Bu kitapları aranızda okuyanlar vardır umarim. Bu kitaplari satın alacagım. Bu kitaplar hakkinda fikir ve görüşlerinizi alabilir miyim? Başka önerilerinizde varsa degerlendirebilirim?
Cevabın nedir?
+1 yılBu kitaplari bende düşünmüştüm almayi cok kitap okuyan kitaplari takip eden biri olarak önermem okumadim ikisini de yorumlar kötü. Kapali gise gizli deftere gore daha iyiymis ikisinden birini illa alacagin dersen. Gizli defter sıkıcıymıs guzel bir konuyu sıkıcı anlatmasi kötü olmuş.
Okumadiysan Incir Kuşlari kitabini öneririm. Mutlaka oku bu siteden de tavsiye ettiklerim okuyup çok begendiler.
Ne tarz seviyorsun pek bilmiyorum o yüzden çok yorum yapamıyorum083 Yorumla- +1 yıl
Romantik ask, psikolojik, siyasi ve siir kitaplari okurum genelde :) incir ismi gecen hersey ilgimi cekmeye baslamisti incir recelinden sonra :D bu kitabi arastirmama gerek bile yok :D hemen siparisimi veriyim :D kapali gise yanlizlik icin yapilan yorumlarda genel anlamda iyiydi :) 2 tane oldu :) 3 tane daha alicam :)
- +1 yıl
bir kişiye daha yorumda yazmıştım kitapları tek tek o yorumumu bulsam sana da yazarım :)
Başucumda Müzik
Senden Önce Ben
Katre-i Matem
Son Kamelya
Piraye
ama öncelikle mutlakaaa İncir Kuşları onu okumamazlık asla yapmaaa - +1 yıl
İncir Kuşları bak çok ısrar ettim kırma :)
Ya bu ay güzel kitap mı yok bana mı öyle geldi bende çok kitap alırım dün kitapçıda alacak kitap bulamadım resmen bir tane alıp çıktım ki evde daha okunmayı bekleyen kitaplarım varken :) - +1 yıl
kitaplarımı paylaşmayı sevmem ama geri gönderirsen göndereyim :D kitap öner alayım okuduğum kitaplar benim olmalı ::)
- +1 yıl
Bende yuzlerce kitap var :) rafda eskiyecegine sana gonderirim :) kitaplarimin rafta eskimesine gonlum el vermiyor. Okuyan herkese istedigi her kitabi hediye ediyorum :) benim icin sorun teskil etmez gonderecegim kitaplarin sende kalmasi :) sende gonderirsen sana tekrar gonderebilirim kitabi :)
- +1 yıl
benim hayalim bir odamın tamamen kitaplık olması o yüzden kitaplarımı vermeyi sevmem geri gelmeli mesela Elif Şafak imzalı kitabım 4 yıldır arkadaşımda :(
- +1 yıl
bana hediyeydi o kitap isteyemiyorum da utandığımdan :( geçmiş olsun :(
- +1 yıl
firarperest kitabı yılbaşı hediyesiydi bana :(
- +1 yıl
mesleğimi de bu yönde seçtim :) yani arkadaşlarımın geneli kitap okur :)
- +1 yıl
neyse sende sahilde havuzda kitap okursun :)
- +1 yıl
şu an öğrenci ama Türk Dili ve Edebiyatı okuyorum öğretmen olacağım 3 sene sonra inşaAllah :)
- +1 yıl
InsaAllah kazanirsin gercekten seven icin guzel bir bölüm :)
- +1 yıl
Hayir senaryo yazardim o da onceden :) is imkani daha garanti meslekleri de okuyabilirsin aslinda
- +1 yıl
Maasinda degilim yeterki atanalim :)
- +1 yıl
InsaAllah :) sana da basarilar dilerim
- +1 yıl
Yok yanlis anlamadim ama tanimadigim bu siteden tanıdığım kişileri eklemiyorum :(
- +1 yıl
Hayir yanlis anlamadim :) kitap filan sormak istersen buradan yazabilirsin :)
- +1 yıl
Pisman olmayacaksin :)
- +1 yıl
Ahahahah tabi özel imza ama kitapliginda kalsin o kitap :)
- +1 yıl
Ben sana hediye edeyim :)
- +1 yıl
Yeni kitap alir yollarim :)
- +1 yıl
Ogrenciyiz diye hediye de almiyor degiliz :) sen kazan edebiyati ilk Osmanlica kitabin benden :)
- +1 yıl
Olsun ya sonucta veriliyor harclik bize de :)
- +1 yıl
Peki peki :)
- +1 yıl
Kurallar boyle :)
- +1 yıl
Benim bu kuralim sabit :)
- +1 yıl
Belki bazen :)
- +1 yıl
Evet bazen inadim tutuyor ama aşırı inatci değilim :)
- +1 yıl
bu sitede nickimi 150000 kere açıkladım :) aslında fazlasıyla sabırlı bir insanım ama aklımı koyduğumu o an yaparım. Mesela saçımı kestireceğim mi dedim o yarın ya da diğer gün değil hemen şimdi olacak. Birine sürpriz mi yapacağım bugün içinde olması için tüm olanakları sağlarım bu anlamda sabırsızım yoksa diğer şeylerde sabırlıyımdır :)
- +1 yıl
her şeye değil böyle zararsız şeyleri. Ayağı yere sağlam basan bir boğa burcuyum :)
- +1 yıl
burçlara çok inanmam ama bazı genel özellikler uyuyor :)
- +1 yıl
ahahahha :) yalnız kitap hakkında yorum istedin konu nerelere geldi ve tek tek saydım bu cevabımın altındaki 60. yorum :)
- +1 yıl
yani evet şimdi muhabbet sıktı dersem yalan olur :)
- +1 yıl
yakında üyeliği ilk kuranlar benle arkadaş olacaklar korkuyorum :) benim üyeliğimi açtığım gün başka bir arkadaş daha üyelik açmış o gün ve devamında baya muhabbet ettik şimdi çok iyi arkadaşız :) İlk üyelik hesabı açanları çekiyorum :P
- +1 yıl
o da sevgilisinden ayrılmıştı bunalımdaydı :) Bunalımdakileri çekiyorum bence :P Evet iyi bir muhabbet oldu :)
- +1 yıl
Ben sevgilimden ayrilmadim ama :D ben gecen ay sevdigim kizi kacirdim :D ailesinin kumpasina geldik. Bizi buldular kizi alip goturduler :) 5 yillik bir beraberligimiz vardi :) bitti iste unutma evresindeyim su siralar :) evet, bunalimdaki insanlari cekiyosun :D Rabbim yardimcin olsun :D hahauhaa :D
- +1 yıl
seninki de bitmiş işte. Rabbim beni bu dünyaya güzin ablalık yapmam için gönderdi ahahahahahhaha :)
- +1 yıl
İstediğin kadar bağır, çağır...
İstediğin kadar itiraz et!
Istersen asilik edip isyan et!
Son sözü daima Allah söyler!
demişler :) - +1 yıl
Oyledor zaten o kaderinde varsa gelir yoksa eğer emin ol iyi ki bitti diyeceksin bir gün
- +1 yıl
Buradan mesaj atabilirsin :) insaAllah :)
- +1 yıl
mesajdan konuşalım dedin bende buradan mesajlaşabiliriz dedim :) 1 xperliler mesaj atamıyor doğrusu o da var :)
- +1 yıl
buu üyeye mesaj gönderemezsin diyor 2 xper olmadan site seni kabullenmiyor :)
- +1 yıl
yorumlar yaparak :)
- +1 yıl
Demek ki 2 xper olinca msaj atarsin :)
En İyi Cevaplar
bir psikiyatristin gizli defterini okudum ama yarısında bıraktım. zaten bu ara kendimi sorguladığım bir dönemdeyim, bir de üstüne hastaların yaşadıkları (kişisel bozukluk, fetişlik vs) bunları okuyunca biraz ağır geldi. çünkü insan okudukça kendini de sorguluyo. ama eğer psikolojiye ilgin varsa kesinlikle önerebiliceğim bir kitap.
03 Yorumla- +1 yıl
evet mesela bir kadın psikiyatriste gidiyo, adam onunla göz teması kurup onu anlamaya çalışıyo, kadın her geldiği gün gitgide elbiselerini kıyafetlerini makyajını abartmaya başlıyo. birgün adama rolex götürüyo. adam da kabul etmiyo tabi. daha sonra kadın sinirleniyo "sen bana gözlerinle tecavüz ettin, beni sevdiğini sanmıştım" gibi bağrıyo kadın da evli. mesela bir adamın da beyni sol elini kabul etmiyo, adam marangoz ve kendi elini kesmeye falan çalışıyo yani kendi elinden rahatsız oluyo. bu olaylar gerçek olaylar ama zaman geçtikçe yazarın kitabı yazma şekli insanı bayıyo, sıkılıyosun yani, çok fazla gereksiz olduğunu düşündüğüm bilgi vardı.
bir psikiyatristin gizli defterine başladım ama umduğum gibi değildi yani kendi alanın olmayan kitapların biraz heyecan verici olması veya sana sohbette kullanacak üç beş bişey katmasını beklersin ama bilemiyorum ben pek beğenmedim (tam bitirmedim bu arada)
00 Yorumla
+1 yılBir psikiyatristin gizli defterini okudum tavsiye etmem
012 Yorumla- +1 yıl
Aşkım Kapışmakın kitaplarını okuyabilirsin
- +1 yıl
Hangi tarzları okuyorsun genelde söyle ona göre öneri yapıyım :D
- +1 yıl
Tess Gerritsen okudun mu hiç :D
- +1 yıl
Kendi yazarlarımızda objektif yazsa, ticari olarak yazmasalar tamam dicem ama yok malesef :)
- +1 yıl
bir ürünün kalitelisini mi alırsın yoksa çakmasını mı? Buda aynı hesap dostum. Milliyetçilikle alakası yok. Avrupa her konuda önde bizden. Türkiyedeki kitap okuma oranlarından haberin vardır. Türk yazarların çoğu ne rağbet görürse onu yazar. Genelde aşk üzerine yazarlar. Elbette aralarında sağlam güzel yazan yazarlar var ama çok nadir.
- +1 yıl
Farkındayım ama umutta yok. Hangisi iyise onu tercih ederim. Müziktede öyle genelde yabancı dinlerim. Bu yabancı hayranlığımdan değil daha kaliteli yaptıklarından :)
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
0Cevap
+1 yılbir psikıyatrıstın gızlı defterını okudum ilgin varsa psıkolojıye çok güzel bir kıtap. ayrıca okumadıysan Nietzsche Ağladıgında adlı kıtabı tavsıye ederim mutlakaa okumalısınnnn. pişman olmazsın
013 Yorumla- +1 yıl
o kıtapta bölüm bölüm ilginç hastalar anlatılmıs sahsen ben hiç sıkılmadım. insan aradıgını bulamazsa sıkılır kıtaptan :)
- +1 yıl
o halde pişman olmazsn bence :)
- +1 yıl
yakın olsan olurdu gerçi :D
- +1 yıl
olabilir :D :D
- +1 yıl
roma :D :D
- +1 yıl
ahh çok eski mevzu hatırlatma şimdi :D
+1 yılBir psikiyatristin gizli defterini okuyorum bitmek uzere. Ama psikoloji bilgin yoksa agir gelebilir yabanci Terimler fazla
01 Yorumla
+1 yılBir piskiyatristin gizli defteri var bende piskolojiye neraktan aldım ama okadar güzel değil sıkıcı hatta.
018 Yorumla- +1 yıl
evet çok doğru
- +1 yıl
Nevzat tarhanın kitaplarını çok seviyorum onları deneyebilirsin
- +1 yıl
Puccayı okudum bilee :D
- +1 yıl
Sherlock holmes var biliyon mu polisiye seviyosan onin serisinide oku
- +1 yıl
Hepsini
Arsen lüpenide oku oda güzel :d - +1 yıl
Bitireli çok oldu geçeb sene okumuştum
- +1 yıl
Filmlerinide izle :D
- +1 yıl
Dizisi bile var ama filmleei daha güzeel
- +1 yıl
Fark etmiyo ben önce filmi izledim zamanin varsa izeleyebilirsin
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kültür & Sanat > Sorular > Bir psikiyatristin gizli defteri ve kapalı gişe yalnızlık kitapları?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler