"Bana göre" Fight Club, İnception, Tanrı Kent, Godfather vs. filmler abartılmış filmlerdir.?

Yani bilemiyorum. Bana çok abartılmış geliyor. O kadarda iyi değil. Heleki Fight Club herkes bayılıyor. Neymiş sonu çok ilginç bitmiş. Bana göre o kadarda ilginç değildi. Kimi beğenir tabi bir şey denmezde nerdeyse bütün dünyanın en sevdiği filmler listesinde mutlaka vardır. Bence bizde çoğunluğun sevdiği filmi sevme alışkanlığı var. Millet seviyor diye bende sevecek değilim. 100 kez izlesemde sevmem sanırım bu tarz kült filmleri. Tarantino, Tim Burton tarzı filmleri sevmiyorum. Aynı şekilde Requiem for a dream biraz into the wild se7en vs. Mesela Pulp Fiction orta dereceydi ona diyecek bir şey yok. Zevk meselesi tamamen ama cidden çoook abartıldığını düşünüyorum. Benim zevkime göre number one Leon mesela. Başkasına göre değişebilir. Amacım kötülemek değil. Yani kitleleri peşinden sürükleyen emek harcanan yapımlara çamur atmak düşmez zaten bana ama dediğim gibi işte. Siz neler düşünüyorsunuz?
"Bana göre" Fight Club, İnception, Tanrı Kent, Godfather vs. filmler abartılmış filmlerdir.?