Benim rüyam şahaneydi ya bi avm gibi bi yere girdim asansörün önünde bekliyodum sonra avm nin kapısı açıldı bende baktım çghb2 den hilmi ile fatmayı gördüm hemen selam verdim ajan gibilerdi sonra fatma merdivenlerden aşağıya iniyordu yine bağırarak seni seviyorum dedim sonra dışarı çıktım bi baktım jini gördüm i love you jin diye bağırdım oda bana bakıp kafa salladı dedim herhalde ingilizce bilmiyo öyle ondan sonra uyandım üstüne üstlük eski sevgilimle ve ortaokulda hoşlandığım aynı zamanda knunda benden hoşlandığı bi cocuğu kavga ediyoduk ya dmdn
Rüyamda gördüğüm şuydu; taehyungun evinde uyanmıştım kucağımda yeontan vardı ki kapı açılmışti hafifçe kapıdan içeriye taehyung girdi ve yanıma oturup ben yatarken saçlarımı oynuyordu ve gülüyordu iki dakika geçmeden junkook ve jeongin içeri girdi gerçekten bütün biaslarim vardı? Bu benim için ( en güzel rüyaydı;)))) jeongin ve junkook gelince ağlamaya başladım ki bu normal şok içindeyim üçü bı anda bana bakmaya başladı ki tae göz yaşlarımı siliyordu çok absürt ama dedikleri herşeyi anlayabiliyorum gerçekten hayallerimin kapısı gibi bisiydi ve hergün onlara sarılmak çok güzel bir şey.
Bende gördüm bende çok seviyorum özellikle jungkooku ve gördüğüm rüya şöyleydi: bizim okulumuzun oradaydım bütün üyelerle birlikte rm bana sarılıyodu suga arkamızdan uyuya uyuya geliyodu diğer üyelerde bizim önünüzden tıpkı bir çocukmuş gibi hoplayıp zıplayıp oynuyorlardı bizim eve gidiyorduk ve (biasım jungkook) jungkook arada sırada yanıma gelip bana makas atıyordu başka bir zaman geldiğinde sarılıyodu başka zaman geldiğinde şirinlik yapıyordu. Jungkooktan aşırı fazla etkilenmiştim ve rüyam çok güzeldi Allah her armye böyle rüyalar nasip etsin inşallah
Güzelmiş benimki bu kadarı değildi televizyonda lunapark gibi bir konserleri vardı ve çok çalışıyorlardı tuaf bir rüyaydı özellikle bende de jungkook çok çalışıyordu :D onun sesini özellikle. Beğeniyorum ama özellikle favorim v ve kimin :D hepsi çok başarılı ama
Bende gördüm çok güzeldi benim rüyamda ben btsnin 8. Üyesi olmuştum konsere çıkıp dans ettik hep v ile yana yanaydık zaten biasım v çok mutluydum sonra konserden çıktık kıyafetlerimizi değiştirdik benim kıyafetim yoktu v bin kıyafetlerinden giydim sonra konsere çıktık bı baktım blackpink te orada sonra tekrar indik vnin evine gittik sonra benle o otururken bı anda beni öptü dudağımdan kalbim oan çok fazla çarpıyordu rüyada olmama rağmen kendimde hissettim sonra RM geldi ve bende uyandım aşırı iyiydi Allah tüm armylere nasip etsin amin 🥰
Benim ruyam şöyleydi ben bts görmek icin Kore'ye gitmiştim ve herkeze soruyorum bulmam icin yardım edebilir misiniz lütfen diyordum onlarla tabikide diyordu sonra bts konsere vermek icin bir yere gitmişti ve ben de gitmiştim ama onları göremedim sonra baska bir çocukla bts bulmaya gittik ve bir kapi vardı onu açtım ne gorim BTS orada yemek yiyordu bende aglamaya basladim çünkü sonunda bulmuştum ruyam burada bitmedi sonra ellerini tutum imza aldim baya kalmıştım orada uyandığımda gözümden yas almıştı ve kalbim çok hızlı atıyordu gerçek gibiydi
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
8
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben bu gün rüyamda biasım sugayı gördüm rüyam şöyleydi; ben evimde yatıyordum karşıdada suga var bana bakıyordu melek görmüş gibi bakıyordu😆 neyse işte hafiften gözlerimi açtım sugayı gördüm ve aniden kalkıp ona baktığımda ayağa kalkıp abimin yanına geçip oturdu bende şaşkınım tabi neyse bende hemen abimin yanına geçip oturdum suganın elinde telefonu vardı ben ona dik dik bakıyodum oda bazen bana bakıp önüne dönüyordu en sonunda abime "abi suga ya bir şey desene İngilizce" dedim o da "ne diyeyim?" dedi suga da garip garip biZe bakıyodu bende suga ya baktıktan sonra merhaba de dedim abim de suga ya tuhaf bir şekilde bakıyodu suga da sırıtıp bana bakıyodu bende utancımdan "Hiİiİiİ!" dedim sonra suga da bana hi dedi ve ardından bende utandığım için başka bir yere oturdum sonra suga Korece bir şey söyleyip yanıma gelip oturdu bende şaşkın şaşkın suga ya bakıyodum sonra suga bana bakıyodu sanki bir şey söylememi bekliyordu bende dayanamayıp İngilizce şöyle (dedim çevirirsin artık) "Ben senin çok büyük bir hayranınım! Seni çok seviyorum Suga!!! " dedim sonra o da gülüp bana "Gerçekten mi? Beni seviyor musun? Dedi bende " evet, seni çok seviyorum senin hayranınım! " dedim. Sonra o da gülüp bana sarıldı ve dedi ki "Bende seni çok seviyorum! Dediiii😍😭😍😭
Ben rüyamı daha bugün gördüm bir setteydim oyuncuydum sonra bir baktım BTS de orada sonra benim biasım v yanıma geldi onunla çok yakındık dans filan ettik konser verdik sonra blackpink geldi bize şaka yaptılar sonra onlar gitti bizde tekrar konsere çıkıcaktık ben BTS bin sanki 8. Üyesiydim onlar kıyafetlerini giymişti v simsiyah giymişti içindeki gömlek bitane rap söylediği konserdekiydi ve saçıda aynıynı konserin adını hatırlamıyorum neyse sonra ben kıyafetlerimi giyicektim ama benim dolabım yoktu v ile dolabımı aramaya başladık ama yoktu sonra ben v bin kıyafetlerinden giyip sahneye çıktık sonra sahneden indik biz v ile farklı bir odadaydık bişeyler izliyorduk sonra v ye baktım oda bana baktı sonra beni dudağımdan öptü sonra RM geldi o an gerçek gibiydi sanki rüyada değildim kalbim çok hızlı çarpıyordu sonra uyandım Allah bu rüyayı tüm armylere nasip etsin amin 🥰 Aşk adamım V (KİM TEAHYUNG 👑🔥😎💜💜❤️)
Ben dana az önce rüya gördüm ben hastane gibi bir yerdeydim ama hastane karanlıktı yeşil Işık’larla aydınlatılmıştı sonra biz üst kattaydık bir tane kız bana sex’ten sonra buraya gidelim diyip duruyordu tövbe sonra biz kızla ve doktor olan erkek arkadaşımla kavga etmeye başladık biz büyüktük doktor arkadaşım ve ben kıza bağırıyorduk sonra arkadaşım sinirlice kıza uzun süre baktı sonra kapıdan sinirlice çıktı bende ağlıcak gibi olmuştum peşinden gitcektim ama o sağa gitti bende sola gitmek için kapıdan çıkarken Jungkook’ Gördüm dreamers şarkısındaki gibi saçı ve kıyafetleri vardı ama kıyafetleri siyahtı içeridekilere Arapça selam verdi sonra beni gördü arkamdan geldi seni seviyorum seni her zaman seviyordum falan dedi ben de koluna sarıldım merdivenlerden indik ÇOK GÜZELDİ ŞÜKÜR YARABBİM
Ben dün gece görmüştüm rüyam aşırı iyiydi Rüyamda jin'le sevgiliydik ve j-hope benden hoşlanıyordu (durmadan bana bakiyordu çünkü) Sonra jin ile sebebini bilmediğim halde kavga ediyorduk ve sonrasında özür dilemiştim ama kabul etmemişti. Birkaç saat sonrada jin benden özür dilemişti bende affetmiştim ve dudağıma yapışmıştı:D Sonra j-hope üzüntüden bayılmıştı ambulansı ararken uyandım😳
Bende dün gördüm çok güzeldi. Blackpink ve Bts Türkiye'ye gelmiş konser veriyorlardı bende oradaydım onlarla birlikte kalabalığın içinde şarkılar söylüyordum ❤️ Sabah uyandığımda annem: "uykunda gülüp duruyordun" demişti 🥺
Benim rüyamda yoongi dolmuştaydı yanında bir oturuyordu o kişi kalktı ben onun yanına oturacaktım o kalkıp tekli koltuğa oturdu tip tip baktım ve uyandım
Konserini izliyordum sanırım Amerikalılar çok çalıştırıyordu bende yeter çok yordular falan diyordum Amerikalılar ne alakaysa sanırım Grammy bilinç altıma yerlesmis ödül almamıslardı orada :)
Fan diyemem sadece seviyorum danslarını şarkılarını baya başarılı buluyorum Gay değiller tarzları ve genetikleri öyle sadece ciltleri görünüşleri renkli
Pardon da ergen derken çocukların 30-40-50-60-70 yaşlarında fanları var sende kafayı kılıçlaroğlu ile bozmuşsun çocukların her yerden her yaştan fanı var pek araştırmadan konuşanlara cahil derler o zaman neden bu kadar ödül aldılar çocuklar koyucakların yeri bulamıyor kocaman kupanın içine su döküp içiyor tabi sen bunların hiçbirine sahip olamadığın için anca laf edersin fakat o laflar bırak bana dedeme bile sökmez
@JungkookasigiBts kılıçlaroğlu değil ( Kılıçdaroğlu. Senin yaşın kadar benim müzik tecrübem var. Böyle atarlı giderli konuşacağına sakince konuşsan sana saygı duyabilirim fakat görmediğn hiç dokunamayacağın bir grup için nasılda hararetli savunma yapıyorsun çocuk.