Merhabalar Herkese 🎬🍿

İnsanların öve öve bitiremediği ama sizin beğenmediğiniz bir film var mı? Bir de nedenleriyle birlikte açıklarsanız çok sevinirim 😋
Merhabalar Herkese 🎬🍿

İnsanların öve öve bitiremediği ama sizin beğenmediğiniz bir film var mı? Bir de nedenleriyle birlikte açıklarsanız çok sevinirim 😋
Bence Avatar filmi olabilir.
"Avatar," James Cameron tarafından yazılan ve yönetilen, 2009 yapımı bilim kurgu filmidir. Bu film, Pandora adı verilen başka bir gezegende geçmektedir ve ana teması doğal kaynakların sömürülmesi, çevre koruma, farklı kültürlerin çatışması ve insanların doğaya olan etkisi gibi önemli çevresel ve sosyal sorunları ele alır. Film, Jake Sully (Sam Worthington) adlı bir eski denizci ve tekerlekli sandalye kullanıcısı üzerinde odaklanır. Film, 2154 yılında, birçok doğal kaynak bakımından zengin olan Pandora adlı bir gezegende geçer. İnsanlar, bu gezegenin kaynaklarını çıkarmak ve enerji krizini çözmek amacıyla buraya gelmiştir. Ancak Pandora'nın yerlileri, Na'vi adı verilen mavi tenli, büyük boyutlu bir insansı türdür ve doğaya derin bir saygı duyarlar.
Türk yapımı olarak Kader filmi güzel ama fazla abartıldığını düşünüyorum. Konusu benim çok ilgimi çeken bir tür değil ondan kaynaklı olabilir.
Yabancı dizilerden de Elite çok abartılı klasik lise konulu dizi bence. Fazla benlik değil.
Cevap
9Cevap
Recep ivedige sinir oluyorum askom sahan gokbakara degil yalniz
Aynen
Barbie görmekten kustuğumuz bu günlerde kesinlikle o derim 😂
Kesinlikle Avatar.
Matrix filmi avatar filmi ve Titanic filmi
titanic
konusu mantıksız geliyor bana
Barbie, Recep İvedik
Barbie mi ne. İzlemedim bile. Jdjhdd
Star Wars serisi fazla abartılıyor