Kültür & Sanat Hayatı paylaşacağınız insanla karşılıklı olarak hangi enstrümanları çalmak isterdiniz? niqiplex Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Ben Flamenko 🎸, o ise 🎻 çalsın... 🎼🎵🎶 😌 Güncellemeler+1 yıl 🌟🌟🌟 Hayatı paylaşacağınız insanla karşılıklı olarak hangi enstrümanları çalmak isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
ThePinkLady Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Ben bas çalıyorum, kız arkadaşımda bateri çalıyor zaten çok eğleniyoruz 1 1 Yorumla niqiplex +1 yıl Anladım sanırım. :) Yorumla
dinazorpatisi Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeni bir şeye gerek yok o piyano çalsın ben yan flüt hayatımıza devam edelim. 😅♥️ 1 5 Yorumla niqiplex +1 yıl Zor olan yine İlkoşta sende yan flüt. 😂 Yorumla dinazorpatisi +1 yıl Piyano da biliyorum ya. 😅 Takıldığı yerde kapı gibi karısı var. 😂 Yorumla niqiplex +1 yıl Akor basıyorum de şuna. 😁 Yorumla dinazorpatisi +1 yıl Beni küçümsüyorsun. 😏😂 Yorumla niqiplex +1 yıl Görmeden inanmam. 😏 Yorumla
beyzadebey Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Neden bağlama yok? Türküler sevdamız oysaki ☺️ İyi saz çalarım 😄 1 1 Yorumla niqiplex +1 yıl Olmaz mı? :) Yorumla
Buckethead98 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Spanish, blues speed riff gam atıyorum klasikle Onun disinda elektro ve bass çalıyorum lead olarak Kapışalım? 1 3 Yorumla niqiplex +1 yıl Sen yenersin beni almayayım. :)Ben soruda yenge ile ne çalmak istediğini soruyorum? 🙃 Yorumla Buckethead98 +1 yıl Kanka Ben gruba çoğunlukla kiz arkadaşlarımı backvokal olarak çağırıyorum Yorumla niqiplex +1 yıl Oda güzelmiş. 😌✌🏻 Yorumla
FenrirAmonAmarth Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Elekro gitar, bateri, bass gitar. Bir kız bateri çalıyorsa zaten başımın üstünde yeri var. 1 0 Yorumla
ToprakBey_ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Gitar çalıyorum ben :D oda söyler. 1 2 Yorumla niqiplex +1 yıl İnşaAllah sesi güzel bir tane çıkar karşına. 😄 Yazık olmasın o kadar gitar emeğine. 😎 Yorumla ToprakBey_ +1 yıl İnşallah ♥ Olmaz olmaz :D Yorumla
Bunnyhoop Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Piyanom ve ben yeteriz başkasına gerek yok 1 1 Yorumla niqiplex +1 yıl Ben dinleyebilir miyim? 🙃 Yorumla
SσɳKαɱҽʅყα Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Bu kadar romantikliğe gerek yok daralıyorum aaa 1 1 Yorumla niqiplex +1 yıl Şşşttt... İtiraz yok. 😌✌🏻 Yorumla
Depresif-_-Polyanna Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 71% +1 yıl Gitar çalsınn😂 Ben söylerim💃💃😂 1 5 Yorumla niqiplex +1 yıl Solist hanım. 😎😂 Yorumla Depresif-_-Polyanna +1 yıl Assolist lütfenn💃😂 Yorumla niqiplex +1 yıl Hayır canım vokalist deyip noktayı koyalım bence. 😂🥳🥳 Yorumla Depresif-_-Polyanna +1 yıl Sensın o git burdan😂Pardon soru senın ben gıdıyom burdan huh😂😂😡 Yorumla niqiplex +1 yıl Sorun senin de olsa gidecek olan sensin Polyannacığım. 😎😂😂✌🏻 Yorumla
bybilge89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Flüt çalmasını bilse yeter😂 1 2 Yorumla bybilge89 +1 yıl @niqiplex biri sana cevap vermemden hoşnut olmasa gerek dislike atmış 🙄korkma kiz biz kankayiz sadece 😂 Yorumla niqiplex +1 yıl @bybilge89 🌺🥳 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 358 cevap paylaştı. Bakalım kımler saksafon dıyecek 1 5 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Eksıleyen kım yaw Yorumla u kakilakuku +1 yıl Vıyolonsel Yorumla niqiplex +1 yıl Enstrümantaları beğenmedi sanırım. :) Yorumla u kakilakuku +1 yıl Ona benddn bazuka Yorumla niqiplex +1 yıl Umarım görür. 😄 Yorumla
bibkrmsn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Ben elektro gitar çalıyorum. O da bateri çalabilir mesela. 1 0 Yorumla
Yağmurçamur_ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Gitar :) 3 2 Yorumla Yağmurçamur_ +1 yıl Soruyu neden boş yere güncelledin döveyim mi şimdi seni Yorumla niqiplex +1 yıl Dövme ama süper soru imiş. 😌🥳 Yorumla
Jokeface Takip Et Master Yaş: 105 , eic 97% +1 yıl o kendi bir şey çalmasın, ben çaldırırım :d 1 0 Yorumla
nesquik_0 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Ben piyano karşımdaki gitar 🙂 1 3 Yorumla niqiplex +1 yıl Ben de nesquikleri hazırlarım. 😌✌🏻 Yorumla nesquik_0 +1 yıl Hazırlaa güzel olur 😂 Yorumla niqiplex +1 yıl Siz piyano, gitar çalarken Nesquik'imle beraber sizi dinlerim artık. 😂 Yorumla
serenaymidyat Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Bateri çocukluğumdan beri aşığım 2 1 Yorumla Buckethead98 +1 yıl Çalıyorum Yorumla
Gizliymknk Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Kalbimizi 🤭 1 1 Yorumla niqiplex +1 yıl Harikasın. 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ben bas çalıyorum, kız arkadaşımda bateri çalıyor zaten çok eğleniyoruz
Anladım sanırım. :)
Yeni bir şeye gerek yok o piyano çalsın ben yan flüt hayatımıza devam edelim. 😅♥️
Zor olan yine İlkoşta sende yan flüt. 😂
Piyano da biliyorum ya. 😅 Takıldığı yerde kapı gibi karısı var. 😂
Akor basıyorum de şuna. 😁
Beni küçümsüyorsun. 😏😂
Görmeden inanmam. 😏
Neden bağlama yok? Türküler sevdamız oysaki ☺️ İyi saz çalarım 😄
Olmaz mı? :)
Spanish, blues speed riff gam atıyorum klasikle Onun disinda elektro ve bass çalıyorum lead olarak
Kapışalım?
Sen yenersin beni almayayım. :)
Ben soruda yenge ile ne çalmak istediğini soruyorum? 🙃
Kanka Ben gruba çoğunlukla kiz arkadaşlarımı backvokal olarak çağırıyorum
Oda güzelmiş. 😌✌🏻
Elekro gitar, bateri, bass gitar. Bir kız bateri çalıyorsa zaten başımın üstünde yeri var.
Gitar çalıyorum ben :D oda söyler.
İnşaAllah sesi güzel bir tane çıkar karşına. 😄 Yazık olmasın o kadar gitar emeğine. 😎
İnşallah ♥ Olmaz olmaz :D
Piyanom ve ben yeteriz başkasına gerek yok
Ben dinleyebilir miyim? 🙃
Bu kadar romantikliğe gerek yok daralıyorum aaa
Şşşttt... İtiraz yok. 😌✌🏻
Gitar çalsınn😂
Ben söylerim💃💃😂
Solist hanım. 😎😂
Assolist lütfenn💃😂
Hayır canım vokalist deyip noktayı koyalım bence. 😂🥳🥳
Sensın o git burdan😂
Pardon soru senın ben gıdıyom burdan huh😂😂😡
Sorun senin de olsa gidecek olan sensin Polyannacığım. 😎😂😂✌🏻
Flüt çalmasını bilse yeter😂
@niqiplex biri sana cevap vermemden hoşnut olmasa gerek dislike atmış 🙄korkma kiz biz kankayiz sadece 😂
@bybilge89 🌺🥳
Bakalım kımler saksafon dıyecek
Eksıleyen kım yaw
Vıyolonsel
Enstrümantaları beğenmedi sanırım. :)
Ona benddn bazuka
Umarım görür. 😄
Ben elektro gitar çalıyorum. O da bateri çalabilir mesela.
Gitar :)
Soruyu neden boş yere güncelledin döveyim mi şimdi seni
Dövme ama süper soru imiş. 😌🥳
o kendi bir şey çalmasın, ben çaldırırım :d
Ben gitar o yan flüt çalsın.
Çok güzel gitar çalarım☺🙈
Keman ve piyano güzel bir ikili olurdu
Ben piyano karşımdaki gitar 🙂
Ben de nesquikleri hazırlarım. 😌✌🏻
Hazırlaa güzel olur 😂
Siz piyano, gitar çalarken Nesquik'imle beraber sizi dinlerim artık. 😂
Bateri çocukluğumdan beri aşığım