Kültür & Sanat Bana yardımcı olabilecek birileri var mı? ambrosiyaa Takip Et Xper 6 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ben hobi olarak vitray boyama yapıyorum. Elinde mandala tarzı motifler olan var mı? Değişik görseller arıyorum. Bana yardımcı olabilecek birileri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Veneree Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Görseldeki çok güzelmiş aslında. Ama piyasadaki mandala boyama kitaplarından da bakabilirsin. 2 5 Yorumla ambrosiyaa +1 yıl Bir örnek geldi, eğer kitap kırtasiye mağazalarında bulabilirsem alacağın Yorumla Veneree +1 yıl Bulursun bence ben resim malzemeleri satan dükkanlarda çok denk gelirim. Nereye uygulayacaksın? Yorumla ambrosiyaa +1 yıl Bir arkadaşıma ev hediyesi alacağım cam sehpaya.. Yorumla Veneree +1 yıl Çok güzel bir hediye 👍 Yorumla ambrosiyaa +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
sessizcemre1634 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Fotosu yeter mi. Kitabı mı istiyorsun 0 3 Yorumla ambrosiyaa +1 yıl Bana ilham olacak görseller gerekiyor 🙏🏾 Yorumla sessizcemre1634 +1 yıl Tamam Skype var mı? Atayım bepenirsen Yorumla ambrosiyaa +1 yıl Evet var. Yorumla
düşüncelibebk Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl İnternette bolca var 1 1 Yorumla ambrosiyaa +1 yıl Evet sen söyleyince farkettim 🧐 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Görseldeki çok güzelmiş aslında. Ama piyasadaki mandala boyama kitaplarından da bakabilirsin.
Bir örnek geldi, eğer kitap kırtasiye mağazalarında bulabilirsem alacağın
Bulursun bence ben resim malzemeleri satan dükkanlarda çok denk gelirim. Nereye uygulayacaksın?
Bir arkadaşıma ev hediyesi alacağım cam sehpaya..
Çok güzel bir hediye 👍
Teşekkür ederim
Fotosu yeter mi. Kitabı mı istiyorsun
Bana ilham olacak görseller gerekiyor 🙏🏾
Tamam Skype var mı? Atayım bepenirsen
Evet var.
İnternette bolca var
Evet sen söyleyince farkettim 🧐