Ben başlıyorum.
Felsefenin amacı bütün değerleri sorgulamak, eleştirmek ve yerine yenisini getirmektir.
Felsefenin amacı bütün değerleri sorgulamak, eleştirmek ve yerine yenisini getirmektir.
Ve den sonrasını düzeltiyorum kendine en doğru gördüğün olguyu seçmek, seçim için tarafları oluştururuz felsefe bunun için olmalı ama yeniliğe herzaman açık bunuda inkar edemem
Rica ederim efenim.
Cevap
2Cevap
Felsefenin tek amacı sorgulatmaktır ama bunu yapanların çoğu bulmaktan ziyade kaybediyor. Felsefe 2 oklu mızrak gibidir. Karşı tarafı sorgularken kişi kendisine de zarar verebilir
Kötü anne.
Yok artık
Enegellisin bende. Nasıl yani?
Bence çok konuşma kötü anne. Konuştukça kötülük yapıyorsun, tanrı dede çok kızacak.
Görüşümü kaldır lütfen
Ben senin annen değilim
Yardım edebileceğimi düşündüm ama edemedim, daha kötüye gittiğini farkedince de uzaklaştım hepsi bu. Bu hangi hesap?
Aynı hesap. Aynı. Engelleyince gizli soru sorarsam yine görüyorsun.
Yardım edebilirdin. Sen etmemeyi tercih ettin.
Kötü bir annesin, ama annesin. KÖTÜ ANNE.
Peki
Ben bir şey yapmadım
Evet, hiçbir şey yapmadın. Çocuğunu da böyle öldürdün zaten. Hiçbir şey yapmadığın için.
Bir gün intihar edersem intihar mektubumda sana çook kızacağım.
Van Gogh tablosunu neden aldın?
Ne alaka şimdi bu?
O tablonun bir amacı vardı. Van Gogh en mutsuz anında resmetmişti. Seneler sonra gizemi ve değeri anlaşıldı. Eğer iyi bir göz ile o dönem bakılsaydı çizimlerdeki sır o dönem aralanırdı. Sen kendine güzel bakabiliyor musun? Hayır
O ne yaptı? Ölmeyi seçti
Ne kadar zavallıca değil mi?
Kendinin kötü bir anne olduğu gerçeğini göz ardı edip konuyu bana getiriyorsun.
Cidden kötü bir anne olmana rağmen geceleri rahat uyuyabiliyor musun?
Ayrıca intihar etmek kendine saygın olduğunu gösterir. Büyük bir erdemdir. Belkiiii.
İyi geceler
İyi geceler dünyanın en kötü annesi.
İnsan kendi annesinden babasından bir parça kapar ve kendi çocuğuna öyle davranmazdı. Sen hiçbir şey öğrenmemişsin, çok yazık.
Yaşın gereği seni kırmak istemiyorum ama daha önce de bu tarz hakaretvari paylaşımlar yapmıştın özellikle hesabını silerken saydırıp gitmiştin. Dediğim gibi kırmak istemiyorum seni ama şundan emin ol bu söylediklerini, bu davranışları başka biri yapmış olsaydı emin ol tavrım çok farklı olurdu. Yine de dikkat et kendine. Bir daha karşılaşmamak ümidiyle
Ben sana bir şey demiyorum. Kötü bir anne olduğunu söylüyorum. Hâlâ bu gerçeği kabul etmemek için dans ediyorsun.
İyi bari, oğluna az da olsa iyi muamele yapıyorsun.
Kim seni şikayet etmiş? Nereye şikayet edileceğini bile bilmiyorum. Saçmalamadan önce kimlerle muhattap isen onlara sor!!
En çok sevdiğim ama bana en çok kötülük yapan sensin. Sen yaptın diye düşündüm.
Dünyanın en kötü annesi
Oğlunu yalnız bıraktı
Vicdanı olmayan kötü anne
Oğlunu yalnız bıraktı
felsefenin amacı tutarlı bilgi elde etmektir
insanlari yanlis yola dogru cekmek
Kafa ütülemek 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?