2000-3000 arası bir parayla, 10 gün civarı antalya muğla taraflarında iyi bir otelde tatil yapılır mı arkadaşlar?
Önerileri alayım :)
Önerileri alayım :)
ben geçen yıl arabayla gittim kız arkadasımla. 3 gün otelde kaldık. 3 gece de çadırda. araba olduğu için çadırımız ve bir çok malzememiz vardı. benzin parası dahil 1500 liraya güzel bir tatil oldu gökova, marmaris ve datça yı gezdik.
Kaç kişi gidiceksiniz (= 2000-3000'le ben hawai'ye bile giderim (= sen napıosun ya (= kral dairesinde jakuzide çilek banyosu falan mı ypaıcan çok kızım o para (=
1 kişi kafa dinlemelik :)
1 kişi kafa dinlemelik ve 2000 3000 diosun öylemi (= valla hiç o kadar uzaklara gitme küçük ve butik oteller var o sitede güzel şeyler bulabilirsin (= çok hoş yerler var (=
1500 e de yapilir. Mugla datca mesela
Cevap
17Cevap
Kiş ayinda bir hafta tatil yapabilirsin bu pandemi doneminde fiyatlar inmiştir. 10gun günlük 200 TL konaklama bile yapsan yemeksiz 2000 eder. Tabi otel mi apartmi ariyorsun sana kalmis. Sitelerden araştır detayli bilgi ordadir
Güzel bir tatilden kasıt tam anlamıyla nedir? tek başına ise kısmende olsa yeter tavsiyem muğla (dalaman, datça) gördüğüm yerler hakkında prum yapabilirm ancak ondan muğla dedim
2000-3000 ? 1 hafta avrupa tatili yapılır o paraya :)
yollarda geçer o zamanda :)
3000 dört yildizli bir otelde olabilir tatil evet.. ancak simddien rezervasyon yapmalisin
nasıl bir tatil istediğine bağlı
bütçene göre ayarlarsın kendini
4000 tl ye kemer tekirovada 5 yıldızlı Queen's park tekirova diye bir otel var geçen yıl kaldım süper bir yer tavsiye ederim
tatlım tatile benimle gelirsen 5 kuruş bile gitmez.
o paraya yurt dışı turları var bence bir bak.
yurtdışı turları genelde hep yollarda geçiyorsun tatilini :)
erken rezervasyon yaptırırsan gayet de yapılır.
o para çok bnce gidiceğiniz yer için
yol parası hariç yapılır
kac kisi oldugunuza bagli
4 yıldızlı bir otelde olabilir.
tatilin en kralını yaparsın bu parayla
yeter Bide yaz aşşkı bulursun :D
3000 tek kişi için olabilir
2binle o iş olmaz
yapılır...
Tekmi gideceksiniz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhaba Gizli Üye,
Nerede ve nasıl bir tatil istediğiniz önemli. Beklentileriniz bunda büyük rol oynar. Lüks ya da üst düzey otellerde biraz zor olur. Ama açık olan apart, pansiyon, bungalov gibi yerlerde ucuz konaklama olanakları bulabilirsin.
Bence ev/oda kiralama sitelerine bir bak. Airbnb adresini tavsiye ederim. Buradan minimum limitte bir ev, oda kiralama şansın olabilir. Mesela gecelik 50-60 TL arası bir seçenek bulsan, geri kalan ile de sokak lezzetlerinden yemek işini çözmek mümkün. Ama benim bu verdiğim bilgilere ulaşım dahil değil.
Benim önerim, bütçeyi 3000 – 3500 TL arasına çek. Biraz daha rahat edersin. İnternet insanlara her türlü bilgi için büyük kolaylık sunuyor. Tatile çıkmadan önce mutlaka yemek konusunu da bir plana bağla. Çok hesaplı lokantalar var. Lüks yerleri by pass edersen bulabilirsin. Mesela her şehrin sanayisinde hem lezzetli hem de ucuz yemekler sunan mekanlar vardır. Gelmeden önce bunları araştır.
Muğla’da Bodrum hala pahalıdır. Biraz da ıssızdır. Bence Marmaris, Fethiye biraz daha canlıdır ve daha hesaplıdır. Burada da araştırma yap.
İyi tatiller.