A: Fatih sultan Mehmet
B: AtatürkC: Fevzi çakmakD: Jean Jacques Rousseau
B: AtatürkC: Fevzi çakmakD: Jean Jacques Rousseau
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ATV izliyorsun hemde çok anlaşıldı :)
Peki. parmagimdaki yuzukten başka. mar varlığım çıkarsa salmisimdir lafı kime aittir :)
ya da şehide kelle lafı kime aittir :)
Jean-Jacques Rousseau unun egemenlik anlayışında geçer...
En azından bu zamana kadar gelenlerden daha çok okuduğu baş komutan olduğu kitaplar yazdığı aşikar olan bir baş komutan MUSTAFA KEMAL ATATÜRK alıntı yapmış o sözü devleti için uğraşmış. ... Canisilar ve yandaşları için değil :)
En son yandaş medyalarda böyle konuştular akit ATV falan diye hatırlıyorum kestiriyon mu :))
Rousseau
Cevap
2Cevap
Gerçekten soru mu bu yoksa troll mü anlamadım 🙄
Cevap: Mustafa Kemal Atatürk'e aittir. Senin belki duyduğun da kafanı karıştıran söz Osmanlı döneminde kullanılan "Hakimiyet bilâ kayd-u şart Milletindir.” sözünün günümüz Türkçesiyle kullanılmış halidir ki anayasanın 6. Maddesinde geçer ve Mustafa Kemal Atatürk kendi gazetelerinden biriydi ama ismini hatırlamıyorum orada bundan söz etmiştir.
Recep kemal imamoglu
Atatürk
Okullarda bile yazar. Emin misin bilemedigime, ayrica bilemedin demek yerine neden kendi cevabını vermiyorsun?
Sabir yaaa, ne saçmalıyorsun, ben bu sözün sahibini zaten biliyorum. Zaten doğrusu da bu. Cevabi söyleyeceksen söyle. Araştırdıkta söylüyoruz heralde
Hakimiyet bila kaydu şart milletindir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar