Ya ben yoğun bir şekilde Cengiz Kurtoğlu dinlerdim mesela bi yaşıma kadar, o zaman kıro diyenler şimdi arabalarda "Küllenen Aşk"ı özellikle dinliyor
Orhan Gencebay dinlerdim kıro denirdi, şimdi son model arabalarda şarkıları dinlenirken sık görüyorum.
Milletin kulak çakraları mı geç açılıyor. ben mi zamansız davrandım anlamıyorum.
Orhan Gencebay dinlerdim kıro denirdi, şimdi son model arabalarda şarkıları dinlenirken sık görüyorum.
Milletin kulak çakraları mı geç açılıyor. ben mi zamansız davrandım anlamıyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çünkü simdilerin anlamsizliklarini gorunce kiymetleri anlasildi. Aski ve aciyi o kadar guzel anlatmiyor yeni sarkilar. Mesela ben dun yururken Muslum Gurses Affet dinledim. Ben bile Muslum dinliyorum dusun artik
:D Müslümü eleştirmiyorum hakkım değil de, bana çok ağır geliyor. dinleyince omuzlarıma 8 yaşında çocuk oturmuş gibi geliyor.
https://youtu.be/2YYLr6yVruQ
O zaman dinle. ☺️
dinlemiyorsam bilmediğim anlamına gelmiyor :D
https://www.youtube.com/watch?v=bK-cMOn7fXU
al sen de dinle.
Ne kadar uyuz bi insansin sen ya. Ben sana bilmiyorsun mu dedim. Jest yaptim ama herkese yapilmamasi gerektigini anladim. Dinlerim. İyi gunler.
ya az sinir edeyim seni dedim. muhabbetime dahil oldun. şaka da seni kasıyor herhalde :)
Bi insani sinirlendirmek şaka degildir benim gozumde. Herkesin espri anlayisi farklidir. Ben de biraz cabuk sinirlenen biriyim.
sıcakkanlı ve sinirli :) eşittir zor birisi. el bombası gibi :D
Bak bu beni en guzel tanimlayan cumle iste 😂😂😂
hissettiğimden seni bi şakayla dürttüm zaten.
özrüm kabul oldu mu @bu_da_kim_ki
Nema problema
:)
Herkes demen için sayman lazımdı saydın mı teker teker herkes mi çıktı yoksa çevrende birkaç kişi mi
son iki üç senedir sık geliyor kulağıma.
Acı gerçekler işte