Güncellemeler
+1 yıl
Çoğunluğu Müslüman demişsiniz neye göre kime göre? sadece bu ülkede doğdukları için beş vakit ezan okunduğu için ben Müslümanım diyen kişiler dinle alakalı hiçbir şey bilmeyen inandıkları tanrının hakkında 2 dakika konuşamayacak her türlü sahtekarlığı üçkağıtçı hileyi yapan bir toplumun olduğu yerde mi Bundan bahsediyorsunuz komik! İslam’ın temel manası teslim olmaktır İslam sorgulamayı düşünmeyi çabalamayı emek göstermeyi buyurur bu toplumda var mı
Güncellemeler
+1 yıl
Yorum yapacakken güncelleme yapmış😭😮💨😮💨
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
güzel bir sözdür
Egemenliği şahsın elinden alıp, bütünleşmiş toplumun ilkelerine emanetçi bırakan dahiyane bir söz
Atatürk’e diktatör diyen dangalakların okuyup 1923 kez deftere yazması gereken bir söz aynı zamanda 🙂
Sadece anlamiyorum, çogunlugu müslaman olan bir Ülke ve Kuran da egemeligin kayitsiz sartsiz Allah'a oldugu yaziyor. Bu söz Kuran ile ters olan bir söz. Madem musluman bir topluluk neden insanlar kabul ediyor bu sözü.
İlkokul terfi falan mısınız
Soruma bir cevap degil
Neye göre kime göre Müslüman bir toplum? Sadece Türkiye’de doğdukları beş vakitte ezan duydukları için Müslüman olanlar mı ya da Müslüman olduğunu iddia edenler mi? Hırsızlığın rüşvetin üç kağıdın kol gezdiği ülkeden bahsediyorsunuz 100 kişi çeviri kaç kişi İslam hakkında hakkında bilgiye sahip inek Suresi’nde ne konuştuğunuzu bilmeden karşıma gelmeyin der namaz kılanların kaçta kaçı ne soyledigini biliyor sorduğunuz zaman elhamdülillah Müslümanım derler sorun bakalım kaç kişi elhamdülillah ne demek biliyor? Ayrıca benim sorduğum soruyla bu konunun ne alakası var din teslimiyettir teslim olan kaç kişi var inandığınız yaratıcı hakkın 2 dakika konuşabilir misiniz? boşyere vaktimi almayın lütfen benim sorduğum soruyla senin sordugun sorunun hiç alakası yok bu çok farklı bir şey sizinle tartışmayacağım daha fazla iyi günler günler
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım. Türk'üm. Burada doğdum büyüdüm çalışıyorum. Vergimi veriyorum. Askerliğimi yaptım. Bütün kanunen yapmam gereken vatandaşlık görevlerimi yerine getiriyorum. MÜSLÜMAN değilim. Neden Kur'an'ın hükümlerine göre yaşamak zorunda olayım?
@34Constantine Kendine müslüman diyen kimseler için dedim, musluman degilseniz üstünüze alinmayin
Beyinsiz olduğum için bu sözden pek bir şey anlamıyorum
Neden öyle düşünüyorsunuz? Bu baştan kaybetmişliktir. Beyin herkeste var geliştirmek marifet
Baştan kaybetmişlik ile öğrenilmiş çaresizlik aynı şey midir sizce?
Yakın şeyler ama farklılar