YALNIZLIK. Hiçkimseye güvenmiyorum, tahammül etmek uyum sağlamak zorunda kalmıyorum, yalanlar dinlemek zorunda kalmıyorum. KENDİNİ SEVMEK. Hiçkimsenin istediği gibi görünmeye, farklı karakterlere bürünmeye çalışmıyorum. Çoğunluğun istediği gibi olmak yerine kendi yolumu çiziyorum. En sonuncusu da MÜZİK. Duymak istediğim şeyleri müzikle duyuyorum, ruhumu dolduran şey istediğim ritimler. Ritimler sihirli gibiler çok farklı dünyalara beni götürüyorlar. Hayal edebiliyorum, olmayacaksa bile olduğunu düşğnebiliyorum. Mükemmeli- yetçi değilim, kusursuz olmaya çalışırken kendimi kaybetmiyorum. Sadece olduğum gibi olmak istiyorum. Hiçkimseye güvenip kalbimi kırdırmıyorum, fazla arkadaş edinmiyorum. Fazla sahte arkadaş, fazla kilo , fazla öfke, fazla umutsuzluk.. Hayatımdan fazla şeyleri atmak bedenime ve ruhuma çok iyi geliyor -denemelisiniz-
kufur kesmiyo dimi artik, daha derin laf sokmalar derdindesin. Ama onada capin yetmiyo, yetsede benim umrumda degil bu senin kimligini oturtma cabalarin, o yuzden havali bir cikis cumlesiyle gidiyorsun. Kalsan iyiydi aslinda, sekersin , Kuyrugunu kovalayan kedileri cok severim.