Evet bu aralar çok merak ediyorum videolar izliyorum. Ama başlangıç olarak neyle başlamam gerekiyor akustik gitar diye okudum ama bilmiyorum. acaba gitar çalan ve bana önerilerde bulunabilen var mı
teşekkür ederim
teşekkür ederim
öncelikle size destek olabilmemiz için seviyenizi bilmemiz gerekiyor gitar ile ilgili ne biliyorsunuz? gam sistemleri, akorlar, notalar, arpej dizileri... vb diye gider bu zımbırıklar önce neler bildiğinizi bilelim ki size yardımcı olabilelim. eğer gitarla en ufak bir geçmişiniz yoksa perde egzersizleri ile başlamanız gerekiyor bu yavaştan da olsa parmaklarınızı açar ve kas hafızanızın oturmasına yardımcı olur iki haftaya basit akorlar basmaya başlarsınız.
Klasik gitar ile başlamalısın. En uygun fiyatlı olanından al. Çünkü klasik gitar daha yumuşak tellidir. Önce kendini ve sabrını test etmelisin. İleride öğrenirsen kaliteli bir gitar tavsiye edebilirim.
Cevap
7Cevap
Genelde klasik gitar ile başlanilir cunku telleri plastiktir akustik gitarin telleri çelik benim onerim klasik gitarla başlaman hem daha ucuz okuyor sonradan birakirsan cok onemli olmaz youtubede eğitici videolar var ama uzerine duşmen lazim
Ne tür müzikle ilgileniyorsun. 5 sene kadar çaldım ben, çok gitarist yetiştirip grup filan kurdum. Yardımcı olabilirim
Kursa gidebilirsin gitmeden önce evde deneyebilirsin youtubeden açıp
Başlangıcı, ortası falan yok. Hangi tür müziğe ilgin varsa ona uygun bir gitar alıp başlarsın. Önce akustik, sonra klasik diye bir şey yok
Kursa gitmeden zor ya
kursa gitmeden çalamazsın
bende istiyorum umarım başlarsın
Akustik başlamalısın
Klasik gitar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?