yakışıklı olup olmadığımı nasıl anlarım? yakışıklılık senden hoşlanan kız sayısıyla doğru orantılımıdır? kızların öyle bayıldığı kıvanç tatlıtug falan gibi olmadığımı biliyorum ama yüzüm iticimi güzelmi onu merak ediyorum Yakışıklı olup olmamak işte bütün mesele bu
Cevabın nedir?
+1 yılSevgili kardeşim,
Henüz kendinden emin olamayacağın bir yaştasın, ancak şunu da bil ki, çevrende senin iki hatta üç katın yaşa sahip olanlarında büyük çoğunluğu kendinden tam emin değildir.
Tam emin oldukları dönemde öyle bişi yaşarlar ki bu güvenleri sarsılır yeniden.
Birincisi yakışıklılık bir zevk seçim kriteridir ve kişisel zevklerle bağdaşır.
Hiç kimse herkesin yakışıklı dediğini tüm dünya kabul eder şeklinde bir sözü bugüne dek iddia ile söyleyememiştir. Bunun en büyük örneği yakışıklılık yarışmalarında dünya birinci seçilen kişilerin iç dünyalarında "aslında benim kadar iyileri hatta benden daha yakışıklı gördüğüm şu kişi var" itiraflarını kendilerine bile korkacak derecede yapamamış olmalarıdır.
İnsan ve Psikoloji.
Sen her daim, sana sinyal yollayan kişiler ile ilgilenirsen inan bana en yakışıklı sensindir.
Bunu sakın unutma.91 Yorumla- +1 yıl
yardımlarınız için çok teşekkür ederim saolun
En İyi Cevaplar
İnsanlara sor. Fakat samimi olmasını iste ve tanımadığınız kişilere sormanız daha iyi olur. Yakınlarınıza sorarsanız onlar zaten güzel baktığı için güzel görür. Gidip bir teyzenize, kuzeninize, anne-babanıza sorarsanız tabii ki tipsiz olsanız da "yok yavrum yakışıklı değilsin, tipsizsin" demezler. Bunun yanısıra el-alem de nasılsa tanımadığım biri ve kötü dersem ayıp olur diyip olmayan bir şeyi veya yakışıklıysanız yakışıklı olduğunuzu söyler .. Samimi bulduğunuz insanlarla açık açık konuşun derim .. Ve resminizi koyup başka bir soru sorup orda cevaplanmasını isteyebilirsiniz ..
40 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 430 cevap paylaştı.
+1 yılAynı orantıyı birçok kızda kuruyor:Güzelliğimi teklif eden erkek sayısıyla mı ölçmeliyim?İşte hayatta herkesin bir dengi vardır.Yüz güzelliği Allah vergisi bir durum ,öyle kişiler vardır ki bir kişi bile çirkin diyemez.Onlar gerçekten tip olarak üstlerdir çünkü.
Burada yanlış olan ne biliyor musun?Senin her insanın eşit olduğu düşüncesine canı gönülden inanıyor olmaman.Yüzün güzel olmasa bile diğer özelliklerin muhakkak iyidir,sen kendinin farkında olmalısın önce.Yüz güzelliğine takılı kaldığın müddetçe olaylar hep istemediğin şekilde ilerlemeye devam edecek.Şöyle bir durumda varki güzelliğine bu kadar önem verdiğine göre dışı da güzel birini arıyorsun demektir.O zaman kolay gelsin :) Gülü seven dikenine de katlanır demişler.80 Yorumla
senden hoşlanan kız sayısı senin yakışıklı olduğunu göstermez.yüzün kimine itici gelirken diğerine çekici gelebilir,bu sadece çekimdir.şimdi herkez kıvanç tatlıtuğun peşinde koştururken,ben karşılaşsam çok itici gelir bana tipim değil çünkü aynı zamanda ukalalığıyla uğraşmak lazım hiiiç gelemem
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
64
Cevap
67Cevap
bunu bende merak ediyorum ben uzun kivircik sacli insanin saclarim cok nadirdir daha ben 6 sinifa geçince öğretmenlerim değiştirilmişdi beni ilk gördüklerinde kiz sanmışlardi sadece 1 2 tanesi değil öğretmenlerden başlamış mudurlere kadsr beni ilk kiz sandilar dedim ne alaka o kadar guzelsinki kiz sandim başka yerlerdede ayni durum oldu hic tanımadığım birileri cok güzelsin dedi ama ben kendimi bazen yakışıklı hissediyorum bazen değil anlamadim gitti dudaklarim ince ve kipkirmizi ve burnumda buyuk değil bunun iicn olabilirmi acaba
20 YorumlaYakışıklılık karşıdaki kadının senden ne kadar elektrik aldığına bağlıdır. Düzgün ve karakterli bir erkeksen,iyi ve temiz giyiniyorsan ve konuşmana da dikkat ediyorsan o zaman kadınlar senden hoşlanırlar. Ama sen bu özellikleri kızları kandırmak için değil, kendi özelliğin olduğu için sağlamışsan sorun yok. Kadınlar akıllıdır, yalancıları kolay çözerler.
10 Yorumlabak sana garanti bir şey söyliyim Kamera ile kendini çek mümkünde pixel i yüksek olsun en kötü 5 olsun kendi resmini çek yandan önden boydan eger ilk çektiklerin güzel çıktıysa giderin var yoksa yakışıklı değilsindir. bu dedıgım her zaman işe yarar güvene bilirsin bana. millete sorarak bise cıkaramassın. zevkler farklıdır. sen kendın yakısıklıyım dıyosan ozmn olay bıtmıstır.. olmadı 70 cl rakı seni güzelleştirir :D
10 YorumlaYakışıklılık, neye göre, kime göre değişir..
Evet bir kadında dış görünüşe bakılır ilk etapta ama erkekde ondan önce gelen şeyler vardır. Hayata bakışı, zekası, vs. vs. Ben böyle düşünüyorum benim gibi düşünen çok kişi var dış görünüşün pekte önemi yok erkekte... Böyle bir soru sorma gereği duyan bir erkektetede bazı eksiklikler görüyorum ben, öz güven gibi..10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılYakışıklı olmak çokta önemli değil sadece ilk edapta ilgi çekebilir... Ama sonra iç güzellik devreye girer .. İnsanlar kitap gibidir içeriği boşsa hiçbişey ifade etmez
52 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYakışıklı olup olmamak işte bütün mesele bu'' değil kendini yakışıklı hissedip hissetmemek işte bütün mesele buu:))
Kızların hoşlanma durumlarından anlaşılmaz.karakterinde bir yerler de hanım kızlarımızı sana çekmiş olabilir ki bu daha güzel birşey bence.
Herneyse soruna gelelim aynaya baktığında hoş adamım diye düşünüyorsan sen yyakışıklısındır başkalarının nasıl düşündüğünü önemseme:) gelecek olan tipine gelmesin zaten. Önemli olan kendi düşüncelerin olsuuun.30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır bence kesinlikle hoşlanan kız sayısıyla doğru orantılı değil. çünkü kızlar sadece çok çok yakışıklı diye birinden hoşlanmaz en azından ben hoşlanmam . istiyosa dünya yakışıklısı olsun ne biliyim bi konuşma ya da bi bakış felan herşeyi bitirebilir.
20 YorumlaBak güzel abim Ev dekorasyon ürünleri satan biryere git de ki oraya sizde ayna varmı de ama yanlış söyleme sakın Sonra var derse bir tane alabilirmiyim de önce al ve parasını öde sonra evine götür koy düz bir şekilde ve karşısına geçip bak bu kadar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 685 cevap paylaştı. fotoğrafın olsaydı o zaman söylerdik ama güzellik gerçekten göreceli birşey mesela ben kıwanç tatlıtuğuyu çok beğeniyorum ama arkadaşım beğenmiyor sarışın hiç güzel değil diyor bu yüzden karar weremezsin ..
00 YorumlaŞunu diyorum sana: sadece yakışıklı olmak bir şey değil emin ol. Ne yakışıklılar tanıdım ama çok öküzdüler(nokta)
40 YorumlaBüyük şair Can Yücel'in dediği gibi ''Ne renk olursa kaşın gözün, karşındakinin gördüğüdür rengin'' Bizi güzel yada yakışıklı kılan şey,bize bakan gözlerdir...
30 Yorumla
+1 yılaaa onun çoq kolay yolu var. baq şimdi bir kurbaga bul,kurbagayı dudaklarından öp,eger kurbaga bi prenses kıza dönüşürse yakışıklısın demektir,yok eger yine kurbaga olarak kalırsa o zaman üzgünüm dostum bogaziçi köprisini tavsiye ederim :D
22 Yorumla- +1 yıl
kurbağa yerine seni öpüyüm istersen
- +1 yıl
olur öp,benim kurbaga senin için hazır )
dışarıya çıktığında bayanların dikkatini çektiğini düşünüyorsan yakışıklısındır :) mesela bayanlar otobüsde yolda hiç bakmazlar bana :D demekki neymiş ben çok yakışıklıymışım :)
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevdiğin kadının gözünde yakışıklıyan kalan 6 milyarı s.ktir et
101 YorumlaNasılda yakışklısın sen öyle dik dik kollarını baglamış bakıyorsun ya tebriklerr.
32 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı. ozaman bi fotonu koy siye zahmet görek karar verek:)) zuhaha
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 699 cevap paylaştı. Yakışıklı olup olmadığını sadece kızları ilgisi ile anlayamazsın.Etrafında objektif insanların söyledikleri daha önemli.
24 Yorumla- +1 yıl
@serpilben 4 yılınız nasıl gecti
+1 yılŞu gizli seçeneği ile hayatta anlayamazsın mesela. Bir resmini koy güncelleme olarak, site kadınları yorum yaparlar hemen..
12 Yorumla
Soran+1 yılçekinmesem zaten öyle yapardım. yaparsam büyük ihtimalle yabancı bir sitede sorarım :P kimsenin tanyamayacağı bir yerde.
Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı. Kişiliğin sağlamsa en manken kızları bile ayarlarsın
30 Yorumlayakısıklılık guzellık görecelidir herkes senı begencek dıye bırsey yok bırıne çok yakısıklı diğerine çok çirkin gelebilirsin ..
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı. caps ver panpa. :D yani görmeden nasıl yorum yapalım? kendini beğeniyosan öylesindir zaten büyük ihtimal.
10 YorumlaYumurtayı çiğ yiyebiliyosan yakışıklısın :) bakıp görmek de mesele, güzelim diyorsam güzelim :) ki güzelim- yakışıklıyım ben diyorsan yakışıklısın :)
11 YorumlaAynaya bakıp anlayamıyorsan daha ne diyelim liseli ergen. Böyle şey mi olur. Sanki yakışıklılığın kuralı varmış gibi. Herkese göre değişir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yıllink akılma geldi...
00 Yorumla sen kendini nası buluosan ölesin :) önemli olan senin kendini nası bulduğun nası olsa bu sana yansır ...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Senden hoşlanan kızların saysının çokluğuna göre değil aynaya baktığında kendini nasıl buldunğunla alakalıdır bu.
10 Yorumla
+1 yılAynaya bakıp da anlayabilmen lazımdı aslında ama yapamıyorsun galiba :D
24 Yorumla- +1 yıl
Nereye attın gözükmüyor ki.Gizli olduğu için mi acaba? :/
- +1 yıl
evet öyle anlayamıyorum :( maallesseff
demekki senin gözlerin görmüyorki yakışıklı olup olmadığını anlamıyorsun resmine koyarsan ben sana söylerim...
00 Yorumlabirader bir kaç tane resim çekil bir kaçında poz ver bir kaçında verme eğer iyi çıkarsan iyisindir kötü çıkarsan idare edersin..
00 Yorumlaben yakışıklısın çirkinsin diyememde bence umutsuz vakasın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. 10 Yorumla
+1 yılinsanlarla çok çabuk samimi olabiliyorsan onlara şakaya getirp sizce ben yakışılımıyıum bak ciddi yim hııı gibisinden sorabilirsin.resimdeki sensen eğer 10 üzerinden 3 üzülme bende 3 ü geçemem
11 Yorumla
+1 yılYakışıklılık maheret değil..
Özgüvende bütün mesele...
Kendini rahat ifade edebiliyorsan, Jest ve mimiklerini yerinde kullanabiliyorsan azcık semaptiksen Kalp kazanma zor olmaz...00 Yorumlasüper görünüyorsun yandan çekinmişsin arka fon lacivert yüzünde parlamakta gözün kaşın bembeyaz acayip birşeysin ilk defa görüyorum böylesini:))
01 Yorumla
Soran+1 yılbiliyodum böyle olduğumu sağol ;)
herkesin bi alıcısı vardır takılma böyle şeylere .. kendin ol yeter .. aynaya baktığında kendini beğenıyorsan sorun yok demektır
00 Yorumla
+1 yılkişiden kişiye değişir o sen kendini beğeniyorsan yakışıklıyım diyebilirsin.
11 YorumlaYakışıklılık genel olarak sana bakan gözlerin dönüp bir daha bakmasıdır.Yakışıklıysanda kız arkadaş bulma konusunda senin fazla çaba göstermene gerek kalmaz kendiliğinden olur.
00 Yorumla
+1 yılşimdi bi soru soracam Kız arkadaşım bana tatlısın diyor kız kardeşim çirkin Aynaya bakınca sabah çirkin öğlen tatlı akşamda cool görünüyorum dengeyi nasıl bula bilirim?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. cevapsız kalmasın diye cevap vereyim sen anlayamazsın başkalrı söyler genelde
00 Yorumla
+1 yılgöreceli birşey bu arkadaşım :) kimin beğenip beğenmeyeceğini bilemezsin :)
11 Yorumla- +1 yıl
doğrusun
Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı. gizliyken çok yakışıklısın kardeşim ve bu durumu, bu çizgini hiç bozma böylede kal lütfen.
01 Yorumlagizli olarak değilde sorunu açık sor.. yada bi profil fotonu koy. bir bakışta ben anlarım. :)
00 Yorumlaçevrendekiler zaten söyler yakışıklıysan yada kızlar peşinde dolaşır falan bunu anlamıcak ne var
01 Yorumla- +1 yıl
He yavrum he her yakışıklının peşinde bir kız konvoyu var zati
Görecelidir kardeşim . kimi beğenir kimi beğenmez takılma sen bunlara
00 Yorumla
+1 yılBaşka şeylere yönel. Yeni bir hobi bul. Kitap oku mesela. Yada film izle vs.. :)
00 YorumlaKıvanç ı kim kaybetmişte biz bulalım. Yakışıklı takıntım yok tipsiz severim
20 Yorumlaben kıvanç tatlıtuğ u beğenmiyorum acaba bnde bi sorun mu var heheehe
31 Yorumla
+1 yılYaş otuzu gecmiş bu saatten sonra anlasan nolcak anlamasan..
Sorunda feci komik gulmekten yarildim kardeşim benim00 YorumlaAga aynı durum bendede var bır kac kız arkadasona sor ben nasıl bırıyım dıye onlar soyler zaten ben oyle yapıyorum
02 Yorumla- +1 yıl
tamam iyi fikir çok teşekkür ederim saoll
Yakışıklı olmak kime göre neye göre sana güzel gelen bana çirkin bana güzel gelen sana cirkin gelebilir. Göreceli yani.
00 Yorumla
+1 yıldiyelim ki itici.nasıl bir tedbir alcaksın onu merak ettim
01 Yorumla
Soran+1 yılsadece merak
Eğer 10 11 yaşlarında tatlı bir çocuksan 16 yaşına geldiğinde tatlılık yerine bir karizma gelicek ve genelde 16 17yaşında nasılsan öylesindir büyüyüncede biraz değişirsin sadece
00 Yorumlabu devirde paran olmadıktan sonra yakısıklı olsan ne olacak :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı. vayyyyy deli kadirrr seniii :) bak bak haşin haşin bakmak iyidir :)
00 Yorumla
+1 yılGöreceli bir kavramdır. Her insan kendini az da olsa beğenir zaten..
00 YorumlaSanki ülkemiz yakışıklılar cenneti:Dtipsizlerinde sevgilisi olur
00 Yorumla
+1 yılkendinizi yakışıklı görüyorsanız bu yeter başkasının fikri boştur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsoruyu soralı üç gün olmuş zırnık cevap almamışsın bu açıklıyor herşeyi :D
01 Yorumla- +1 yıl
neyi açıklıyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılne kadar özgüven eksikliğini belli eden bir soru sormuşsun..kendini nasıl buluyorsan öylesindir
08 Yorumla- +1 yıl
işte sorun orda kendimi nasıl bulduğumu bilmiyorum aynaya baktığımda iyimi kötümü bi cevap çıkartamıyorum kendime
Cevap sahibi+1 yılbaşka şeylerle ilgilen
- +1 yıl
nasıl başka şeyler
- +1 yıl
yaaa kendimle ilgili yorum yapamıyorum
Cevap sahibi+1 yıltakma yani kafana böyle şeyleri..
- +1 yıl
bilmiyorum belkide sen doğrusundur
Cevap sahibi+1 yılben doğruyum...
- +1 yıl
Yardım isteyen bir kişiye yardım etmek konusunda, o her ne kadar senin göreceli kavramlarınla yeterlilik düzeyi konusunda sana uygun olmasada, yardımlaşmama örneklerinden biri olarak yazdığın yardımcı olmayan cevap için, soru soran kişi adına teşekkür ederim sana.
Umarım empatiden haberi olan bir birey olarak var olursun aramızda.
bir fotonu atsaydın hersey çok daha kolay olablirmydi acaba
00 Yorumla- Devamını Gör (71)
Devamını Gör(116)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026