Aslında birbirlerine gönderme yapmak yerine kendilerini geliştirseler daha iyi olacak ama işte gel gör ki laf anlatamıyorsun! Listeleri altüst eden şarkıları ve milyonları aşkın fandomlara sahip k-pop gruplarına tepki hızla büyüyor.Bunların en büyük sebeplerinden biri de; renkli kliplere sahip olmaları, erkek sanatçıların klip için makyaj yapmaları, renkli saçlar vs.
Fakat k-pop grupları şirket yönetiminde çalıştığı için kukla görevi görüyorlar bir nevi. Diğer starlar gibi...Bir diğeri de Ferhat Göçer' in müzik türüne yaptığı saygısız paylaşımlar oldu. Müzik zevkimizi kimler sorguluyormuş? K-pop ergenlere ait bir müzik türü olsaydı bu yaşımda ben neden dinleyeyim?😂Tweet paylaşımları sonrası k-pop fanları tarfından linçe uğradı.😂Neler düşünüyorsunuz? K-pop yasaklanmalı mı? Basit müzik türü neden bu kadar linçlenir ki?#benkendall#kpopyasaklanmalımı#müzik#kültürsanat
Ünülerden K-pop'a linçli tepkiler! K-pop'a duyulan bu kin milyonları aşkın fan kitlesinden mi kaynaklı?
Herkes ergenler falan yazmışta kimin ne dinlediğinden bizene. İnsanların zevklerine nasıl kendimizde hak görüp laf ediyoruz, edebiliyoruz anlamıyorum. K-Pop dinlemeyen biri olarak bu yapılanları saçma buluyorum. K-Pop dinleyen birinin uğradığı hakaretleri Rap dinleyen birine yapınca da aynı Rock dinleyen birine de. Artık insanlara bu denli karışmaktan ve dilediğimiz şeyi söylemekten vazgeçmeliler. Sen Rock severken diğeri istediğini dinler ve sever. Kendi sevip dinlemediğiniz şeyleri kötülemek ve dinleyenlere laf söyleyerek alçalmaktan başka bir şey yapmıyorlar. Ferhat Göçer’de ünlü ama saygı denen şeyi öğrenebilmiş gibi gözükmüyor. Çok kaba bir açıklama yapmış açıkcası. Böylesine göz önünde olan ve insanların örnek aldığı bir ünlüye yakışmamış bu sözler.
Ve ayrıca burada bir miktar ırkçılık olduğunu düşünüyorum. Hani rap dediğimiz tür göze batmazken neden K-Pop göze batmakta ve böylesine aşağılanıp yetenekleri gözardı edilmekte? Mantıksız ve saçma.
Okudum görüşünüzü haklısın gerçekten. Olay burada K-Pop’u savunmakta değil. Genel olarak insanların zevklerine saygı duyulmuyor laf söyleniyor ve bu çok üzücü bir şey insanlık adına.
Ya işte bizim toplumumuz böyle maalesef. Bizim gibi olmayana saygımız yok soyutluyoruz onu. Şehinşah ı da severdim o da prim kastı yok suga şarkısını çaldı falan halbuki kendisi 1 yıl önce bile çıkarmamış bu şarkının altyapısı 2 buçuk yıl önce çıkmıştı. Gerçi kanıtlamaya bile gerek yoktu bir taraf Türk klasik bir rapçi diğer taraf da dünyayı kasıp kavuran müzik grubu. Kimin çaldığı aşikar.. Ayrıca onların fanları da bizi öldürmek istedi, tecavüz etmek istedi, işkence etmek istedi. O kadar doluyum ki onlara karşı sadece hakkımı helal etmiyorum o kadar. Said'e diyecek bir şeyim yok zaten amaçları prim. Hiçbirine hakkımı sa helal etmiyorum boş çalsınlar boş oynasınlar.
- Ferhat Göçer'in paylaşımında geçen "... Bu kadar yakışıklı, güzel, sesleri bomba sanatçımız varken..." ifadesinin şekilci ve söz ettiği sanatçılarla dinleyenleri dışındaki tüm sanatçılara ve dinleyenlerine saygısızlık "... birbirine benzeyen uzak doğu starlarında ne buluyorsunuz..." ifadesinin ırkçı ve tüm Uzak doğululara saygısızlık olduğunu düşünüyorum.
Evet adam kendi kendini bitirdi üstelik savaş açıcam dedi Said diye biriyle tag başlattılar. Ferhat göçer in Twitter'ına bakıyorum adam sanki sarhoş tweet atıyo, saçma sapan şeyler yazıyo.
Sevmiyorsan çekil kenara kendi müziğini yap elalemin şarkılarını eleştirme! Sen sanatçıysan onlarda öyle sizden daha fazla kazanmaları zorunuza gitti herhal.
Velet vs alakasız bir kelime her yaş grubu dinleyebiliyor kpop müziklerini. Adam baya baya oturup eleştirmiş nesini eleştirmemiş diyebiliyorsunuz? Bence fazla tartışmaya gerek yok ortada bariz eleştiri var.
Eleştirsiin eleştirsin zamanında bize de arsız bela dinliyorduk. diye elestiriliyorduk kimsenin gıkı çıkmıyodu simdi kuzey korenin bilmem elin sanatçısı kiymet bildi mk kahrolsun kpop kahrolsun kpopp sihahaha
Dinleyebilirsin seni yargılayan her kimse ona söyle derdini insanları dinledikleri müziklere göre yargılamam ben. Davranışın saçma ötesi bakıyorum da bence konu kapansın bana mantıklı insan lazım tartışmaya ancak değer o zaman.
Aynen bu da devletin verdiği 30 milyon lirayla konsere sesi çıkmıyo haksızlıklara sesi çıkmıyo millet ölüyo kadınlar öldürülüyo ama kpop daha büyük ni sorun olur mu dinsiz oluyoruz dinleyince
Oda olmasa nerden para kazanacak devlete şükretsin birde elalemin kızlarına yürümekten fırsat bulabilse 50 yaşında hallere bak. K popun yaşı yok isteyen dinler isteyen dinlemez bunun dinle ergenlik ile alakası yok biraz mantık yürütsünler beyinlerini kullansınlar kullanmaktan da korkmasınlar eskimez yani.
Ferhat abi boş yapmış kusura bakmasın. Bu nesil arabesk rap’i bile sokaklarda caddelerde meydanlarda arabalarında evlerinde bangır bangır dinleyen bir nesildi k pop dedikleri saçmalığın fani olmalarının nesine şaşırmış ki?
Saçmalık isteyen istediğini sever asıl o şekilde bir yorum yapan insanın kimseye saygısı olmaz bunu gördüğüm iyi oldu birdaha bu adamın şarkısını dinledim konserine gittim bile demem.