Kültür & Sanat Hadi bakalım aramızda kaç şair var bilelim. Şiir yazmaya ne dersiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İsmim Sude bakalım en güzel şiiri kim yazacak isjfksnfs. Akrostişte olurPuan kasmak için ya da dalga geçecek olan olursa yazmasın silerim Hadi bakalım aramızda kaç şair var bilelim. Şiir yazmaya ne dersiniz? Cevapla En Güzel Soruları Güzellik Soruları Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et
minikkakalamar Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 65% +1 yıl Hadi bir deneyelim.🤔Sabah güneşi gibi parlak yüzü Unutulmayan gülüşü Deryayi andıran gözleriyleEtrafı büyüleyen bir peri kızıydı kendisi 1 4 Yorumla Soran +1 yıl aa çok güzel olmuş teşekkür ederimmm Yorumla Soran +1 yıl Bişey dicem cinsiyetimi değiştirmek istiyorum imkanı var mı Yorumla Soran +1 yıl Erkek değilim ben xper 5 oldum Yorumla minikkakalamar +1 yıl Değiştiremezsin. Yeni hesap açman lazım Yorumla
izmirvebucalı Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 45% +1 yıl Şu gibisin sen Uçuşuyor kalbim sen gidince Düşlerimde hep gözlerinEnginlere dalıyorum seni görünce 0 0 Yorumla
yürüyenyıkıkk Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Su gibisinUrfa çiğköftem benimDana gibi gözlerinEser bebeğim benim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hadi bir deneyelim.🤔
Sabah güneşi gibi parlak yüzü
Unutulmayan gülüşü
Deryayi andıran gözleriyle
Etrafı büyüleyen bir peri kızıydı kendisi
aa çok güzel olmuş teşekkür ederimmm
Bişey dicem cinsiyetimi değiştirmek istiyorum imkanı var mı
Erkek değilim ben xper 5 oldum
Değiştiremezsin. Yeni hesap açman lazım