Filmleri kızalrı kültürleri ya da dünya çapında ünlü santcıları felan? film sektörleri ve yasayıs tarzları olabilir ne düşünüyosunuz? birde hollywooddanda ünlü ya da hollywooddan sonra dünyada en meşhur hintliler deniyor ama o kadar sinema takip eden biriyim belli başlı kaliteli rast glemişti aamir khan ın filmleri 8.0 üstündeyken imdbde bollywoodun oyuncularının yüzde 90ının imdbsi bizden beter nasıl bir başarı anlamadım ama? Birde kızlarının hepsi aishwarya rai kadar güzelmi?
Cevabın nedir?
+1 yılHintliler hakkında pozitif düşünüyorum. Çünkü ünlü olan bazı hintli erkekler çok yakışıklı. Örnek olarak Sidharth Malhotra ve Barun Sobti. Yemekleri çok güzel oluyor. Acılı ve bol baharatlı en sevdiğim. Kıyafetleri çok renkli ve takılarıda gösterişli oluyor. Bollywood filmlerini beğeniyorum. Bazıları çok aksiyonlu oluyor. Bence bu ülkeye onyargiyla yaklaşmayın derim. Çünkü kötü tarafları olduğu kadar iyi taraflarıda var. Ben her iki tarafınıda biliyorum. Ve yinede söylemek istiyorum ki hindistanı seviyorum
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bollywood, artik Hollywood'danda onde gelen bir sektor denilebilir...
Filmleri yakindan takip ederim. Kizlar, secilme noktasina gelene kadar bir cok prosudurden gecerler. Dogu Hindistan dan secilir cogu, cunku acik tenli olmalarina onem verilir. Memleket olarak Hindistan, gercekten gidip gormeye degilecek bir ulke. Zengin kulturuyle, dogal guzellikleriyle. Eger cok merhametli bir kisilige sahipseniz, fakirlik ve yoksulluk icler acisidir malesef :((02 Yorumla
Soran+1 yılne yönden önde işte bu önemli popülarite diyolar ula aamrden başka bilmiyolar türkiye deme bana londrada ve lyonda yaşadım ordada sadece aamir ya da asihwarya oda güzelliğiyle tabi :). İMDB dede shahrukh ve aamirin filmleri çok yüksekken genel bollywood filmlerinin türk filmlerininde bile düşüktür. İLERİ DERKEN SEKTÖR BÜYÜKLÜĞÜ VE FİLM SAYISI RENKLİLİK DİYORSAN COK HAKLISIN TABİ
- +1 yıl
Bende sizin gibi düşünüyorum ama şaşırdım. Sotuma bekliyorum :)
+1 yılYemeklerinde haddinden fazla baharat kullanan ve filmlerinde bir duygu neden oldu nasıl oldu diye sonuna kadar anlatan insanlardır. :)
Biraz önyargı gibi oldu ama hint filmlerinin çoğu olmasada bir kaçını izledim sevdim :)
Aamir Khan filmlerini tavsiye derim Bknz. (3 İdiot)04 Yorumla
Soran+1 yıliyi olanalrı cok iyi ama nadir bence. Dnyad aünlülermi
- +1 yıl
kesinlikle ;)
Soran+1 yıldünyada ünlülermi
- +1 yıl
Eğer sağını solunu açsalar bunlarda ünlü olurdu. Bir kaç ünlü olanı var gerisinin adı bile duyulmamış :D
Hintlileri sevmem filmlerine de bakmam. Neden bilmiyorum ama hic sevmiyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yıldünyaca ünlülermi?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
19Cevap
+1 yılçok severim ben aamir khan. özellikle salman khan ve john abraham favorilerim dansları ve aşk konusunu işleyiş tarzları çok hoşuma gidiyor... çok renkli bir dünyaları var :DD
09 Yorumla
Soran+1 yıldünyada hollywooddan sonra en cok ünü olanlar diyolar ama film sayısı oalrak mı bu yoksa popülarite olarakmı benim avrupadada arkadasım var benim gibi aishwarya aamir shahrukh he belki akshay kumar :D
- +1 yıl
bu bir sektör ben hollywood ve bollywooddan başka ünlü sinema sektörü pek duymadım ayrıca film sayıları gerçekten fazla adamlar çalışıyor boş durmuyorlar...
Soran+1 yılya illa wood mu olması gerek italya fransa noluyo onlarda kursunlar wood o zaman :D en iyi sinema ülkelerinin başında amerika var sonra fransa sonra italya hindistan 18. sırada
Soran+1 yılama renklilik ve farklılık kütür oalrak tabiki süperler
Soran+1 yılAaamir gibi bir geçrek var yok öyle bir sevimlilik :)
- +1 yıl
ben amerikan ve hint izliyorum diğerlerinin varlığından haberim yok inan :DDD
Soran+1 yılo zaman ilgi meselesi. yani bir cannes film festivali dünyada basında her yerde verilir fransadır merkezide bollywood filmleri bile burada gösteirlmek içni can atıyo ilk bollywood filmi cannesteki devdas :) bunalrd abenden genel kültür :)
- +1 yıl
Tarz meselesi evet ben pek sevmem cannes o yüzden takip etmem... beni aydınlattığın için de sağol haha ks nin bir işe yaradığını hissettim ilk defa :DDD
Soran+1 yılya bollywoodun her filmini sevmem açıkçası ama aishwarya rai kadar güzel bir kadın ve aamir khan gibi bir sveimlilik olunca tabiki okurum :)
vala tek bildiğim kızları çok çekicidir banagöre çokta tatlılar eserler ve esmer bayanlara hayranlığım var erkeklerine kelince iğrenç çok kıcık lar dipleri afrikalılar bile daha kanım kaynıyor onlara göre.
00 Yorumla
+1 yıldyanın en pıs mılletı her yer bok koseye boku gelen yemek terken koseye sıcıyor kadın erkek bırbırnın yanında pısler çoklar boklar fılmerlıde bok fakırler ama herşeye rağmen mutlular ve suç oranı çok düşük nufusa göre
02 Yorumla
Soran+1 yılnufusa göre düşük müşük diyonda dünyada tecavüzde 1. ciler ki ıçingeneler hırsız ve tecavüz hırsızlıktan öte berbat bişiy
- +1 yıl
okadarçatlak su kaçırmaz
Sevgilim o aamir ve kuzeninin hayranı nefret ediyorum hintlilerden itoğlu itler
04 Yorumla
Soran+1 yılaamir iyidir be :)
Soran+1 yıladam cok yakısıklı değil ama fakrlı bir cazibesi var :)
Kültür & Sanat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Doğal olan herşeyi severim.. Hintliler de eğitimli ve doğal duruyorlar.
04 Yorumla
Soran+1 yılülkenin yüzde 60ı okuma yazma bilmiyor ve üni mezun sayısı yüzde 25 şaka mı yapıyosun? oda değil şehirleşme oranıda yerlerde? her yerini mumbai sandın erhalde sne :D
Soran+1 yılzengini cok zengin fakiri cok fakir ama zenginide az ve onalrda amerikaya ingiltereye kacıyolamrış öyle nai:)
+1 yılPis insanlar kokarlar , ticaret yapmak acayip zordur çinlileri ticaretine benzer başını ağrıtırlar.
ingizlizde th'yi di diye okurlar Yaşını sorarsın i * drity one , my wife is dirty too derler halbuki thirty demeye çalışıyorlar :)04 Yorumla
Soran+1 yılingilizceleri çokmu kötü bu kaar aksanları felan bizden kötü erhalde :D
Soran+1 yılanladıgıma göre ben daha iyi konusuyom :D
- +1 yıl
Oldukça kötü ve çok pis kokuyorlar gerçekten yemekleri hep baharatlı yerler.
Ben sevmem ama işim gereği bazen onlarla muhattap olmak zorundayım
Soran+1 yılnasıl nedne muhattapsın? filmleri dünyaca ünlümü bir sor :D
Gerçekde koyu renkli ve güzel değiller. Ama karakterleri inan filmlerdeki gibi şipsevdi ve romantik
06 Yorumla
Soran+1 yılaishwaryta rai kendine beyz tenli dmeiş bir röportajında en beyazı aishwaryaysa karalıklarını düşünemiyorum:D
Soran+1 yıltürkleri sveiyolar bir önyargıları yok. Bide ben beyaz tenli kömür saçlı simsiyah gözlüyüm benide bunalra benzetiyolardı sonakshi sinhamıdır nedir onaiştebakmadım ama allahtan beyazları varmış sevindim :D
Soran+1 yılsiyah saçlaysan süt beyazı olamazısn zaten çokbembeyaz yani normal beyazlık :D katrinakaif tarzı:)
hintliler denince aklıma bolca baharat ve baharat kokan bir ülke geliyor. herkesin kültürüne, inancına vs saygım var. o yüzden bu konuda söz söyleyemem.
05 Yorumla
Soran+1 yılsaygı duymak ve eleştirmek bir değil
Soran+1 yılama iyi hiç yazma o zaman cevap :D
Soran+1 yıliyi iyi :D çok zengi hintlileride var ama artı senn dediğin hindular için geçerli:)
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 milyar insandan 3-5 tane ünlü çıkarmışlar az bile bilmem sevmiyorum ben lan öküze tapıyor adamla iğrenç besleniyorlar tavşan gibi ürüyorlar asya dünyayı kirleten bir bölge çinde 1. sırada
10 Yorumlaben o kadar sevmiyorum filmlerini. tarzım olmadığından degil ama kalite denen bişey yok. kızlarıda o kadar güzel sayılmazlar hani.
022 Yorumla
Soran+1 yılaishwarya rai dışında bizimkilerden cirkinler fahriye evcen tuba büyüküstün gibi bayanara hiç denk gelmedim
Soran+1 yılvar mı hindistada tuba gibisi? valla bayanım kıskanc felanda değilim kız arkadaslarım hiç beyenmezler ama ben bayılıyorum ikiz doğrumuş 32 yaşında birisi oldugua inanamazsın :)
Soran+1 yılailevi hayatı düzgün esmer güzeli
Soran+1 yılben kıskanç kızlardan değilim :D o kadınla büydüm ihlamurlar altındadan beri :D nere kacırıyon onur saylak nolcak :D
Soran+1 yılyok be alakamız yok hatta tersi bir tip kopkoyu gözlü ama beyaz tenli siyah saçlı oda esmer tenli ama açık renk gözlü zerre ortak noktam yok kadınla:( :D
Soran+1 yıliran türkmen meleziyim ben göz saç çok koyuda allahtan ten beyaz :D
Soran+1 yıl:D irana gel bide :D
Soran+1 yılhayır daha önce gittim babam iranlı sadece ama işte kafa kesiyolar felan bide kızları çirkin diye innalar böyle düşününce babamdan utanır oldum:)
Soran+1 yıloff 168 :(
Soran+1 yılkısa bence :D
Soran+1 yılbende 180 bir admala kötü dururum düşüncesi vardı :D
+1 yılHindistan ve Hintliler dendiği vakit gözlerimde çöp yığınları canlanıyor.
10 YorumlaKızları benim Altaylarda ki Türk kızlarımla yarışamaz. nokta
07 Yorumla
Soran+1 yılhintliler iyi değil pek
Soran+1 yılzor bulunuyolar. Bizim var türkmen çekik gözlü kısa boylu ama kızın suratı cok pürüssüz. baya iyi. Annemde türkmendir benim oda çekik :) babamda iran azerisi bende orataya karısık :D
Sırf bana hindu tipi var sende diyorlar diye baktım ha :D
08 Yorumla
Soran+1 yılvalla hakaret etmişler :D
Soran+1 yılsen hindu gördünmü hiç :(
Soran+1 yılasffj yoksa seeen SADUMUSUN :D
Soran+1 yılaçıklamasam daha iyi bir google amcaya sor :D
+1 yılÜnlüleri dışında sevdiğim pek bişeyi yok bir de filmlerini seviyorum. Aamir khan ve ranbir kapoor favorim
01 Yorumla
Soran+1 yılbende bir katrina sevemedim gitti.
esmer kısa kirli görüntüleri dışında yani çoğunun gözleri güzel
00 Yorumlayağlı ve pis ülke görünce bir iğrenme geliyor nedense :/
09 Yorumla
Soran+1 yılfilmleri ve oyuncuları amerikadan sonra dünyaca en ünlü diyolar? ölemi :) ben neden belli başlı tek tük biliyorum :D
Soran+1 yılmilyoner film o :D sen bir milyonerle karar verme gündelik hayatlaırnda ki düşmanlık hint müslümanı ve özellikle pakistan müslümanlığıdır türklere hiç b kötü yorumlarını göremedim. Pakistana saydırıyolar tabi artı sanat alınında olsaydı ülkenin en devleri müslüman olmazdı aamir khan hacca gitti la gerisini sen düşün :D dünyada çok ünlülermi bunalr
- +1 yıl
Ben İslamcı değilim ırkçıyım ama Pakistan gibi ülkede baş tacıdır yani :) sana şöyle söyleyim hindistan 2020de baya zengin ülke olcak çin modeli uyguluyorlar çinliler nasıl kopyalıp satıuyorsa malları hindistanda film sektöründe bunu yapıyor ama bence hiç bir zaman ABD kalitesine ulaşamıcak
Soran+1 yılya bikere o fakirlikte insnaı varsa ülke gelişse ne halt olcak ya milyoneri hindistan svemez neden çünkü o hindistanın gerçeği renkli dünyası değil. Irkçıyım derken aşırı faşistlerden hoşlanmam annem izmirli babam mardinli oldgu için çok çekmiştim. Kendini ne hissediyosan osundur ırkçılğa gerke yok. Pakistanda kardeş ülkedir zaen ve onalrda hint kanı taşırlar sadece temizler
Soran+1 yılbizim oyuncularda hep bir edirneden sonrasına gitme hevesi var hep burdan batısı yani bollywooda gitmek isteyen cok az kişi gördüm oda hani lafta meltme cumbul gibi tesadüfi dmeiş kadın. Pis diyemi yani?
Soran+1 yılfanalrı öyle bir abartıyoki yok avrupadan ünlü fransa neymiş cannes neymiş zart zurt e haliyle dşünüyorum amdem bukadar süse yaptırıcak nedne bizimkiler ingilterede fransada ya da amerika yolalrında haliyle bir sorguluyoruz :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok iyiler filim konusunda
Fakat memleketlerine giden çok gemici arkadaşım var ve çok kötü kokuyormuş02 Yorumla
Soran+1 yılçok iyilerde hepsimi yani imdbleri oyuncudan oyuncua değiiyo aamir gibi bir gerçek varken bikaç star dışında yüzde 80 dandirik hollywood cakması diyolar
Cevap sahibi+1 yılBen severim ve misal uçurtma filimi çok güzeldi
Küçüklüğüm onların filimlerini izleyerek geçti.
Yani bu millet o konuda çok yetenekli
Misal dünyaca ünlü piyanistler kemancılar filan var
Ama bazen sokakta gördüğümüz çingene müzisyenlerin ellerine su dökemezler
Çingenelerden yetenekli dansçı müzisyen yoktur bence
Bunlar da öyle bişey işte
Direk aamir khan aklima geliyor adamn filmleri super ya :-D
00 YorumlaMüslümanlarına saygım var diğerleri ise yarım insan bile denilemeyecek durumda
09 Yorumla
Soran+1 yılsadu ve gurular 50 yıl yıkanmıyorlarmış
Soran+1 yılsinemaları peki?
Soran+1 yılpopülarite olarak ben aamir khan ve bikaç kşi dışıdna tanımıyorumda amerikalıalrdan sonra frnasayı cannes films festivalini herşeyi solladılar diyolar ama o kadar genel kültürüm var hintlide tanıyorum ama nasıl dünyaca ünlüler anlamadım
Soran+1 yılsinemaya ilgim var işte siteye karın doymaya mı giriyoz teallam :D
Soran+1 yılbollywood diye bişiyin oldugunu bilmiyodum çin malı hollywood gibi çok gülmüştüm e başta evet bunu siteden öğrendim :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılbizden çok fazla film çektikleri için bizden daha önde gözüküyorlar
05 Yorumla
Soran+1 yılfilm çöplüğü ün getiremezki :D kaliteli film sayısı az
Cevap sahibi+1 yılreklamın iyisi kötüsü olmaz adlarını duyuruyorlar turistçekiyorlar mı ona bak hindistan tablet bilgisayar yaptı ünlü büyük bir araba markasını satın aldılar
Soran+1 yılaamir khan dışında ne ad duyurması ya iki tanehint filmi zileyipte sinema konusunda cok yiler diyolar bu iş bollywoodlada bitmiyor güne sineması cart curt var küçük bütceli hepsi belli başlı oyuncuları dışında tanıyanların olması saçma geliyo inandırıcı değil
Cevap sahibi+1 yılmotosiklet üretimindede büyüdüler sırf sinema olarak bakma bir ülkeye
Soran+1 yılşu an sinemadan açıldıda herkesle o yüzden :) yazılım mühendisliğide iyi baya
+1 yıldansları hoşuma gidiyo benim :D
00 Yorumla
+1 yılİtici ve yapmacik geliyor :)
00 YorumlaHolywood Bolywoodun tirnagi olamaz
020 Yorumla
Soran+1 yılprofilinden böyle düşümek normal tbaiki film işi göreceli ama yıldız gerçeği var anlatabiliyomuyum bir cannes (fransa) küresel basındadır italyadada var amerika hep popüleritesi yüksek hindistan için nedne böyle değil skaın bana bizim ülkemizde yok deme irandan ve azerbaycan ötesinde yoklar gerçi şuda var AAMİR KHAN VE SRK gibi geçrkeler var ama neden yani doğu kültürü oldugu içinmi
Soran+1 yılişte ama şöylede bişiy var şahsen 2000lerde shahrukh abimiz cıtırdı aamir salman bissürü ve şu an yeni sektöre katılacaklar birgün onalrı yerini elbet alıcak ve asla bir aamir khan gibi sükse yapan biri cıkmayacak emin ol böylede bir gerçek var
Soran+1 yıldhoom 3 ha birde dabbanga bir kız varmış sonakshi sinha diye beni ona benzetiolardı merak edip onu ziledim :D
Soran+1 yılabi bend eonu anlamıyorum tamam kadın cok yetenekli ama gözleir dışında klasik hintli be çirkin. Aishwarya rai edemezler diyorum :)
Soran+1 yılgüzellik olarak dedin sandım :D aishwaryayı cok beyeniyoru ama o kadar kendini beyenmişki beyenesi glemiyo insnaın birde kendini beyaz tenli snaıyo biliyomuydun? o beyazsa ben hortlağım ya da katrina :D
Soran+1 yılkalbi güzel olunca zaten :) aishwaryada ben güzelim demese mütevazi olsa biraz:D katrina severmisin?
Soran+1 yılsen kajolla büyümüşün :D
Soran+1 yılama dilwale bilmemne bilmemne vardır efsane film onu beğenmiştim şu rofilindei herifte cıtırdı o zmanalr ayy :D
Soran+1 yılbaşka neler var. Benide fan yapcan :D
Soran+1 yılhayır sadece fragmanına baktım pek sarmadı acıkcasıda ordkai kız renkli gözlü değildi kajol yeşil gözlü artı güzelde değildi pek tiik geldi bakmadım :D
Mide bulantısı yapıyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhint bir arkadaşım var çok severim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDanslarini çok begeniyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılonların danslarıyla çalışmıştık bir ara
Kültür & Sanat konusunda 1,6b cevap paylaştı. hint fakiri terimi niye var onu düşünüyorum
00 YorumlaKadinlari harbiden guzel ama. karakterini bilemem
00 Yorumlahintlidirler
00 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri