Sizce Ressam Burada Ne Anlatmak İstemiştir?

1. Lütfen ressamın ne anlatmak istediğini daha önceden bilenler yorum yazıp konuyu sabote etmesinler. Ressamın anlatmak istediği dışında farklı beyinlerce üretilmiş farklı fikirleri merak ediyorum. Dikkat ederseniz bu resim ne anlatıyor diye sormamışım. Sizce ne anlatıyor diye sormuşum.
2. İnternetten araştırıp kopya çekeyim demeyin hemen anlarım😀
3. Daha önce başka bir sitede bu soruyu sormuştum harikulade yorumlar gelmiştir umarım burda daha iyi yorumlar gelir.
4. Son olarak gençler gevezelik yapmak için yorum yapmasınlar lütfen. Büyük bir merakla ne yazmış diye bakıp "gfghjkjhf" gibisinden klavyesinin "h" tuşu bozulmuş ve "hahaha" diye gülemeyen bir akıllının icat edip Z kuşagına aha bu random gülme diye yutturduğu acayip harf kombinasyonları görmek istemiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Eserde ilk olarak üzerinde dünya haritası bulunan bir yumurtanın içinden çıkan bir adam karşımıza çıkıyor. Adamın ABD’nin bulunduğu noktadan çıkışı, 2. Dünya Savaşıyla birlikte Amerika’nın bir güç olarak dünyada ortaya çıkışını simgeliyor.

Eser:Yeni insanın doğuşunu izleyen jeopolitik
Sanatçı:Salvador dali
Yıl:1943 ABD
Güncellemeler
+1 yıl
Telefon geldi eksik yollamısım. Eser adı:yeni insanın doğuşunu izleyen jeopololitik çocuk