Kültür & Sanat Hurda atık sanatı duydunuz mu? Vindicta Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Hurda dediğimiz çöp malzemeleri sanatçı hayal gücüyle birleştiriyor. Bambaşka bir eser oluyor. Türkiyede bu işi yapan bir kaç kişi var. Bir eseri bitirmek aylarca sürebilir. Evet bu sanatı duymuştum Hayır pek bilgim yok Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hurda atık sanatı duydunuz mu? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 840 cevap paylaştı. Evet duydum, atık malzemelerin böyle değerlendiriliyor olması ve ortaya böyle zarif eserler çıkarması çok hoş 1 0 Yorumla
Asabi1çilek Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 85% +1 yıl Evet duymuştum. Bende geri dönüşüm seven bir insanım küçükken pul koleksiyonum vardı. 1 0 Yorumla
naber_nassın_iyilik Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 42% +1 yıl Offf çitaya bakarken midem bulandı bende o tür şeylere bakma rahatsızlığı var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet duydum, atık malzemelerin böyle değerlendiriliyor olması ve ortaya böyle zarif eserler çıkarması çok hoş
Evet duymuştum. Bende geri dönüşüm seven bir insanım küçükken pul koleksiyonum vardı.
Offf çitaya bakarken midem bulandı bende o tür şeylere bakma rahatsızlığı var
Çok hoş