Hepsi süper, hepsine bayılıyorum. Özellikle BlackPink dört tane birbirinden güzel sese, güzelliğe ve havaya sahip kadın cidden çok iyi temsil ediyorlar hem kadınları hem de ülkelerini.
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBende eskiden çook fazla dinlerdim hatta bir ara oppaci falan olacak seviyeye gelmiştim şu an dinlemesem de hala seviyorum özellikle bts jungkookie ve jimin i ayrı bi severim hala yeni sarkılari cikinca bi merak edip bakarım korelilerin genel olarak tarzlarına kıyafetleri ve makyajlarını severim zaten. ön yarglı olmalarınin nedeni genç kitle olabilir ve o genç kitlenin bazen abartılı hal hareketleri ya da erkeklerin makyaj yapması. Aslında yapan yapsın kimene ama yinede emin değilim tam olarak nedeni ne
01 Yorumla
+1 yılTam da Türkçe poptan nefret etmişken karşıma çıktılar. 4 yıldır dinliyorum. Küçük gruplardan tut büyük gruplara kadar en ufak yapımda emek var. Dansları, karografileri, ses uyumları harika. BTS dünyaca ünlü olmasına rağmen özlerini unutmadı nerden geldiklerini çok iyi biliyorlar. O yüzden seviyorum
36 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten hak ediyolar. Blackpink pek dinlemiyorum ama yetenekliler gerçekten. A pop ve Türk pop sanatçıları adını sanattan çok yaptıkları saçma hareketlerden konuşturuyolar. Ama kpop gerçekten başka bi seviye yaa
- +1 yıl
Eig için teşekkürler bu arada❣️
Gerçekten başarılı, enerjik ve çalışkanlar ciddi anlamda yaptiklari işe emek veriyorlar , karsiliginida fazlasıyla alıyorlar.😊
05 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
+1 yılCok onyargi var malesef, yok onlari ergenler dinliyo yok kiz gibiler yok gay bunlar yok soyle boyle bende biktim be onlarin yaptigi isin geldikleri yerin basarilarinin farkinda olmadan konusuyolar iste zevkler tartisilmaz evet ama en azindan saygi duyulmali boyle sacma ithamlar yapilmamali
11 YorumlaSen beğendiysen güzeldir moralini bozma çünkü zevkler görecelidir benim kişisel beğenim yabancı dinlemek isterim buda orjinal ingiliz amerikan pop olur neticede kore şarkın onların kopyası bu sebepten çok orjinal gelmemiş arkadaşlara
05 Yorumlakore fanıyım kültürlerine insan haklarına mimarilerine tarihlerine hayranım KİŞİLERİN GAY OLMASI BENI ILGILENDIRMIYOR DEDIGIM GIBI BEN KOREYI KORE OLDUGU ICIN SEVIYORUM ONDAN ön yargılı degılım
18 Yorumla
+1 yılUlan kiminiz avrupalılara özenir, kiminiz korelilere özenir. Bıktık arkadadaş. Bu özenti tavırları aydınlarımıza ve geleceği teminatı olan gençlere yakışmıyor. Türk olun. Türk.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKorelileri pek beğenmem görünüş olarak. ama iyidirler tabi müzik konusunda
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇekik göz sevmem ben de ondan.
+1 yılAhhh bts... benim cadı kızlarım hayranları ,,, bu sabah kupa bardak serisinin son takım bardağını da aldılar,, şarkılarını ezberlemişler falan...😜benlik değiller ama çok çok başarılılar ciddi emek sarfediyorlar ,
00 Yorumla
+1 yılKoreografileri baya iyi aga özellikle 4Minutes gibi baya emek verilmiş yapımlar da var da işte zevk meselesi herkes sevmek zorunda olmadığı gibi kimsenin dil uzatmaya da hakkı yok.
01 Yorumla
+1 yılGruplara değil sümeyyelere var
Bokunu çıkardılar kafayı yemiş gibiler
Yoksa bende seviyorum 2008 yılından beri dizi de izlerim müziklerini de dinlerim korece de bilirim01 Yorumla
+1 yılBen sevmiyorum ama dinleyenlere bir şey demem zevk meselesi
20 Yorumlakpop bts'den ibaret degil sümeyeler 14yaşındaki çocuklar sağolsun önyargı olur tabi
bigbang exo nct red velvet monsta x gibi birsürü güzel kpop grupları var00 Yorumla
+1 yılHer ülkenin farklı bir kültürü vardır herkes sevmek zorunda değil elbette ama önyargı yapmadan önce yaptığı sanata bakmak lazım bende severim.
01 Yorumla- Kültür & Sanat konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDinleyen yas grubundan dolayi. Gerci fero muydu neydi onun gibileri 30 yasindakiler dinliyor ben yine sevmiyor hatta cok yadirgiyorum.
07 Yorumla- +1 yıl
Yaş grubu aslında 18 üstü de çok fazla var dünyada ama göze tiktokta jimin benim kocam diyenler batıyo o konuda haklısın
- +1 yıl
Evet @bensherlock aslinda her seyin fazlasi göze batiyor. Biraz fazla abartanlar var o yüzden belkide artik itici geliyor
- +1 yıl
Aslında kendi aramızda eğleniyoruz üyelerin tek Tweetarı olduğundan orda destek oluyoruz onlara bu yüzden de çok Tweet oluyo ondan öyle gözüküyo bence
- +1 yıl
@bensherlock jimin çok iyi ama jimin benim kocam ne saçma bir kelimedir 😄
- +1 yıl
Hepsi yakışıklı hepsi kocamız mı olcak gdjsjjdf. Ben bi an önce sevgililerinin açıklanmasını isterdim açıkçası oppacılar gitsin diyr
- +1 yıl
@bensherlock hayran olunabilir beğenedebilirler ama kocam sevgilim sonra eşlerini sevgililerini falan kötülemelerde oluyor gerçekten fazla ergen ve komikler :)
+1 yılErgenlerin aşırı fanatik davranışları yüzünden bir önyargı olma durumu var. Yok şu benim sevgilim şu benim kocam falan. İyi ki bu durum azaldı 2 sene önce çok fazlaydı
00 YorumlaBen Gfriend seviyorum, şarkıları benim için yazılmış gibi ve üyeleri de diğerlerine göre daha samimi geliyorlar ♡
00 Yorumla
+1 yılErgen yaş grubunun yanlış tanıtımından dolayı tamamen. Ülkede b*k atmaya meraklı zaten.
01 YorumlaYargı felan yok, ergenlerin ağırlıklı olarak sevdiği bir şarkı stili
02 Yorumlaseveni var. ön yargının sebebi, daha ergen tiplerin dinlemesi
01 YorumlaErgenlere hitap ediyormuş öyle söyleniyor yani ben hiç dinlemedim onların yalancısıyım :)
01 Yorumla
+1 yılgruplara önyargımız yok ergen tayfalarına önyargımız var. bende bir army olarak cidden bıktım şu ergenlerden
01 Yorumla
+1 yılBen de saçma buluyorum bu önyargıyı bts blankpink ve 2ne1 çok iyi grup
15 Yorumla- +1 yıl
Demin dinliyodum
- +1 yıl
Bts Dynamite dinleyip kendimce söylemeye çalışmaca falan
Dansları felan iyide tipten kaybediyolar izlerken kendimi gay gibi hissediyom
01 Yorumlatwitterda her twitin altına falan atıyorlar videolarını bu fazlasıyla itici yapıyor
01 YorumlaTürkiye'de herşeye ön yargi var merak etme çok takma hayatini yaşa
01 YorumlaÖnyargılı değilim. İzledim ve beğenmedim.
11 YorumlaKültür & Sanat konusunda 868 cevap paylaştı. Kitlesi tiktokcular gibi
11 Yorumlakore dizilerini cok severim
13 YorumlaBilmem hiç dinlemedim
20 YorumlaÖn yargı yok ama aşırı abartilmasi saçma
01 Yorumla
+1 yılBigbang dinlerdim lisede ne günlerdi. d. s
00 YorumlaHayran kitlesi yüzünden
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErgenler fazla dinlediği için
11 Yorumla
+1 yılBurası Türkiye ne bekliyosn
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGidip teknoloji üretsinler
016 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl50 60 milyon nüfusları var zaten normaldir o kadar izlenmesi milliyetçiler çok sıkı olarak bence doğal
Cevap sahibi+1 yılValla türkiyede izleyende tek sensin heralde.
Cevap sahibi+1 yılValla ben inanmıyorum dünyada fanları olduğuna onların fanları japon denizini geçmez Vietnam japonya kore o üçgende dolaşır nihayetinde bir BON JOVI , SCORPIONS ya da AC/DC degiller
- +1 yıl
grammyye falan katılıp dünya starlarıyla iş birlikleri yapıyorlar. Sen biraz uzak kalmışsın popüler kültürde.
Cevap sahibi+1 yıl@Serra _pink Doğrudur ilgi alanimda degil uzakdoğu kültürü.
- +1 yıl
Uzakdoğu kültürü değil global isimler. Ben hiç dinlemiyorum ama hep karşıma çıkıyor gerek trendlerde gerek haberlerde. Bundan bahsediyorum.
Cevap sahibi+1 yılÖrnek ver global olsa mutlaka duyardım çünkü işyerim global her milletten insan var
- +1 yıl
Globallik her ülkede tanınır hale gelmesi demek oluyor. Tanımayan popüler kültürden uzak kişiler olabilir. Ancak MTV sinden Grammy sine Amerikan music ödüllerine dahi çıktılar ödül aldılar.
Cevap sahibi+1 yılOnların ödül alması global olduklarını göstermez kaldiki günümüzde sosyal medya uygulamaları sayesinde tanınır oluyorlar ama belli bir yaş seviyesinde ve popüler kültürde bundan nemalanmak için ödül veriyor onlara ergen demiycem genc nesil daha cok tanıyor tabiki benim gibi belli yaştaki birinin ilgi alanına girmemesi gayet doğal üst te de bahsettiğim gibi klasik rock ya da hard rock daha cok seviyorum
- +1 yıl
Olabilir ama onların popüler olduğunu bu yüzden de popüler kültürde olduğunu söylüyorum ki bende dinlemem.
Cevap sahibi+1 yılAynı görüşteyiz o zaman. Bende sandim ki onlarin fanisin. Sizin ilgi alanıniz ne tür müzik o zaman özel olmazsa
- +1 yıl
@Serra_pink evet globeller şarkı çıkarttıkları an çok izleniyor bunlar gerçek sayılar
+1 yılBen Seviyorum.
10 YorumlaGay gibiler.
01 YorumlaHaklılar
01 Yorumla
+1 yılBana gore iticiler
03 Yorumla- +1 yıl
Oyuncaklara benziyorlar tipik cool degiller bana gore
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı