The Flash dizisindeki ilk bölümde Dr. Wells geleceğe bakıyor ve Flash krizde kayboldu diye bir haber var bu kriz nedir. Nisan 2024 diye geçiyor hatta

şimdi gördüm konuyu güncelleyim
bunun için makalem vardır ama kısaca bahsedeyim
Crisis on Infinite Earths hikayesi, en basit anlatımıyla DC evrenine atılan bir reboot. DC, aynı karaktere yazılan farklı geçmişler ve alternatif evrenlerin sayısının artması sebebiyle böyle bir yola gitmiş, bu hikayenin sonunda da evrenleri az çok birleştirebilmişti. Bunun bedelini ise Flash ve Supergirl, canlarını vererek ödemişlerdi. Bu olayların ardından Wally West, Flash unvanını alarak Barry’nin mirasını 20 yıl boyunca, Barry çizgi romanlarda tekrar diriltilene kadar devam ettirmişti Daha detaylı bilgi vererek çizgi romanı okumak isteyecek olanlarınız için spoiler vermek istemiyorum, ama hikayenin önemini az çok anlayabilmişsinizdir diye düşünüyorum.
dünyada ki kriz enerji patlaması dünya 1 yok edecekken barry allen dünyayi kurtarırken dünyanı n trafında o kadar hızlı koşmüştur ki enerji patlaamsını hızıyla kalkan görevi görür ve speeforce kaırşır ölür mirası waaly westi bırakır
ve bu olayda supergirlda ölür
Cevap
1Cevap
Bilmiyorum ama sonraki bölüm çok karışık :D
Oha , diziyi izleyen birini buldum asgshshd
Benim beyin off, bulamam
sanirim ben de buldum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar