Selammmmm martılarım. 🦜 (martı emojisi yokmuş 😏)
Hafta sonunuz nasıl geçiyor? Kimler evde, kimler dışarda? Ben evde olanlardadım. Mecbur kalmadıkça dışarı çıkmamaya devam ediyorum.
Cumartesi günüme Edis eşlik ediyor. Edis'i çok severim. Uzun zamandır güzel bir şarkı yapmıyordu ama "Martılar" ile harika bir dönüş gerçekleştirdi. Hem sözlerine hem müziğine hem de klibine bayıldım. Edis'in de gülüşünü özlemişim. 🥰
Martılar'ı kimler dinledi? Sevdiniz mi, sevmediniz mi? Bence çok güzel. Dünden beri yüz kere dinledim. Dinlemeyenler kesinlikle bir baksın derim. Hafta sonunuza enerji katar bence.
Şarkının nakaratını size armağan ediyorummm. 😍
Dinlettin boynu bükük şarkılar, ses etmem susarım anıların hatırına..
Sen yoksan ölümden ne farkı var, gel etme dön artık üzülecek martılar.. <3
Hafta sonunuz nasıl geçiyor? Kimler evde, kimler dışarda? Ben evde olanlardadım. Mecbur kalmadıkça dışarı çıkmamaya devam ediyorum.
Cumartesi günüme Edis eşlik ediyor. Edis'i çok severim. Uzun zamandır güzel bir şarkı yapmıyordu ama "Martılar" ile harika bir dönüş gerçekleştirdi. Hem sözlerine hem müziğine hem de klibine bayıldım. Edis'in de gülüşünü özlemişim. 🥰
Martılar'ı kimler dinledi? Sevdiniz mi, sevmediniz mi? Bence çok güzel. Dünden beri yüz kere dinledim. Dinlemeyenler kesinlikle bir baksın derim. Hafta sonunuza enerji katar bence.
Şarkının nakaratını size armağan ediyorummm. 😍
Dinlettin boynu bükük şarkılar, ses etmem susarım anıların hatırına..
Sen yoksan ölümden ne farkı var, gel etme dön artık üzülecek martılar.. <3
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer