Bana gore Granche'dir
Stephen King
Tess Gerritsen
Granche

Yorumumda belirtecegim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Çok zor bir soru. Stephen King benim için bir efsanedir. Tess gerritsen ateşin şarkısı kitabıyla tanıdım ve kitaba hayran kaldım sonra diğer kitaplarını alarak onlara da hayran kaldım o yüzden benim vazgeçilmezim Tess. Jean - Christopher grange sadece bir kitabını okudum oda ölüler diyarı çok güzeldi ve herkese tavsiye ederim.
Aslında gerilim ve korku da hepsi çok iyi ama beni Alein Kentigerna tarafından yazılan sırlar uçurumu baya etkilemişti. Kurgusu falan çok güzeldi her sayfası ayrı bir gerilimdi ve kitabı nasıl bitirdim anlamadım. Tavsiye ederim 🙂

Kim Jee-woon
Özellikle şeytanı gördüm çok etkileyici bir film
Stephen King
EİG için teşekkür ederim.
Cevap
18Cevap
Rte... tüm senaryolarını üzerimizde bir bir tatbik ediyor. Her gece bu kez ülkeye ne yapacak diye endişeyle izliyorum.
Ne yalan söyleyim korku kitapları okumuyorum. Çok bilgim yok bu sebeple.
korku ve gerilimde Stephen King i tek geçerim , ama polisiye gerilimde Tess Gerritsen , ikisi de favorim öneririm okumayanlara
Elbette usta o Stephen King üstüne tanımam.. Ancak sinemaya aktarır iken o romanı en iyi şekilde canlandıran yönetmenlerde öyle.
S. King'i seçtim çünkü eserleri en çok filmlere konu olan yazar ama "nehirler kızıl akar' filmi de detaydaki kitabın yazarına aitti galiba.
Bunun sana göresi bana göresi yok. Stephen King bilimsel olarak en iyisi.
Stephen king bu konuda diğerlerinden daha iyi kesinlikle
grange o reis ama korku konusunda poe nun üstüne yok
Lan tabiki de Stefan siz evcil hayvan mezarlığının okuyup izledinizmi bence harika bir fil ve kurgu hatta o gün kendi kedimden bile korkmuştum
ben sadece izleyiciyim =)=)
Stephen diyeceğim çünkü diğerlerini okumadım 😅
Birçok kitabını severek okudum
Josh Malerman’ı koymaman bu listeye büyük eksiklik
Kesinlikle Stephan King 👌
Hiçbirini tanımıyorum
Granche
mahmut tuncer
King 👑
Şakasız ben
Stephan king
Stephen King bence.