Bilmeyenler için motto ne demek açıklayayım: Bir düşünceyi veya bir önermeyi belirten açıklayıcı özlü söz. Sizin kullandığınız motto nedir? Herkesin bir hayat mottosu olmalı, bir şeye hayat mottom bu demeden ölmeyin :)hayat mottom nedir
Motto ne demek daha yeni öğrendim :D Benim hayat felsefem dediğim şey hayat mottosu imiş meğerse asfhakfa Ünlülerin mottolarını seviyorum, bir işe yaramış ki başarılı olmuşlar diye düşünüyorum. 1. “Bir sürü insan kazanmadığı parayı, istemediği şeyleri satın almak, sevmedikleri insanları etkilemek için harcamaktadır” –Will Rogers. 2. “Hayatınızı yaşamanın iki yolu var. Biri sanki hiçbir şey bir mucize değil. Diğeri sanki her şey bir mucize gibi”- Albert Einstein. 3. “Olabileceğiniz şeyi olmak asla geç değildir” -George Eliot 4. "Tüm hayallerimiz gerçek olabilir, eğer onları takip etmeye cesaret edersek" -Walt Disney 5. "Rüzgarın yönünü değiştiremediğinizde yelkenlerinizi ayarlayın" -H. Jackson Brown Jr 6. “Bütün küçük kızlara, güzel olmasalar bile güzel oldukları söylenmelidir.” -Marilyn Monroe
'' İnsanların daha güvenli araba kullanmasını istiyorsan, hava yastıklarını çıkartıp, boyunlarını hedef alan bir maket bıçağı yerleştir. Kimse saatte 5 kilometreden fazla hız yapamaz. ''
Gizli üye olmam ya da profilimin açık olması bir şeyi değiştirmez ki. Ayrıca seni tanımıyorum, bilemem en son kişi olup olmadığını ama ben gördüm sorunu ve fikrimi beyan ettim.
Fikrini açıklamanda bir sıkıntı olduğunu söylemedim zaten saygı da duydum farkındaysan. Benim bakış açıma göre değiştiriyor ama bu konuşmanın bu soruyla bir alakası yok.
En İyi Cevaplar