Siz bu tarz insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ödünç kitap vermeyi sevmiyorum.. bir ihtimal verdiysem ve geri dönmezse kafamda notunu veririm (kafamda notunu veririm demek de bayağı oldu ama derdimi başka türlü anlatamadım)
Şu an yaşadığım durumdur. Sene başı aşk-ı memnu kitabını alan arkadaşım hala vermedi. Hala da okuduğunu düşünmüyorum. Kitap koleksiyonu yapmak bazılarına sadece gösteriş için gelebilir. Ben biriktirmeyi seviyorum okusamda o yüzden geri gelmesini isterim açıkcası. Bende birazcık eşya paylaşmama durumu var. Yapıcak bişey yok eşyalarım benim sonuçta.
Sırf merakından alan kitaplara önem vermeyen bir kitabın okuyucu için ne anlama geldiğini bilmeyen insanlar böylr yapıyor. Hiç iyi şeyler düşünmüyorum haklarında... Aynısını bir arkadaşım yapmıştı hemde benim adıma imzalanmış bir kitaba ısrar kiyamet 6 ayda anca aldım... Terbiyesiz insanlar...
Geri dönene kadar ne yaşıyorum ben bilemezsin. Acaba hassas davrandı mi acaka ozenli korudu mu neden hala getirmedi?çok sinir bir durum açıkçası ya vermeyi sevmiyorum bu yuzdne
Cevap
6Cevap
Evet ben vermiştim ama geri vermediler. Unutulmus gitmiştir kaybolmuştur hatırlatsam bile kitaplarım gelmedi.
Bazısıda yeni aldığım kitaplardı tam okumamıştım
Altını çizdiğim paragraflar ve kenarlara aldığım notlarla o kitap benim mahremim oluyor.
Ödünç vermem 😃
İşte onlardan biri de benim 🙋🏻♀️
Vermek istemiyorum ama bazen zorunda kalıyorum. Geri gelmiyor tabi...
Ödünç verilmişse geri verilmeli bu konuda çok hassasım ben
Biraz değil bayağı bayağı sorumsuzluk içeren bir davranış..
Birkaç kez benim de başıma geldiğinden kimseye vermiyorum artık kitaplarımı.
kitabı okuduysan neden geri gelmesini istiyosun ki bırak onda kalsın belki başkasına verir
Sinirimi bozuyolar öyle insanlar
Sırf bu yüzden kimseye kitaplarımı vermiyorum
Canları cehenneme diyesim geliyor.
Umrumda olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?