoğurtluÇikolata Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl 416 buyursunlar 1 1 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Sadece bedenine değil ruhuna da değer ver ve gönlünü olgunlaştır çünkü kişi bedeni kadar değil ruhu kadar insandır Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl 10uncu sayfa 0 2 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Hepimiz karanlık içerisindeyiz ancak bazılarımız yıldızlara bakmayı akıl edebiliyor. Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Güzel Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl 77 dedim 0 1 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl İnançlar üretme gücüne de sahiptir, yıkma gücüne de. Yorumla
αηgєℓмєσν Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl 267 . 0 2 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Kalbindeki sevgiyi her zaman koru… Onsuz bir hayat çiçekler öldüğü zaman güneşsiz bir bahçe gibidir. Yorumla αηgєℓмєσν +1 yıl Güzelmiş teşekkür ederim Yorumla
__pinhan Takip Et Master Yaş: 32 , eic 45% +1 yıl 27.. 0 1 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Zamanınız kısıtlı. Bu yüzden başka insanların gürültüsünün, kendi kalbinizin sesini duymanızı engellemesine izin vermeyin Yorumla
Nur2601 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl 223? :) 0 1 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl İçine attıkların kederindir. İçinden atamadıkların kaderi Yorumla
öreke Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl 173💜 0 2 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Attığınız ya da atacağınız kazıkları saklıyorum saklıyorum ki gün gelip bana döndüğünüzde sizi ağırlayacak yerim olsun Yorumla öreke +1 yıl Kimse de kazık atmadi ama olsun😃 Yorumla
Alinaa_xx Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 2 olsunn 0 1 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Bana akıl verirken kalanı sana yetmeyecekse benim için risk almanı istemem Yorumla
qwMERVEwq Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 62% +1 yıl 498. 0 2 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Yapabileceğin kadar söz ver sonra söz verdiğinden fazlasını yap Yorumla qwMERVEwq +1 yıl Uuu iyi Yorumla
camdannesne_ Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl 100 😃 0 2 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Bazı insanlar söze gelince edebiyatın turşusunu bile kuruyorlar da icraata gelince turşunun içindeki hıyar kadar olamıyorlar Yorumla camdannesne_ +1 yıl Oo güzelmiş bu😂 Yorumla
KimimBenBurasıNeresi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yirmi sekiz 0 2 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Sende ben imkansızlığı seviyorum fakat asla ümitsizliği değil Yorumla KimimBenBurasıNeresi +1 yıl Güzelmiş. Yorumla
Fılankes979 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl 37 😜 0 2 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Her elini sıkanla dost her canını sıkanla düşman olma Yorumla Fılankes979 +1 yıl çok aradınmı bu sözü canısı fhhdjfsf 😂😉 Yorumla
Bilmekistiyorumm2 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 250.. 0 1 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Belki hiç bir şey yolunda gitmedi ama hiç bir şey de beni yolumdan etmedi Yorumla
bunaldumya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl 273.. 0 2 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Öğrenmek pahalıdır ama cehalet çok daha pahalı Yorumla bunaldumya +1 yıl Teşekkürler 🌸 Yorumla
Selamşişkolar Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl 9 dokuz 0 1 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Rengarenk kapılardan ibarettir yaşam biri kapanır diğeri açılır Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 860 cevap paylaştı. 61 diyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
500 ya cevap versene kimseye cevap vermemissin
Yazsana be ne ciktigini
İşim gücüm var ya kusura baka ma 🤣
486 desem ve kitabın ismini sorsam
8, veya 88. sen hangisini istersen
44 dedim gitti hadi hayirlisi : )
257. Sayfa :)
Erkeklerin uğurlu sayısı 31
251. sayfaya bak bak bak
213 diyesim geldi kdldldld
199 çabuk söyle merak ederim 😂😂😂😂
23. sayfanin 23. kelimesi demek istiyorum
22...
Beni aşka öyle aç bıraktın ki, yokluğunda kendi duygularımı katık yapıp yedim. Şimdi bir garibim sevdanın yolunda, durağım belli değil, gideceğim yer belli değil.
210.
Dost dediğin kara günde belli olurmuş Söndürün ışıkları dostlarımı sayacağım!
Gee, thanks 😯
416 buyursunlar
Sadece bedenine değil ruhuna da değer ver ve gönlünü olgunlaştır çünkü kişi bedeni kadar değil ruhu kadar insandır
10uncu sayfa
Hepimiz karanlık içerisindeyiz ancak bazılarımız yıldızlara bakmayı akıl edebiliyor.
Güzel
77 dedim
İnançlar üretme gücüne de sahiptir, yıkma gücüne de.
267 .
Kalbindeki sevgiyi her zaman koru… Onsuz bir hayat çiçekler öldüğü zaman güneşsiz bir bahçe gibidir.
Güzelmiş teşekkür ederim
27..
Zamanınız kısıtlı. Bu yüzden başka insanların gürültüsünün, kendi kalbinizin sesini duymanızı engellemesine izin vermeyin
223? :)
İçine attıkların kederindir. İçinden atamadıkların kaderi
173💜
Attığınız ya da atacağınız kazıkları saklıyorum saklıyorum ki gün gelip bana döndüğünüzde sizi ağırlayacak yerim olsun
Kimse de kazık atmadi ama olsun😃
2 olsunn
Bana akıl verirken kalanı sana yetmeyecekse benim için risk almanı istemem
498.
Yapabileceğin kadar söz ver sonra söz verdiğinden fazlasını yap
Uuu iyi
100 😃
Bazı insanlar söze gelince edebiyatın turşusunu bile kuruyorlar da icraata gelince turşunun içindeki hıyar kadar olamıyorlar
Oo güzelmiş bu😂
Yirmi sekiz
Sende ben imkansızlığı seviyorum fakat asla ümitsizliği değil
Güzelmiş.
37 😜
Her elini sıkanla dost her canını sıkanla düşman olma
çok aradınmı bu sözü canısı fhhdjfsf 😂😉
250..
Belki hiç bir şey yolunda gitmedi ama hiç bir şey de beni yolumdan etmedi
273..
Öğrenmek pahalıdır ama cehalet çok daha pahalı
Teşekkürler 🌸