Hiçbir zaman tek bir tirat hazırlama. Samuel Beckett'in Godot'yu Beklerken oyunundan Vladimir'in, Bertolt Brecht'in Cesaret Ana ve Çocukları'ndaki Ana'nın, Gogol'un Müfettiş oyunundan Osip'in, yine Gogol'un Bir Evlenme oyunundan Agafya Tihovna'nun tiratlarını önerebilirim.
Ama sadece bunlarla yetinme, araştır biraz. Bak bakalım başka neler varmış. Ayrıca tirat hazırlamak yetmez, konservatuarlara hazırlıkla ilgili pek çok video var internette. Onlara bak lütfen.
Ful Yaprakları tiradını tavsiye ederim. Çok güzel ve tek başına oynayabileceğin güzel bir dramadır. Hel bir de o hissiyatı verebilirsen diğer aşamaları da geçersen bu sınavı kazanırsın.
Baktım, okey hoş Tirat fakat sevişmeliyiz falan jüri boşalmasın 😂demek istediğim uygun olur mu yani bu sözcüklerin geçmesi? Ayrıca benim dediğim Tirat hakkında ne düşünüyorsun?
Ben Anadoluyu kazandım. Ama aynı zamanda Akdeniz Filolojiyi de kazandığım için oraya gittim. Mezun oldum. Akdeniz tiyatro kulübü başkanlığı yaptım 3 yıl
İyiymiş... Akdeniz i ben de düşündüm fakat setler, iş vs bu alanda İstanbul daha iyi olur diye düşünüyorum. Hangi okulun sınavını rahat kazanırım? Ve Mimar Sinan 'dan yana şansım olmaz mı?
İnternete yazdım ama 1-5 temmuz yazıyor hiç bilmiyorum ki 😐 evet daha gireceğim sınavın tarihlerini bilmiyorum. Korona yüzünden ertelenir, değişir herhalde.
Değerli kardeşim,
Hiçbir zaman tek bir tirat hazırlama. Samuel Beckett'in Godot'yu Beklerken oyunundan Vladimir'in, Bertolt Brecht'in Cesaret Ana ve Çocukları'ndaki Ana'nın, Gogol'un Müfettiş oyunundan Osip'in, yine Gogol'un Bir Evlenme oyunundan Agafya Tihovna'nun tiratlarını önerebilirim.
Ama sadece bunlarla yetinme, araştır biraz. Bak bakalım başka neler varmış. Ayrıca tirat hazırlamak yetmez, konservatuarlara hazırlıkla ilgili pek çok video var internette. Onlara bak lütfen.
Sana bol şans ve başarılar dilerim.
Çoook teşekkürler. 🍀✨