Kültür & Sanat Siteden kimin size kitap okumasını isterdiniz? Sssonsuzzz Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Siteden kimin size kitap okumasını isterdiniz?Gelsin etiketler... ben hariç... 🙈😅 Güncellemeler+1 yıl Mutlaka sesini merak ettiğiniz birileri vardır... 😱😂 Siteden kimin size kitap okumasını isterdiniz? Cevapla Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
_Eycey_ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 64% +1 yıl @KürkMantoluHayri sabaha kadar hep kendine mi okican 🥺 açcık da bana okusana ☹️ 2 2 Yorumla KürkMantoluHayri +1 yıl Başım hala çatlıyor la. Bir daha asla sabaha kadar durmam 😂 Ama sana bir akşam okuyacağım söz aşko 😍🌹 Yorumla _Eycey_ +1 yıl Yuppiiyeyyyyyy çümküsü kardeşlik 💃🏼🥳😍 Yorumla
aries1 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 50% +1 yıl Ben kendime okurum ya kimse benim icin bi sey yapmasın 1 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 306 cevap paylaştı. Var ama bugün sitede gördüğüm tüm sorular etiket üzerine o yüzden daha fazla etiket yapmıcam😊 1 0 Yorumla
Lelushaa Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl @atomuncekirdegi olabilir. Hayvan sevgisi temalı bir kitap okusun bana. 1 0 Yorumla
Hayatistanbull Takip Et Master Yaş: 49 , eic 46% +1 yıl Siteden biri bana kitap okusun gibi bir isteğim yok. 1 0 Yorumla
IoVoI Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 79% +1 yıl Anne rice kitabı okuyacak biri var mı bakım parmak kaldırsın 🤭🤭 1 0 Yorumla
saaddov Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Neyse ki seslendirmenlik eğitimi almış birisiyim. Ses kaydı yapar yapar dinlerim. 1 2 Yorumla derikemer +1 yıl Woew Yorumla saaddov +1 yıl Şaşırma ifade olarak woew mu? Yorumla
tasknnydn Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl okumazlar ki istesem de kendim okurum kendime canım kendim 1 1 Yorumla tasknnydn +1 yıl @beyazorkidem merak ediyorum sesini Yorumla
süperbenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Ben başkasının okuduğu kitabı sevemiyorum :) 2 0 Yorumla
reisaga Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,9b cevap paylaştı. Canım kardeşim @flower0 okusun 🙂 2 2 Yorumla flower0 +1 yıl Sen istersen okurum tabi abicimm 😊 Yorumla reisaga +1 yıl Cansun can🙂 Yorumla
Plasebo-Etkisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl @balzacc seni seçtim. Arada adsızı yorumlarız. 😄 2 2 Yorumla Balzacc +1 yıl Olur 🌟 Yorumla Plasebo-Etkisi +1 yıl @Balzacc 📚📚 Yorumla
Ayzıiıttt Takip Et Master Yaş: 108 , eic 32% +1 yıl Neydi bir sarı mod vardı nickini bilmiyorum 😞 1 0 Yorumla
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Merak etmiyor olmam normal ve ben kızıma okurum 1 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 757 cevap paylaştı. o ayrı yalnız yoksa kitabımı kendim okurum ben :) 1 0 Yorumla
Naz_006 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl @Angaraliyim06 💎🕊 3 32 Yorumla Angaraliyim06 +1 yıl Senin icin okurum Yorumla Naz_006 +1 yıl Benimsin🕊💎 Yorumla Angaraliyim06 +1 yıl Hmm öyle mi Yorumla Naz_006 +1 yıl Elbette :) Yorumla Angaraliyim06 +1 yıl Ozaman ona göre davran Yorumla Naz_006 +1 yıl Davranıyorum Yorumla Angaraliyim06 +1 yıl Davrandigini sanıyorsun Yorumla Naz_006 +1 yıl Yaptığım birşey yok açık konuşabilirsin Yorumla Angaraliyim06 +1 yıl tamam Yorumla Naz_006 +1 yıl Yazma diyen adama yazıyorum hala trip atıyor Yorumla Angaraliyim06 +1 yıl Trip atmam ben Yorumla Naz_006 +1 yıl Su an yaptığın ne Yorumla Naz_006 +1 yıl Bana birşey söyle yoksa hesabı silecem kökten? Yorumla Angaraliyim06 +1 yıl Trip atmiyorum isim var suanda yazcam bekle Yorumla Naz_006 +1 yıl Bekliyorum.. Yorumla Angaraliyim06 +1 yıl Sen tutuo her mesaja cvp verirsen tabi konusmam seninle ozaman beni digerleriyle ayni keseye koymus oluyorsun ben digerlerinden farkliyimdir Yorumla Naz_006 +1 yıl Gardaşım diyorum ama Yorumla Angaraliyim06 +1 yıl Baslarim gardasina simdi ha😏 Yorumla Naz_006 +1 yıl Gidiyim mi? Yorumla Angaraliyim06 +1 yıl Gitme Yorumla Naz_006 +1 yıl Küfürle engelliyorum zaten Yorumla Angaraliyim06 +1 yıl Ginede sen konusmaman lazim Yorumla Naz_006 +1 yıl Ne için reis Yorumla Angaraliyim06 +1 yıl Kiskanclik Yorumla Naz_006 +1 yıl Kıskanılacak birşey yapmıyorum:) Yorumla Angaraliyim06 +1 yıl Mesajlarw cvp veriosin☺️ Yorumla Naz_006 +1 yıl Sevgilim yok ondan:) Yorumla Angaraliyim06 +1 yıl Olmadigini saniosun ama seni sahiplenen birisi var Yorumla Naz_006 +1 yıl Öyle biri yok Yorumla Angaraliyim06 +1 yıl Tamam iyi geceler ben yatıyorum görüşürüz Yorumla Naz_006 +1 yıl Offfff çok bunaltiyorsun Yorumla Angaraliyim06 +1 yıl Birsey yapmadım Yorumla
_Lindaa_ Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Kitap okumayı seven sesi güzel biri olabilir 😄 1 1 Yorumla mutlukaan +1 yıl Bir kitap seçer misiniz? Efendim. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
@KürkMantoluHayri sabaha kadar hep kendine mi okican 🥺 açcık da bana okusana ☹️
Başım hala çatlıyor la. Bir daha asla sabaha kadar durmam 😂 Ama sana bir akşam okuyacağım söz aşko 😍🌹
Yuppiiyeyyyyyy çümküsü kardeşlik 💃🏼🥳😍
Ben kendime okurum ya kimse benim icin bi sey yapmasın
Var ama bugün sitede gördüğüm tüm sorular etiket üzerine o yüzden daha fazla etiket yapmıcam😊
@atomuncekirdegi olabilir. Hayvan sevgisi temalı bir kitap okusun bana.
Siteden biri bana kitap okusun gibi bir isteğim yok.
Anne rice kitabı okuyacak biri var mı bakım parmak kaldırsın 🤭🤭
Neyse ki seslendirmenlik eğitimi almış birisiyim. Ses kaydı yapar yapar dinlerim.
Woew
Şaşırma ifade olarak woew mu?
okumazlar ki istesem de kendim okurum kendime canım kendim
@beyazorkidem merak ediyorum sesini
Ben başkasının okuduğu kitabı sevemiyorum :)
Canım kardeşim @flower0 okusun 🙂
Sen istersen okurum tabi abicimm 😊
Cansun can🙂
@balzacc seni seçtim. Arada adsızı yorumlarız. 😄
Olur 🌟
@Balzacc 📚📚
Neydi bir sarı mod vardı nickini bilmiyorum 😞
Sesli kitap okunmasını sevmiyorum 😅
Başkası okuduğunda konsantre olamam
Merak etmiyor olmam normal ve ben kızıma okurum
Okumasını istediğim birisi yok☺️
Kendi kitabımı kendim okurum..
yok kimse ama sen okusan güzel olur
ben kendim okuyorum baskasina gerek yok...
o ayrı yalnız yoksa kitabımı kendim okurum ben :)
@kemancı kız, kitap okusun.
@Angaraliyim06 💎🕊
Senin icin okurum
Benimsin🕊💎
Hmm öyle mi
Elbette :)
Ozaman ona göre davran
Davranıyorum
Davrandigini sanıyorsun
Yaptığım birşey yok açık konuşabilirsin
tamam
Yazma diyen adama yazıyorum hala trip atıyor
Trip atmam ben
Su an yaptığın ne
Bana birşey söyle yoksa hesabı silecem kökten?
Trip atmiyorum isim var suanda yazcam bekle
Bekliyorum..
Sen tutuo her mesaja cvp verirsen tabi konusmam seninle ozaman beni digerleriyle ayni keseye koymus oluyorsun ben digerlerinden farkliyimdir
Gardaşım diyorum ama
Baslarim gardasina simdi ha😏
Gidiyim mi?
Gitme
Küfürle engelliyorum zaten
Ginede sen konusmaman lazim
Ne için reis
Kiskanclik
Kıskanılacak birşey yapmıyorum:)
Mesajlarw cvp veriosin☺️
Sevgilim yok ondan:)
Olmadigini saniosun ama seni sahiplenen birisi var