Roma rakamları ile tarih için önem taşıyan bir yılı dövme olarak yaptırmak istiyorum. Anne babamın doğum tarihini yaptırmam... tarih dersini çok severim, arkeoloji'ye bayılırım... ama nasıl ve hangi tarihi yazdırıyım sizce? :/ cidden kararsızım. Doğum yılımı asla yapmam
Bu rakam senin hayatından bir kesit olmalı... En sevdiğin ve en eğlendiğin, hayatında büyük başarılara imza attığın yıl olabilir. Kendini keşfettiğin bir zaman olur. Dövme yaptırdım demek için yaptırmamalısın.
Dışarıdan dövmene baktığım zaman, senin geçmişinden bir şeyler göreceğim. Hayallerini ya da yaşadıklarını.
Dovme bir gelenektir Dogu guney doğuda kadinlar analarin ellerine yaktığı o kinalara dayanir her figur bir duyguyu temsil eder Bende 3 tane var biri Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk un imzasi saygi ve ozlemle anıyorum Işıklar içerisinde ışıklar ile olsun değeri bir yunus Ve bir güvecin dovmesi Şu an yaşadığım 42 yillik yasami en iyi anlatacak mitolojide küllerinden doğan kus olarak bilinen zumruduanka kusunu yaptirmak istiyorum Sende ruhunu keşfet seni yansitacak bir dövme yaptir Bu olmazsa sıkılır ilerde silersin çoğu siliyor ben son derece memnunum
Bence senin için özel olan herhangi bir günü yaptırabilirsin illa ünlü birine lazım olması gerekmiyor ya mesela evcil kedin varsa ismi çok uzun değilse türkçe alfabesindeki sayılara göre kodlayabilirsin çok uçuk bir şey oldu ama mantıklı yani sjsj