Kültür & Sanat Nasıl telafuz edilir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor "LGBT" Türkçedeki gibi direkt harfle mi okunur? Değilse nasıl okunur Güncellemeler+1 yıl Peki ingilizce mi Türkce mi okumak daha mantıklı hangisi daha estetik durur Nasıl telafuz edilir? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
köyün_delisi Takip Et Yoda Yaş: 50 +1 yıl LGBTT (lezbiyen, gey, biseksüel, transseksüel veya travesti) 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Açılımını biliyorum. Kısaltılması nasıl okunur diyorum yani "legebete "mi Yorumla köyün_delisi +1 yıl evet Yorumla
Callmemistress Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 43% +1 yıl Türkçe okuyabilirsin legebete diye ya da elcibiti diye ingilizce oku 1 0 Yorumla
seeeevdeee Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 60% +1 yıl msmsnksnshs el ci bir ti ya da le ge be te 1 1 Yorumla seeeevdeee +1 yıl * bir Yorumla
GelbiH20iç Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 75% +1 yıl Alcibiti 1 1 Yorumla GelbiH20iç +1 yıl El* Yorumla
LengeliFötr Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Cehalet vol733728 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi bir soru sormuştum. Bu konudaki görüşünü değil Yorumla LengeliFötr +1 yıl Legebete işte knl Yorumla Soran +1 yıl Sanki legebete diyince dalga geçeceklermiş gibi geliyor elcibiti mi demeliyim diye ikileme düşmüstüm tesekkürler Yorumla LengeliFötr +1 yıl Elcibiti sbxjdjfjdjdld kraaall Yorumla
lluvia07 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl LGBT ne demek peki? 0 5 Yorumla lluvia07 +1 yıl + ++ Yorumla Soran +1 yıl Lez gay biseksüel falan onların baş harfi Yorumla lluvia07 +1 yıl LGBT biliyorum LGBT artı ne demek? Yorumla Soran +1 yıl Bilmem belki +olarak translar falan başka bireyleri temsil ediyordur Yorumla lluvia07 +1 yıl Tamam anladım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
LGBTT (lezbiyen, gey, biseksüel, transseksüel veya travesti)
Açılımını biliyorum. Kısaltılması nasıl okunur diyorum yani "legebete "mi
evet
Türkçe okuyabilirsin legebete diye ya da elcibiti diye ingilizce oku
Bir de + sı var o ne is edkşfgdşl
msmsnksnshs el ci bir ti ya da le ge be te
* bir
El ci bir ti 😂 legebete de geç işte
Adalet terliği diye okunuyor
İyiymiş
Türkçe: Le Ge Be Teİngilizce: El Ci bir Ti
El ci bir et
Alcibiti
El*
Direk oku. Legebete
Kafana göre
Lüleburgaz Giresun bursa Trabzon şeklinde okunur
Cehalet vol733728
Ciddi bir soru sormuştum. Bu konudaki görüşünü değil
Legebete işte knl
Sanki legebete diyince dalga geçeceklermiş gibi geliyor elcibiti mi demeliyim diye ikileme düşmüstüm tesekkürler
Elcibiti sbxjdjfjdjdld kraaall
LGBT ne demek peki?
+ ++
Lez gay biseksüel falan onların baş harfi
LGBT biliyorum LGBT artı ne demek?
Bilmem belki +olarak translar falan başka bireyleri temsil ediyordur
Tamam anladım