Acaba kendimin tipli mi tipsiz mi olduğumu nasıl anlarım ne yapmalıyım :) resim falan koyamam hiç iyi çıkmıyorum fotolarda :)
Yakışıklı olup olmadığını kendim nasıl anlarım?
Yakışıklı olup olmadığını kendim nasıl anlarım?
Dostum görünüşünü iyi bulmuyosan muhtamelen Brad Pitt falan değilsindir ama bu durum içinde bir Brad pitt yok demek olduğunu göstermez kendini beğenmiosan sempatik ol kızlara yakın dawran kız die utancak bişey yok onlarla erkeklerle yapabiliceğin çoğu şeyi yapabilirsin mesela çoğu kız tavla oynamayı sever müzikten falan konuşmayı nebiliyim kendini dinletebilicek birini mutlaka arar ama sakın utanma normal davran zaten zamanla kızlarlada erkeklerle arkadaş olduğun gibi arkadaş olduğunu görüceksin =))))))))
işin kötü yanı çevremde 1 tane bile kız yolda gerçi liseye giderkende olmamıştı ama
kardeşim endüstri mezunusun heralde üniye falan gitme fırsatın yokmu yaz bi bölüm farketmez yeterki git ortam yaparsın sen yapamiosan yapanlarla takıl arkadaş edinirsin bölece
maalesef yanıldın kardeşim anadolu lisesi mezunuyum yani kız erkek karışık lise üniversiteye hazırlanıyorum tekrardan
e orda kız yok mu erkek anadolu lisesimi bnde öretmen lisesi mezunuyum bzm okulda pek yoktu bnde karşıdaki anadolu lisesinden ayarliodum yapma dostum ii kızlar wardır hem sınaw yaklaştı dostum kallk oyalanma eksiklerin wardır belki ders çalış ii bi bölüme gidersen kızlar kesin bakıo bn tıp öğrencisiyim akdenizde kızlar okulun önünde hep beklio bakıp duruolar haa bide wicutta önemli bence ünide spor yap badi box yapiom vicut önemli bence
ben geçen sene bitirdim liseyi lisede 250 erkek 250 kız vardı
röööööh daha ne istiosun bizde oda yoktu 120 kişiydik 50 kız wardı dostum 4 sene naaptın çok mrk ediorum kenarda oturdunmu hep hiçmi konuşmadın kimseyle.
evet kenarda oturdum koskoca 4 senede 2 kere bi kıza günaydın dememişimdir hiç konuşmadım 4 sene boyunca karşı cinsle
tamam ozaman üniye gidince çaktırma bari yakışıklı tiplerle takıl edinirsin bir iki tane sen kendini çirkin buluyosun ya hani kendini çirkin bulan çoook kız war önce çirkinleriyle başla möadem son yavaş yavaş level atlarsın tavsiyem bi özelliğin farklı olsun bide kızlar kendinden bahsetmeyi sever ve bu en önemli ayrıntıdır. Korkma ünide kesin olur ;-D
kesin olur deme kardeşim. Benim çok yakın bi arkadaşım var 13 yıldır arkadaşız . adam benimle aynı davranışları falan o da ben gibi . üniversitede şimdi hala aynı kesin olmuyor demek ki :)
adamım yakışıklı tipler falan yazdım onarla takıl eminim kesin olucak yeterki kenarda oturma ozaman da sölüyorum kesin olmicak :d
senin kendini nasıl hissettiğini resim de koymaz isen nasıl yorumlayabilirim anlamadım...
işte abi kendi kendime nasıl anlarım dedim zaten :)
herhangi bir engelin varmı?yok büyük ihtimalle,sıkıntıda yok,özgüven sorunun var sadece,onuda aşmak kendi elinde genç kardeşim...
çok şükür yok
ben de fotoğraflarda gerizekalı gibi çıkarım ama aslında iyiyimdir gayet. Fotoğraflara takılma. Yüzünde oranı bozacak bir yer var mı aşırı büyük burun falan? Çok sivilce izin var mı? Kaşların nasıl? Şöyle bir bak düzgün len hiçbir yerim orantısız değil cillop gibiyim diyorsan tipin vardır. Genelde her insanın da tipi vardır zaten. Kimseyi aşağılamayalım.
kemerli burnum var yanaklarım biraz şişkin çene kemiğim belli olmuyor ya da yok :) gıdık var sence nasıl ? off yazarken utandım yeminle
Kötü dediğin şeyler sana yakışıyor saçma durmuyorsa sorun yoktur yani. Benim burnum da normal insanın burnundan cok daha küçük ama bana yakışıyor şirin duruyor yanaklarım da tombul gayet şirin duruyor. Ama büyük suratlı birine benim burnumu yapıştırsak iğrenç olabilirdi evet. Sen iyice incele bence kendini.
Tamam tip önemli ama bu kadar da takıntıya luzüm var mı ?
Çok yakışıklı olmayan bir adamın bakışları veyahut davranışları yakışıklı bir heriften daha etkileyici olabiliyor bu tür eylemlere girmeye gerek yok beğenen elbet çıkar . bazı insanlar fotojenik olmayabilirler istediğin kadar fotoğraf çek gerçeği de değiştiremezsin haydi eyvallah.
ya tamam tipe takmıyorum ama ne biliyim ömrümde hiç sevgili ve ya normal kız arkadaşım bile olmadı telefon rehberime daha kız ismi kaydedemedim :)
O sosyal olup olmamanla alakadar.
Beklersen hiç bir kız gelip seninle duygusal bir bağ kurmaz kusura bakma.
işte böyle duruyorum bende napıyım ben hayatta gidip konuşamam bir kızla . ölene kadar gider ne yapalım
Annenin babanın uygun gördüğü biriyle görücü usulü evlenirsin o zaman :)
ya deme öyle ya ben arada düşünüyorum da bi kız beni ne yapsın diyorum . işe yarayan birisi değilim . bi kız bulsam çevremdekiler dalga geçer nasıl buldun diye
Psikolojik yardım al diyorum o zaman.
iyide sen böyle düşünmez misin ? yaşım 20 ömrümde bir kız ile doğru dürüst konuşmadım hiç kimsenın beni sevdiğini ya da seveceğini düşünmüyorum . düşün en son 7 ay önce kasiyer hoşgeldiniz dedi başka yok ha bide geçen sene bi kız ateş istemişti bende heyecandan nerdeyse kızın montunu yakıyordum . napıyım ben şimdi :)
Psikolojik yardım almak neden ters geliyor anlamadım. Birileriyle konuşmak hem seni rahatlatır sorunun kaynağını çözersin. Benim de yaşım 20 ve yaşadığım bir ilişkinin enkazından kalkmaya çalışıyorum ve yardım alıyorum bunda bir şey yok.
Cevap
1Cevap
Tipim var mı yok mu diye düşünmek kendine güveninin az olduğunu gösterir karşim. Ilyas salman bile olsan kendine güvenin varsa o iş bitmiştir. Kendine güven, tipin olsa da olmasa da giderin olur
hiç yok özgüvenim :s bi kız beni ne yapsın diye düşünürüm hep
önemli olan tipli ya da tipsiz olmak değil kızı tavlayabilmek. sonuçta tipsiz erkeklerin yanında güzel kızlar olabiliyor.
hiç tavlayamadım .
kızlar az mı bakıyor yoksa çok mu bakıyor,ordan anlayabilirsin...
ben utancımdan bakamıyorum kızlara o yüzden bakıyorlar mı bakmıyorlar mı bilmiyorum :)
Ağzının laf yapması gerek.
hiç yapmıyor bi kızla konuşursam ki 6 ayda bir ya da yılda bi kere kem küm ederim sürekli
sana yavsayan kız sayısından
0 :) hiç kız arkadaşım falan yok sevgilimde yok
Denize atla batarsan sorun yok
tamam :(
hahahahahahaha xD
:):)
mehehehe:) kafanı sevdim:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar