Şarkı yarışmasını kazanıp mı yoksa direk sektöre girerek mi şarkıcı olmak, neden?

işim olmadığı zaman neredeyse her an müzik dinlerim. Aynı zamanda dünya genelinde birçok şarkı yarışmasını da takip ediyorum. Aynı şekilde O Ses Türkiye'yide takip ediyorum. Her sene hem Türkiye'de hemde dünya çapında bir sürü birinci çıkıyor ve genellikle amaçları bu sektörde kendilerini göstermek ve bu işi yapmak. ancak yarışmadan sonra çok az bir kısmı kendini duyurabiliyor ne kadar bir yarışmanın birinci olsalarda.
Dünya çapında bakıldığında, yarışmadan elenip daha ünlü olanların oranı, kazanıp ünlü olanlarının oranına göre oldukça yüksek.
Bende kendimce bu sektörde bir şeyler yapmak istiyorum.
Anketin sonucunu merak ediyorum
Şarkı yarışmasını kazanıp mı yoksa direk sektöre girerek mi şarkıcı olmak, neden?
Şarkı yarışmasını kazanarak
Kendini geliştirip, direk sektöre girerek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Şarkı yarışmasını kazanıp mı yoksa direk sektöre girerek mi şarkıcı olmak, neden?