Tired of being want to want me to be feeling so faithless lost under the surfacce dont know what your expecting of me put under the pressure of walking in your shoes. Every step that ı take is another mistake to you. I ve beome so numb ı cant feel you there become so tired so much more aware by becoming these all ı want to do is be more like me and be less like you.
Olmamı istediğiniz kişi olmaktan sıkıldım. Yüzeyin altında inanç hissediyorum. Benden ne beklediğini bilmiyoeum. Seni yerinde olmanın baskısını hissediyorum. Sana attığım her adım benim için başka bir hata ve harcadığım her saniye alabileceğimden daha fazla. Seni orada hissedemiyoeum. Daha çok yorul, daha çok farkında ol. Bütün bunlar olarak tek istediğim daha az senin gibi daha çok kendim gibi olmaktır.
Inspite of the way you were mocking me acting like ı was part of the property remembering all the times your fought with me. Benimle alay etme şekline rağmen mülkiyetimin bir parçasıymış gibi. Kavga ettiğimiz günleri hatırlıyorum.
Kara kara kara gözler ona buna bakıyor mu? O incecik beli şimdi başka biri sarıyor mu? Pırıl pırıl pırıl saçlar yine dalgalanıyor mu? Yumuk yumuk güzel eller başka eli sarıyor mu?