Hadi şu an pandemi var da, önceden de bütün dünyada her ülkede muazzam flashmoblar yaptı insanlar biz neden güzel bir flashmob yapamadık, bu kadar zor mu bu?
FlashMob nedir diyenler için örneği aşağıda..
FlashMob nedir diyenler için örneği aşağıda..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Benim kuzenim düğünde flashmob yaptı çok güzeldi. Ben de oğlumun ilk okul mezuniyet gecesinde biraz yapmaya çalıştım çok hoşlarına gitti.
Ben toplu dans gösterileri çok seviyorum. Sanırım İstanbul'da ve Izmirde yapıldı birkaç kere.
Milletçe rezil olma korkumuz olabilir bu yuzden 'ne gerek var ya ben ugrasamam sacma sapan seyler' adi altindaki bahanelere sığıniyor olabiliriz , ozguven ve kendinle barisik olmak lazim
haklısın.. bu toplumca çok rahat aşılabilecek birşey ama ülkede birlik yok..
Aynen kesinlikle , lisede ingilizce ogretmenimiz odev olarak flashmob vermisti ben cok heyecanlanmama ragmen herkes ne gerek varya kim ugrasicak diyerek bahane urettikleri icin kimse yapmadi kacmak kolay geliyor ama hayat oturarak garanti yasamak degildir risk almak guzeldir ölcülü sekilde
insanları tüketmeye eğilimli hale getirdi sistem, üretmek isteyenleri de törpülüyor bu durum.
Katiliyorum , cok hayalim var toplumdan cekindigim icin gerceklestiremedigim
yurtdışı..
Yabanci dil yok , butce yok... gecmis olsun
hemen olmuyor bazen..
Tahmini ne zaman olur cunku bu bombos nötr hayat cok yorucu , is arayip bulamamak basa bela
Türkiye'de herşey zor, tahmin etmek bile zor..
Tesekkurler bitmis umutlarimizi hatirladik cok uzucu
bitmiş değil de geriden gelen diyelim, aynı ülke gibi..