Sanat eserlerinin sergi salonlarına hapsedilmesi doğru mu?
Sergi salonlarında kalmalı
Sokakta her yerde olmalı
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sanat eserlerinin sergi salonlarına hapsedilmesi doğru mu?
Sanat her yerde olmalı.
Teşekkürler 🙏
Çalıştığım firmanın sanat kolu mevcut fakat sanat adına yapılan her aktivite içerisinde maddiyat batındırıyor. Bir yerde evet sanatçı haklı, para kazanmadan hayatını idame ettirip nasıl sanatına devam edebilir? İşte işin acı kısmı burada başlıyor çünkü toplumlarda gerçek sanatçılar zaten kazanmıyor! Kazananlar genelde galeri sahipleri, aracılar veya organizasyonu düzenleyen kurumlar oluyor. O yüzden 'sanat' benim adıma, birebir sanatçıdan erişebildiğim noktada başlar..
Cevap
6Cevap
Bence her ikisi de olmalı sanat sosyal ve kültürel bir kavram bana göre her yerde olmalı ve yaşatılmalı...
Sanat insanın olduğu heryerdedir. O yüzden kalıplara sıkıştırmamalıyız bence. Keyifli geceler.
Soktada olsun, sergidede olsun, internettede olsun, hata viydo cek, YouTube'a at. Ben hizli resimleri yapip YouTube ya da FaceBook'ta bakmasini cok seviyorum ama sergi salonuna hitmeyi sevmiyorum cunku gidecek adam yok ve bende kendi basima gitmek istemiyorum.
Sokakta olmalı kesinlikle herkes görmeli uçuk paralara satilmamali sanat.
Sanat halk için olmalı o zaman değerli olur.
yapılan sanat dalına göre değişir. mesela, sokakta olursa çoğu eser korunması zor olur aynı şekilde graffiti gibi şeyler de sokakta olmalı.
İnsanın olduğu her yerde sanat olur, olmalı da. Salonlardan sokaklara taşmalı.
Sokakta aslında çok hoş duruyor. İsim yapıp kalp çizmek yerine bunları görmek daha hoş.
Kesinlikle sanat sokakta olmalı dışarıya da hitap etmeli gözümüz güzelleşsin gönlümüz guzellesssin
Sokakalrımızın sanata ihtiyaç a var
Sanatın sesi sokakta yankı bulur.
sanatın bir kısıtlaması yoktur sanat her yerdedir
Sokakta olan her şey daha güzel
Sokakta her yerde olmalı sanat eserleri
Sanatın yeri olmamalı, heryerde olmali
Sanat her yerde olmalı...🌸
Sanat her yerde olmalı.
Sokakta olmalı
Sanat heryerdedir.
Sokakta tabii kii...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?